Бременни майки в чужбина - 28 тема

• 28 415
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Ихаааа още едно бебче в темата!

Да е чистата малкта принцеса на madame! Да е здрава, спокойна и поспалива!
 Hug Hug Hug Hug

Бързо възстановяване на мамчето и я чакаме с разказ!

# 631
МАДАМ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЕМИЛИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 632
Честити бебчета на Рали и Мадам  Heart Eyes !!!

Честит рожден ден на Хуничка и Боби   bouquet !
Все забравям да кажа, че имам вестници за Боби, ще чакам адреса и *някой хубав ден* ще сколасам да ги изпратя  Wink .

# 633
  • Германия
Йеаааа newsm44 добре дошла на мадмоазел Емили!  ylinfant  Да расте в здраве, обич и доброта!
Мадам, честито! smile3525

# 634
Madam, честито! Да е здрава малката принцеса Емили и да папка много   bouquet Бързо възстановяване на теб!  

Clairette, Боби преборихте ли се с кърменето?

# 635
Ха, познах за тапата  Mr. Green. Честита девойка на мадам и много весели моменти заедно  newsm51 smile3525 newsm51

# 636
мадам,честита дъщеричка!! аз тъкмо четох за тапата ти и мислех да ти пиша и аз,че явно скоро ще имаш включване,а то взело,че веднага се случило:)

боби,честит рожден ден!

джърни,и аз все пак да кажа,че дамян и на мен м ие сладък:)

забравих ли някой?

аз нямам никакво време напоследък.сестра ми е тук,а и синчето ми почна да си показва нрава.обърнал е деня с нощ и съм направо ни жива,ни умряла вече.денска обаче "спах" до обед с него,че иначе ще се гътна да припадна някъде. имахме и два дена с колики даже:( абе.......всички екстри:)

# 637
     Clairette, Боби преборихте ли се с кърменето?

Ние не  Cry . Алек има къса юздичка на езичето (трети тип) и не може да засуква правилно, което в комбинация с моите 1 плоско и едно вдлъбнато зърно е просто ужас. В момента зърната ми са като премазани с чук, кърмя в адски болки и рев всеки път, ама няма да се дам. Дано издържа  Rolling Eyes . Иначе, да чукам на дърво, кърма имам и той яде като змей. Проблемът е в разранените зърна и кошмарната болка.

И аз да кажа,че Дамян е голям сладурчо  Heart Eyes .

# 638
Клер, на мен за разранените зърна ми помогна крема на Lansinoh (по препоръка на Титина   bouquet). И ползвах нипъл шилд, но не смея да го препоръчам, че голям зор беше да се научи без него.

# 639
Мадаме честита ви дъщеричка! Пожелавам на малката Емили много здраве и безгрижно детство. На теб бързо възстановяване и много неповторими моменти с двете принцеси. bouquet
Боби с малко закъснение честит рожден ден. Желая ти много здраве и щастие за теб и цялото семейство. Hug А разказа за раждането ти го прочетох на един дъх и мога само да кажа, че си направо герои. Направи ми впечатление, че са облекли малката  Леа веднага, докато където раждах аз ми я оставиха по памперс и ми казаха че трябва да я държа така в контакт с моето тяло 2 часа и чак след това да я облека. Peace
Clairette направо си герои щом не се предаваш и продължаваш да кърмиш въпреки болката. И мен ме боли, направо ми идва да се подмокря от болка, но само първите 20-30 секунди докато засмуче хубаво и после отминава. Представям си обаче ако беше постоянно  какъв ад щеше да бъде.
Journeyмного ти е хубаво момченцето пу-пу. Изглежда толкова голям, че ако не знаех щях да си помисля, че е поне на 2 месеца. Hug
Гаца Баца (марита) и моята госпожица първите дни беше объркала деня и нощта, но последните дни и хванах цаката. Вместо да я къпя в нормални часове, аз я къпя към 23-23.30 и след това давам да суче и лягаме. Така изкарва без да се буди 4-5 часа и успявам да почина добре. Дано коликите да изчезнат скоро и да са били резултат от някоя храна.
cutty стискам ти палци за добри резултати от глюкозният тест. Peace

# 640
Clairette
 няма да се даваш! Искрено ти съчувствам , понеже знам какво. Аз с хубави зърна, синът засуква перфектно, но от неправилно подаване на гърдата месец ревах при всяко кърмене. Rolling Eyes  После свикнах, а после ми и мина. А накрая си е удоволствие. Така че дерзай. Hug

cutty
 палци и от мен! Hug

# 641
Мадам, честито ви бебче! Много щастие и усмивки! Hug

Clairette, и аз бях така с Мила. Зърната ми бяха ужасно разранени,
като почнеше да засуква и направо виех и плачех от болки. Аз използвах силиконови зърна.
Просто не стана иначе. Когато заздравяха, ги махнах. Нямах проблем, даже не съм сигурна, че тя осъзна разликата.

Бобче, със закъснение - честитит рожден ден!  bouquet

Аз не пиша много тия дни, но такова разместване правим из къщи.
Два дена не сме спрели. Стаята на Мила е почти готова и бебешката и тя.
Остават някои дребни детайли, чистене и подреждане.
От утре ще го давам по-леко обаче, че всичко ме боли.

# 642
Привет и от мен,
Честит рожден ден на Боби и Хуничка - да сте живи и здрави.Пожелавам ви много послушни бебоци и само радост.  bouquet  bouquet  bouquet

Kлер стискам палци да се справиш с кърменето. Peace

Мадам честита ти щерка- да е жива, здрава и да расте едно щастливо дете...

И аз като невидяла от Мадам да кажа, че съм тръгнала като нея по- ран6ко да го раждам бебока.Днес преди 4 часа ми изтекоха водите докато си купувах нощница. EmbarassedПърво едно бяло и сравнитерлно течно.Обаче не бях сигурна какво е и отидох и до друг magazin.Да, ама не.По едно време айде пак нещо тече.докато се кача в колата и се прибера(5 мин) вече  късите гащи бяха мокри.Добре, че мъжа ми не пътува, а дремеше в нас.Щеше да почва да боядисва една стая.Обаче му казах да отложи, че май ми изтекоха водите.И сега си чакаме- нямам контракции, нито кървене, бебeто мърда,а аз стягам багажа, че и туй не бях свършила.Той май се шашна малко,ама е ок.Отиде да си вземе чековата книжка от офиса, че я забравил... ooooh!.хахахах Иначе се обадих да ежурната ни линия и ми казаха, че контракциите почвали в срок от 8-12 часа от изтичането на водите т.е. към 12h.ще видим.Уговорих акушерката да си чакам в къщи до сутрихта ако нямам регулиярни контракции( то аз още никакви нямам) и ако не стане нищо ще отивам рано сутринта към болницата....
Та така при мен- стискайте палци всичко да мине ок.На мен ми е много спокойно пък да видим като почне да боли как ще е . Laughing

# 643
мики,аз стискам палци са мине номално и леко!

рали,моя малчо е лошо,че в началото си беше добре,а от известно време насам все повече си затдвърждава този обърнат режим,ама....и тоя зор ще мине бе:) нема да се плашим:) аз не го къпя всеки ден.даже сме далече от всеки ден.мия му дупето обаче,но не помага вечер като приспивателно.ето сега е буден от два часа,но се видях в чудо и след као сукА пез ццялото това време,дойде му бъйгън,повръша тука до мене чат-пат,ама май ще заспи,защото съм му пуснала да слуша океан.оф рошава станах вече.като откачалка се чувствам да будувам по нощите.

май се и посра току-що (незнам за кой път).сега трябва да го разбудя,за да го преобуя:(

# 644
мики, хайде леко и меко  Hug. От контракциите няма да се плашиш - хич не са края на света  Hug

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:40 от Juturna

Общи условия

Активация на акаунт