Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 652
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Да бе, да ...спонтанно Joy От 'где тоз късмет? Пълна съм с естествен и изкуствен простагландин и очакваме включване - тия дни по Коледа Joy Чета си книжки, правя гимнастика ... Какво друго? Утре ще ми шибнат една система май - натам върви работата ...ще се справим , няма къде да ходим!!!!

# 181
  • Rennes, France
Боби, то май бебка ще ти се покаже скоро?! baby_neutral
Ама ти щом си с усмивка на лице, значи всичко ще е наред Hug Успех и стискаме палци нещата да минат максимално по естествен път... Peace Heart Eyes

# 182
аз сложих още малко снимки на алессандро в албума,както и мои (две са бая разголени,ама ви бях казала,че ще пусна еротика.ще ги махна утре)след раждането.да видите как изглеждам в телесата.объркала съм се обаче и вместо в моя албум да ги сложа съм ги сложила в общия.мързи ме да ги трия и наново да качвам:(

боби,ще ползваш ли ПДА? или си още на старата система-ако издържиш и докъдето издържиш? то и аз бех на нея,ама като препищах за упойка и вече беше твърде късно либе,за китка:)

# 183
  • Eemnes, NL
Боби - леко раждане миличка! Praynig Hug Heart Eyes
Аз май ще полегна малко. Blush И ще зяпам - - Бягство от затвора - така и не съм гледала почти нищо от него до сега, но ме зареби. Линкче ако и на някой друг му се зяпа онлайн:
http://www.filmibg.org/gleday-prison_break_%D0%91%D1%8F%D0%B3%D1 … 80%D0%B0-483.html
П.п Момичета - нормално ли е според вас до тука да съм качила само 6 кила и половина? Thinking Все се чудя?

# 184
Боби - леко раждане миличка! Praynig Hug Heart Eyes
Аз май ще полегна малко. Blush И ще зяпам - - Бягство от затвора - така и не съм гледала почти нищо от него до сега, но ме зареби. Линкче ако и на някой друг му се зяпа онлайн:
http://www.filmibg.org/gleday-prison_break_%D0%91%D1%8F%D0%B3%D1 … 80%D0%B0-483.html
П.п Момичета - нормално ли е според вас до тука да съм качила само 6 кила и половина? Thinking Все се чудя?

нормално е и се радвай:))) на мен ми остават още 5 и съм във формата преди да съм бременна,но гледам имам още вода по мене си,та се успокоявам,че по-малко тлъсто ще свалям:)

# 185
Ааа, ще карам докато деяна на болка, ще видим накрая Wink тук много подкрепата естественото - и акушерки, и доктори.Но нашето магаренце като се е запънало - боднаха ми едно вързопче с хормончета Wink а за упойките - в тази клиника има май доста висок % без упойка - май над 30, само тук в близките 40-50 км има водно раждане, идват и от по-далече, цезарово 14, и другото е с упойки.

# 186
Eто ме и мен. Пак се  прибрах с чанта с подараци, ама и днес не ревнах, ей желязна съм  Laughing Айде да видим утре дали ще устискам. Отивам сега да спя, да се и оплача пак ми почнаха киселините нещо, тъкмо се бяха укротили, дано пак е временно, че хич не ме радват  Crazy
Маритке в страхотна форма си браво, аз бях с такъв корем и преди да забременея  Laughing А за Алесско нямам думи, бонбон от всякъде.
bobi40 е този път май наистина ще се почва. Успеххх с теб сме  Hug
sterretje ще го видя и аз този сериал, като си остана у нас, дано не започна само Перла да гледам  hahaha Joy

# 187
  • Eemnes, NL
Цвети - Naughty такива не гледаме. hahaha Joy Утре ти е последния ден нали? Ще издържиш! Peace Hug И на мене ми беше гадно, когато не ми продължиха договора, но то и магазина затвори след месец.

# 188
  • Rennes, France
леле, ама каква летаргия ме е налегнала днес.... Tired
Хем имам да чистя, хеме не ми се чисти Blush времето при нас е много хубаво - валя малко дъжд през нощта, сега грее слънце, подухва ветрец, абе само да се метна в хамака и да си полежа smile3507

Боби, прибра ли се в къщи? Да няма нови напъни Thinking
Айде до после, ако не съм се трупясала прид ТВ-то

# 189
tsvelichkova

аз си правих педикюр и да се гъна на 25 ката... си се обзаведох пак с киселини. Другия път отивам да ме правят. Crossing Arms

Боби,
 я, стискай до лъв. Crazy

sterretje(Дида)

за завиждане си с тези 6кила.

# 190
cutty как бе...аз разбирам,че боби ще ражда. никакво вкъщи...там само с бебе!

# 191
Някоя добра душа би ли ми пратила линк/юзър/парола за албума, че да не пропусна и аз да ви "заслепя" с цялата си прелест  Sunglasses

# 192
Cutty,
прибрана съм в болницата, душа! Тук ме морят с наблюдение он-лайн, дето се вика. Хайдушката нали я знаеш "топчето пукнА, момента настанА" Joy докато не се роди - няма мърдане Wink

# 193
  • Rennes, France
Ох, Боби - ама аз нали си мислех че са те взели, пък после пак са те пуснали. Ама май сега е за финалната права вече...абе днес не съм не съм много в кондиция!  Mr. Green
Ти си пий "хормоните", дръж се здраво и хайде видя му се края baby_neutral Много силни прегръдки и да ни изненадаш скоро с бебка Hug Hug Hug  bouquet

# 194
  • FRANCE
Боби с теб сме Simple Smile още малко остана. Hug

Общи условия

Активация на акаунт