Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 603
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Siiu, направо се разплаках на твоя разказ. Толкова емоции и така хубаво си разказала, че ми се прииска и на мен да идва вече това време Hug  Следващия път,като се включиш,ако може снимка на малкото пашкулче Heart Eyes Hug

# 226
И аз се разплаках. Много хубаво Hug

# 227
  • Eemnes, NL
Siiu - Heart Eyes newsm51 newsm10 - страхотен разказ! и аз се разплаках, много хубаво си го описала.  bouquet

Боби - - май само аз вчера разбрах, че връщане назад няма? hahaha Hug Heart Eyes Дали не се гушкате вече с бебка? Heart Eyes

swetla99 - и от тебе чакаме новини. Аз залагам на момченце - с това сладичко дето ти се хапва... Peace

Тука се разхлади мъничко - голям кеф, чудя се дали да не зачезвам на разходка? Гладенето може да почака. Flutter

# 228
  • Rennes, France
Леле, СюCry Cry Cry ама от щастие!!! Много хубав разказ.... Heart Eyes
Направо ми се прииска и на мен така
Crossing Arms
Браво на теб и да се гушкате много с малката красавица...да се обичате с таткото и да си спомняте винаги този първи момент...

Боби......напъвай /освен ако не си родила вече newsm78/.... Hug Hug
Чакаме те да ни зарадваш с едно хубаво момиченце baby_neutral

Хайде до по-късно, ще се включвам за новини!  bouquet

# 229
ааа дидке,не така:) и аз разбрах вчера,че боби влиза в болница и излиза от там само с бебе!:)

# 230
  • Eemnes, NL
Маритке - сори. Hug

Хм, не мога да вляза в албумчето? Ще ми прати ли някой пак данните?

# 231
боби ми писа смс! още е в родилна зала,спукали са и водите,но е все още с малко разкритие...напредва бавно:(( сега след спукването на водите да видим какво ще стане...дано се забърза:)

# 232
  • Rennes, France
Айде Боби - днес ще да е!!! Party Party Party
Спокойствие и усмивка на лицето - да я видим твоята кокона Heart Eyes
Стискам палци всичко да мине нормално... Praynig

# 233
Присетих се нещо любопитно - аз съм била за 21.07 планирана, на 07.08 съм родена (17 дни, родена съм в четвъртък), моето бебе с термин 05.07 и както се засилваме за днес 22.07 - пак са 17 дни разлика и е четвъртък. Нали съм математичка, трябва ми някоя формула и зависимост все да намеря Joy за обяснение на нещата! Нищо случайно няма Wink
Хайде до после!

Кръвта вода не става, а? Успех, Боби! Hug

Сю, страхотен разказ. Напълниха мис е очите със сълзи! Hug Heart Eyes
Да не си пуснала някъде снимка на малката и аз да съм изпуснала виждането?

# 234
Сю, страхотно си го пресъздала, все едно бях там и гледах и усещах Hug
Боби, хайде мила, броени часове те делят от срещата HugДа я нацелуваш малката от всички нас!!!Най-чаканото бебе в темичката Hug

# 235
Сънувах, че Боби е родила, обаче момченце  Crazy и бързам да проверя какви са новините, но явно няма още. То детето искало лъва да чака, а те бързат ли бързат, дано не се измъчи много Бобито.

Сю, мерси за разказа, звучи като страхотно преживяване, сега обаче чакаме и снимкиии Grinning !

# 236
# 237
  • Rennes, France
Сю....ооооооооо, ама мнооооооооого сте сладки Hug Heart Eyes и тримата.
Да сте живи и здрави всички!!! Hug  bouquet

# 238
Привет!

Siiu, прекрасно раждане! Чудесно сте се справили. Simple Smile
Оооо, снимки са се появили докато аз пиша. Прекрасни! Siiu, ти все едно си на курорт в тази вана, хич не изглежда като да раждаш. Simple Smile
Дано и при bobi40 всичко е минало добре (предполагам вече е минало, де).

Аз днес пак бях на преглед. Два часа и кусур заради глупавото CTG, дето все не им харесваше нещо и трябваше пак да се прави. Бебчо расте, дебелее и днес най-накрая си показа физиономийката Heart Eyes, че от повече от 8 седмици все се криеше.

Исках още нещо да пиша, но бременният ми мозък напоследък ми изневерява ...

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 16:26 от Анонимен

# 239

Много е красива! Ама много  Heart Eyes Heart Eyes
 А ти, Сю, изглеждаш отпочинала и свежа, все едно не си раждала. Joy

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 17:48 от звездичка

Общи условия

Активация на акаунт