Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 623
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Λάρισα
Някоя добра душа би ли ми пратила линк/юзър/парола за албума, че да не пропусна и аз да ви "заслепя" с цялата си прелест  Sunglasses

И аз се примолвам, че му изтървах края кой ги раздаваше  Mr. Green

# 196
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: Agent Provocateur в Сряда, 21 Юли 2010, 19:21
Цитат
Някоя добра душа би ли ми пратила линк/юзър/парола за албума, че да не пропусна и аз да ви "заслепя" с цялата си прелест 

И аз се примолвам, че му изтървах края кой ги раздаваше 
   Присъединявам се и аз, вече питах няколко пъти, но без отговор newsm78

# 197
Cutty,
прибрана съм в болницата, душа! Тук ме морят с наблюдение он-лайн, дето се вика. Хайдушката нали я знаеш "топчето пукнА, момента настанА" Joy докато не се роди - няма мърдане Wink

И аз не бях разбрала... значи се чака днес-утре, а? Flutter

Ей сега ви пращам паролите. Hug

# 198
  Звездичка, Agent Provocateur- Благодаря ви много Hug и двете сте ми писали по едно и също време Laughing

# 199
  • Λάρισα
  Звездичка, Agent Provocateur- Благодаря ви много Hug и двете сте ми писали по едно и също време Laughing

И аз ви благодаря, и аз  Heart Eyes Да видим кога ще се цопна и аз при вас, че засега освен на шкембака от 17-18г.с., други снимки нямам  Mr. Green

# 200
  • Edinburgh-UK
Най-сетне се завърнах в къщи,от сутринта като съм тръгнала -първо при джи-пито после по магазините,чак сега сядам.По едно време доста ме заболя кръста.Днеска при джи-пито слушахме сърцето на бебо,всичко е ок,мери ми кръвното пак е ниско Sadпо-ниско от последният път,ама аз по принцип съм си с ниско кръвно.Урина не съм давала ,пита ме дали си нося от вкъщи а последно акушерката беше казала при всеки преглед при нея да нося урина,не спомена за джи-пито че и при нея трябва да нося урина.Предложих и да отида до тоалетната и да дам тя каза че не било важно следващият път да съм носила.Мери ми корема,каза че всичко е ок.
Утре ще ходим да видим бебо дано всичко е ок,и да разберем дали ще е момче или момиче.след прегледа пак ще дам отчет че в петък заминаваме за бг.Колко ми е приятно тука как си ръси дъждец а в бг е жега.дано да изтикам.хаха Simple Smile
Корбелия много съжалявам мила.Бъди силна и ти пожелавам скоро пак да се включиш в темичката Hug
Цвети хаиде не остана работа,отначало може да ти е кофти,но после ще свикнеш.Какво става с бъбреците?дано да не те болят ,а за киселините пробва ли газирана вода.Кога започнаха тези екстри при тебе?при мене още липсват дано да се размина с тях.Олеле те направо в бг са ти надули главата,ужас ще си взема тапи,сега ги слагам в багажа че въобще не искам да ме затормозяват излишно
Маритке направо ме разби със клизмата
Боби май скоро ще му се види края.с теб сме всичко ще е ок. Hug HugИ аз искам да се включа с вестника обаче само до утре съм тука в бг няма да имам нет,незнам как ще разбера кога си родила да купя бг вестник.съжалявам мила но отпадам от списъка. Sad
sterretje разбирам те как се чувстваш но  моля те опитай се  да плачеш така само вредиш на бебо.занимавай се с нещо да ти минава времето,гледай сериалчето много е зарибяващо и докато го изгледаш те ще си дойдат твойте сладури.  bouquet
Благодаря ви момичета че ми давате съвети да не им обръщам внимание,днеска се чувствам по-добре благодарение на вас и обещавам че няма да се връзвам на никой да си говорят каквото си искат.
В предните страници се говорише за сладкото аз много го обичам,и като повръщах постоянно не го опитвах гадеше ми се от него,а сега без него не мога и сладоледче,преди обичах шоколадов сладолед а сега не.ще стана прасе аз съм надала със около 5 кила до сега а уж нямам апетит и все качвам,по принцип аз тука от тази храна все дебелея а преди каква слаба бях,спомени спомени
х

# 201
  Пробудих се  smile3507 . Ех, ако и бебето се метне на мене поспаливо, няма да разбера, че имам дете, ама де тоз късмет  Crazy Сетих се да запитам, вие капите ли се  Laughing Еййй, солети да ям пак се капя, имам две домашни блузи, вече за нищо не стават. Хайде чакаме снимки от всички, някой ако има без паролка да ми пише.
   Светле бъбреците си ме болят, но по търпимо. Киселините преди няколко месеца имах, до скоро рядко ме хващаха, но от вчера с тях си се будя. Стискам палци утре за скана, ти какво искаш повече - мома или мъж? Пробвах с газирана вода, ама не става, ще си купя тука има едни хапчета, да видим. А за БГ надуването на глава, аз хич не си ги слагам никъде, даже съжелявам хората, че хич не мога да си мълча и винаги си отговарям подобаващо  Mr. Green
   звездичка възможно ли е от навеждане да тръгнат киселините  newsm78 Че аз си се навеждам  на работа непрекъснато, като сложим факта, че и все си изпускам нещо... Айде да видим от утре дали ще понамалеят.
    sterretje и аз не ги гледам, но в БГ е масова истерия с тези турски сапунки, аз само като ги видя с пошовете и ми става зле. Ама знам ли до къде мога да се докарам  Joy

Боби ама то и аз не разбрах, че си в болницата, малеееее ще се ходи за весник  newsm44

# 202
Как не сте разбрали, образи:35: Аз новини он-лайн предавам Wink и съм казала - без бебе не излизам аз от тук, да си знаят докторята! Вече съм на 8 минути и вия на прозореца, ама се търпи още, не съм се обидила на мъжа ми, мисля, че ще е утре Wink
Иначе свеки ме засенчи с новините във фамилията (защото фамилията не знае, че съм в Болницата вече). Та свеки - тя е в болница с много тежка мигрена и размазано зрение, май има отлепяне на ретината ...  ужасна работа. От жегата днес и станало зле и хоп - на скенер и в болница. Та едни телефони, едно чудо беше ...
Хайде до скоро,

# 203
Боби, ти направо директно от бойното поле ни информираш  Laughing . Хайде, леко да минава, дано си в състояние да ни ъпдейтваш на често до края, че да не те мислим  Hug . Свекървата да се оправя!

Кобрелия, съжалявам   action032 .

Маритке, все забравям да ти кажа- в някоя от темите те четох да казваш, че много бързо ти се е прибрала матката  Party . Това е един от ефектите на чая от малинови листа, дето толкоз' го плю  Laughing , да знаеш  Peace .

# 204
Хайде свате,раждай я вече тази мома,че зетят чукна днес 20 дена и вече едва трае  Grinning. Целувки от нас и сме в очакване  Hug.
Привет мацки !  Hug

# 205
Bobi дръж се мила, ние мислено сме с теб! Свеки дано се оправи, но не я мисли, ти си гледай теб, сега е времето да станеш егоист  Heart Eyes
Пиши когато можеш, аз често ще проверявам за новини, че и без това днес е голяма жега и не ми се мърда от къщи.  Hug

tsvelichkova не тъгувай за работата, бебето ще запълни прекрасно дните и нощите ти  Wink Peace, затова дремвай си докато може и се наслаждавай на твоето си време.

swetla99 успех утре. Дано се разкрие бебока! Praynig

Hug за всички. Отивам да си довърша ананаса и чая от малинови листа!

# 206
bobi40 сега от вълнение как ще спя  Simple Smile Тя свеки да не се е напъвала вместо тебе, така да и се отлепи ретината  Crazy Ама съм злааааа  Mr. Green

Journey и на теб успех, ако ни зачезнеш тия дни  Hug Спя си аз за сега добре, само болежките ме мъчат малко, ама си поръчах някаква възглавница бременнлийска сега, та да видим  Laughing

# 207
tsvelichkova и аз спя с такава възглавница, направо съм се сраснала с нея откакто я имам Laughing

# 208
  • FRANCE
Боби следя те изкъсо Simple Smile чакаме директни новини Simple Smile Бързо да минава и да гушкаш малката принцеса.

Аз да ви се оплача от себе си Sad Вече доста пъти почти се изпускам. Най-вече нощем.  Спя си кротко усещам че ми се пишка, нормално и мали като стана едва се завличам до тоалетната. Общо взето докато съм легнала или полъседнала всичко е наред и в момента в който се изправя мъъъъъъъъъъъъъка.  Незнам бебаната как се е наместела, ама почнах сериозно да се притеснявам? Дали има лек за това или след раждането ще мине Thinking

гуш на всички

# 209
Досега метох коридорите тука с прикляквания и разтягания, видях дежурния доктор как се подсмихна хохохо един деде с очилца като Джон Ленън Wink докато акушерките минават и викат "ха така" Joy Сеа ще ме вържат пак на запис, ако бебето заспи по средата (като предния път) вече знам как да го събуждаме - с музика ! Заспала наш'та и 35 минути запис на вятъра Wink а кой ще работи на нивата - аз вънка добре, ама и вътре нЕкой трябва да побутва! Леле, горкото ми детенце, неродено още и тормоз вече ...Ама си боли яко, но ми е едно радостно и се кефя!
Клер,
Връзката ми е малко бавна, иначе си е до мен телефона и ще ви снасям инфо - така се чувствам и аз по-добре!Дишането много ме разтоварва и висенето също - в стаята има вграден шкаф с мивка -вана за бебето и е як - аз на него се чеплезя, както и на топката!

Madame,
Мисля, че се оп
Авя после проблема, не се притеснявай, а май има и някакви процедури от касата поети - доктора трябва да ти предпише.

Общи условия

Активация на акаунт