Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 620
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
bobi40
 ти пък- голям дерт как ще събуждате бебка -  викни маритка да ти натряска някои и друг пост и готово. Ако не бебто, то сестрите ще събудиш. Whistling

Стискам ти палци, и на теб и на малката. Hug

tsvelichkova
 ами аз гледам да избягвам рязкото навеждане и т.н. Ама днес дечко ме вика да седна на подя и там като почнах една йога да си държа пръстите на краката в изправено положение.... Crazy
Не с тази бременност не се капя.

За сметка на това, някой бе споменал, че ако е кротко беебто в корема, такова щяло да бъде и акто се роди... Да ми е яко д-то. От батко му все мрънкам какво е шило, ама това е 5 пъти повече. Joy

Clairette
 тамън бях решила да не пия чай от малинови листа... сега взе , че ми пусна мухата. Mr. Green

# 211
Ами Звезди, като проспим записа я събуждат за още толкова време колкото е проспала Wink е, сега не спи , а слуша "земля в илюминаторе", "my way" ама оригинала на френски (comme d'abitude), "бански на лалета" ... нЕма сън Joy

# 212
Ами Звезди, като проспим записа я събуждат за още толкова време колкото е проспала Wink е, сега не спи , а слуша "земля в илюминаторе", "my way" ама оригинала на френски (comme d'abitude), "бански на лалета" ... нЕма сън Joy
Давай, давай... после ще вивидш тя какви ще ти ги пуска  за разсънване.

Шегувам се.

Ама ти казала ли си й що нараод я чака да я зърне? Hug

# 213
Казала съм и, и баща и също разказва ... не се е фризирала още май коконата Joy Мъжа ми се хили и току ми надига полата да видел дали опашки се подават вече Joy да, ама не ! Ондулира се сигурно, ще ми излезе някоя тупирана, да видим чудо тогава хахаха

Хайде лягайте да спите! На мен след малко ми свършва записа и ще спя да с'бирам сили, а как кашлям ... Не е истина просто!

# 214
  • Edinburgh-UK
Момичета отностно пола на бебето нямам претенции,моят много иска момче,май и аз клоня за момче утре дано го видим.
боби мила леко раждане и говори на малката ,ще чакаме включване с най-хубавата новина Hug  bouquet

# 215
Боби, кажи на момата, че каквато и прическа да си издокара, докато се провре през отвора на нищо ще стане  Joy, затова да зарязва контенето и да не мъчи мама. Дръж се мила!

# 216
Боби, и аз все надничам за новини! Успех!

А за вестника мога и аз да купя един Бостънски ако искаш, но ми пиши на лични ако пропусна новината, че не всеки ден проверявам във форума.

madame, чела съм че при бременните е нормално да има изпускане. Зависи бебето как е разположено. Явно при теб натиска мехура. Пише че се оправя всичко след раждането. Все пак защо не се консултираш с лекар.

bouquet на всички.

Journey, много ме разсмя с поста. Еми така де наистина може да се развали прическата.  Laughing

# 217
Боби, кажи на момата, че каквато и прическа да си издокара, докато се провре през отвора на нищо ще стане  Joy, затова да зарязва контенето и да не мъчи мама. Дръж се мила!

Joy хихихихи
Ами нама уши да чуе - инат от малко му се казва на това чудо! Току що се събудих, няма ги опашките да се подават, обаче имам здрави контракции! Отивам да "премета" коридорите!

# 218
Присетих се нещо любопитно - аз съм била за 21.07 планирана, на 07.08 съм родена (17 дни, родена съм в четвъртък), моето бебе с термин 05.07 и както се засилваме за днес 22.07 - пак са 17 дни разлика и е четвъртък. Нали съм математичка, трябва ми някоя формула и зависимост все да намеря Joy за обяснение на нещата! Нищо случайно няма Wink
Хайде до после!

# 219
    Bobi40, изчака си ги 17 дни, отдавна пишеш, че явно ще е като при майка ти е било. Значи очакваме бебка с или без опашки днес Grinning Hug За свекървата не я мисли, то верно може да е от напъването и дет' вика tsvelichkova  Mr. Green
     swetla99, успех на прегледа днес, дано се покаже бебока Hug А за БГ, аз за да не слушам всякакви нежелани и глупави съвети докато си бях, гледах да избягвам досадниците, един вид малко инкогнито го раздавах Mr. Green
      Маритка, разгледах снимките, много сладка двойка сте с таткото, а малкия е такъв бонбон Heart Eyes Ти колко кг вдигна по време на бременността? Добре изглеждаш, нито много, нито малко, предполагам не повече от 10кг.
       И да попитам от коя седмица се почва с чая от малинови листа?

# 220
Еха...днес ще има новини от Боби! Hug
Трябва да впишем момата и на първа страничка за най-инатесто бебе Grinning
Мариритка, и аз гледах снимките, коремчето ти почти се е прибрало , а за малкият...голям бонбон е

# 221
айде бобиии,надявам се да си с бебе в ръцете вече и да ти тегли циците:) цяла нощ като ставах да кърмя и да сменям памперсите и все се чудех до къде си стигнала,но ми се спеше много да влзам да проверя. айде,айде,че ми се изчека чекалото!

(дано е родила наистина)

клер,може и да е от чая,а може и да не е.при първото раждане пак така бързо се прибрах.на 20 дена изкарахме бебето за пръв път (беше зима) и аз си обух без проблеми старите дънки.ама тогава го отдадох на младостта си.сега съм стара чанта,ама мачкан лак сигурно хахахахахах

мимкис аз качих около 10 кг...накрая варираше с плюс/минус едно,две кила,но това е от водата,която задържах (много беше) и която все още не съм махнала напълно.абе личи си в моите очи,че съм родила де:))) сега се поприбрах още повече,отколкото съм на снимките (то с дни намалява),но пак не съм баш,као неродила...ма то е нормално. ще се запиша на водна аеробика май.това най-ме влече.повече от фитнес.дано е ефективно. и алессандриино ще запиша на плуване като стане на 4 месеца:) хахаааа да развие раменете,да ми стане пич и да сбира очите на момите Wink

Сю? ти какво се кумиш? я надниквай чат-пат:) да разкажеш хем за раждането,хем как се адаптирате вече.как се кърмите и т.н.

ние регулирахме кърменето и кърмата.яде си на различни интервали детето,но общо взето взе да ги уседнаквява.тази нощ чде стриктно на около два часа....цяяла нощ сме се местили а на лево,а на десно.нема спане.аз наистина ще трябва да спя денем с него,че иначе...не харашо.гледам си клиповете от болницата и от вкъщи (таткото ни е камерист,както каза една циганка в "господари на ефира")и открих,че много яки сенки под и над очите имам! аз още по време на бременността спях зле,сега с бебето това лошо спане от тогава ми се струва як сън:)

айде да ствам вече да видя какъв е дневния ред днеска.акушерката ще идва да видим как е наддал и да я питам защо има толкова много гурелчета на едното око.дали нещо конюктивит или просто много си секретира.ма само на едното  е така.

# 222
Влизам да пиша разказче, докато малката е спи сладко сладко след поредното хранене...

Такааа... дойде и 16-ти, петък, мъжа ми още сутринта ми каза, ако родиш днес екстра, ще имаме още два свободни дни, събота и неделя и аз нали гледам да съм послушна жена.... Mr. Green Дойде си той от работа и отидохме на тренировка, аз както винаги качих се първо на крос тренажора и си въртя километри, през това време минава една приятелка и ми вика - "ама ти още ли си тук, моля те недей да раждаш във фитнеса  Crazy" Аз с отчаяние поклащам глава и й казвам, че няма да раждам, цял живот ще си бременея и о чудооооо...... малката все едно ме чу и хоп, водете започнаха да ми изтичат, аз такава усмивка извадих  Mr. Green отивам при мъжа ми и викам - "скъпи много скоро ще станеш татко" и той - "да бе знам, от кога чакам" без въобще да се досети  Crazy Аз в отговор - "ама наистина ще е много скоро" той ме глада с един неразбиращ поглед, а аз се спуквам от смях, викам - " водите почнаха да ми изтичат" оле като се шашна тоя човек, взе да тича насам натам, айде бързо да сме отивали в болницата.... Аз само го държа за ръката и викам - "дишай, издишай, още веднъж дълбоко... " hahaha Та обясних му, че имаме време и се отправихме към вкъщи да се изкъпем и приготвим... Изкъпах се аз, проверих багажа за последно и си нарязах ананасче, за някоя и друга контракция, той - нервно обикаля около мен и ме подканя постоянно  Mr. Green Викам, споко, няма как толкова лесно да се изтърси бебето...  hahaha
Към 21 часа (мисля) бяхме вече в болницата, прегледи, разговори, обяснения... Акушерката - "контракции имаш ли", - "ами не" в отговор аз...
Решаваме, аз оставам в болницата, мъжа ми отива в къщи да дремне...Настаняват ме в стая и ми казват да поспа, то спи ли се братче, аз от радост не мога да премигна  hahaha
Гледам часовника 2 без 10. Опаля нещо взе да ме понаболява.... след 8 мин. хоп още една контракция, още 5 мин - следваща и пак 5 и пак 5. Решавам да си кажа доброволно  Mr. Green Отивам нахилена при акушерката и й казвам, че ме почнаха контракциите, ами айде едни записи на тонове, а аз през това време звъня на любимия... Той със стреснат глас - "какво става  Shocked" Казвам дишай дълбоко, внимателно вземи ключовете от колата и... пътя го знаеш...
3 часа, аз си дишам през контракциите, мъжа ми ме гали по челото, а апарата определено отчита родова дейност... Идва акушерката - "Г-жо Хензел, какво би ви се искало, ваната, да полежите, да се разходите или да повъртите фитнес топката", аз с голяма усмивка, ВАНАТААА...
3:30 супер релакс, лежа си във водата и си дишам,  мъжа ми ме гали по челото...
4:00 проверяват ме за разкритие, 4 см, самоооо 4, разочарована съм
4:30 акушерката диша с мен в ниските тонове, на всяка контракция, мъжа ми вече леко ме масажира,
5 часа първа контракция с напън, казвам на акушерката да вика другата акушерка, не ми вярват... повтарям нетърпеливо, че имам напъни...след още 2 контракции другата акушерка ме проверява отново и с ококорени очи казва - 10 см... аха нещо ново да ми кажете  Laughing
5:30 да напъвам не ми е любимо занимание...но се преструвам че ми харесва, мъжа ми вече бая силно ме масажира и диша с мен...
6:00 бая съм повишила децибелите при издишане... мъжа ми вече напъва с мен  Mr. Green
6:20 сигурна съм, че съседите са разбрали, че раждам, нищо че болницата е на 15 мин с кола, какво са няколко километра за моето ръмжене  hahaha мъжа ми изглежда така все едно напъва повече от мен  Mr. Green акушерката ми казва, че ако искам мога да пипна главичката... Боже господи, дъщеря ми наистина се ражда...
6:25 пореден напън и главичката излезе, мъжа ми с огромни насълзени очи постоянно ми повтаря, че съм най-силната жена на света и че се справям чудесно...
6:34 последен напън и във водата се появява едно малко ококорено човече, взимам я на гърди и двамата с мъжа ми въздишаме със сълзи на очи и огромни усмивки... Най-прекрасното създание на света ме гледа любопитно а аз не мога да си поема дъх от щастие... Целувам мъжа си и тихичко прошепвам "благодаря" а той ме прегръща силно и отговаря - "аз ти благодаря"...Никога няма да забравя тази първа прегръдка, в която вече бяхме не двама, а трима  Heart Eyes

# 223
Боби мила, с теб съм и мислено напъвам... Чакам с нетърпение да ни зарадваш  Hug
Маритка, чудесно се адаптираме, с малката се кърмим като по учебник, боли я коремчето от време на време, но е голям герой. През ноща спинка почти без да се събужда  Heart Eyes

Аз съм във супер форма изключая хемоглобина (ще ражказа следващия път), нямам никакви разкъсвания, матката ми е вече доста ниско долу, общо взето все едно не съм раждала  Crazy Готова съм за 2-ро  Laughing
Не съм ви чела, само прегледах на Боби постовете, многоми липсвате, но се опитвам да дам цялото си внимание на малкато пашкулче...

# 224
уууу Сю направо се разревах...ти цяла писателка:) много хубаво разказано!  Hug...а явно и леко преживяно:) поздрави!

и аз пиша тук само,когато алессандро спи.май домакинстването съм го захвърлила нещо,ама......

Общи условия

Активация на акаунт