Отговори
# 435
Добро утро момичета!

Минавам на бързо, за да ви почерпя (е поне виртуално) за рождения ми ден Simple SmileSimple Smile

или с една соленичка торта, за който обича соленичко

Пожелавам ви слънчев и спокоен ден!

# 436
  • София
Честит рожден ден, nadiabgSimple Smile

Да си жива и здрава и да ти се случва всичко хубаво, по много и навреме!   bouquet

ммм, тази торта с маслинките как бих я хапнала! smile3508

# 437
Честит рожден ден и от мен! Да си живи и здрава, и лека бременост!

# 438
nadiag , честит рожден ден !
Пожелания за много здраве , любов и хубави моменти!

# 439
  • Свиленград
nadiag честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет и всичко най - най, лека бременност и  щастлив финал със здраво и прекрасно бебче!!!

# 440
  • София
nadiag, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов и прекрасно бебе януари.
Антоанета и при мен се случи началото на третия месец. Сега сме минали този период. Но нека не мислим повече за старите лоши преживявания, и да сме позитивни както казаха и другите момичета.
И аз понякога си мисля, че коремчето ми не е порастнало, но след това си обличам някоя блузка, която съм носила преди 3 месеца и виждам каква разлика има  Joy Старите блузи ми стоят много смешно, качват ми се до пъпа  Laughing И тогава се успокоявам и се радвам на коремчето Heart Eyes
Иначе за килограмите аз съм качила около 3 от началото. Не знам дали са много.. и си ми личат  Flutter

# 441
nadiag    bouquet Честит рожден ден, много здраве късмет иии януари знаеш какво  Wink! А пък аз с удовоствие ще си хапна едно парченце от солената тортичка....

Момичета, все се канех да питам нещо и все забравях, ама ей на току-що се сетих. Аз много исках да ходя някъде на йога или гимнастика за бременни, но се оказа, че всички такива занимания са адски далече и от вкъщи и от работа, а аз съм страхливка и не карам кола Confused, а с градския транспорт след работа в тия жеги да обикалям цяла София за някъв спорт, не ми се нрави хич, та се чудех в къщи нещо да си правя. Някой няма ли някви филмечата-примерно йога за бременни или нещо подобно или пък да каже от къде да си сваля??

# 442
Надя, честит рожден ден!
Здрава, обичана, желана и едно прекрасно бебече на финала!  Hug

Добре дошла bg_desi !  Hug

Тази сутрин щях да повърна! Чак не повярвах! Не ми се беше случвало от около месец.Хапвах едно кисело мляко и за малко!  Confused

# 443
nadiag -  party023 пожелавам ти много хубави моменти и едно прекрасно бебче януари!

Inka- ако намериш някакъв спорт, йога или т.н. аз ще идвам с теб за компания, живея в зона б18 и нямам претенции къде ще ходим и работя на паметника Левски така че всичко ми е близо  Peace

# 444
  • Сливен
nadiabg Честит рожден ден,да си ни жива и здрава и да гушкаш прекрасно здраво бебче януари Hug
И аз съм качила около 3 килограма,изглеждам адски зле. По принцип последните години се въртя около 64-65 килограма,висока съм 1.70 и си имам едри кокали,но преди да забраменея бях стигнала максимума си 67 и сега съм 70 Sad

# 445
Здравейте, мами!
На линия съм отново. След великолепна ваканция в България сме отново в горещия Дамаск. Тук температурите миналата седмица достигнаха до 50 градуса. Даже сериозно се замислих да си хвана отново самолета и обратно в България, но реших да постоя още малко. Сега вече се диша - 36-37 градуса е.
За мазането - аз се мажа с Мустела - снабдих се от София с 3 опаковки, дано ми стигнат.
Завиждам благородно на онези от вас, които не пълнеят - аз съм вече с 9 кг отгоре, но все пак спрях и цигарите, хубавото е поне, че съм висока и не ми личат толкова.
Сега ще се върна да изчета поне тази тема, щото за старите сигурно няма да имам сили. Между другото, незнам кой измисля заглавията, но са много весели.

Nadiag, честит рожден ден и от мен!

# 446
Jorjianaaa   завиждам ти, че всичко ти е близо, аз работя на летището, а живея в Надежда и всичко ми е далеч. Ама йога има в кв. Изток, много ми се ходеше там, ама трябва да ходя с трамвай и рейс и до вкъщи пак така  ooooh!, пък в тия жеги ми тежи тая смрад и мачканица в градския... Иначе има май и в Лозенец някъде. Оф, голяма съм шматка, ама ме е страх да карам и тва е, иначе щях да си разреша проблемите. Ако някои от тези места те устройват, ще намеря сайтовете да ти ги пратя, а за себе си незнааам Sad

# 447
  • София
nadiag, честит рожден ден! Да си жива и здрава, лека бременност и прекрасно бебче на финала!

Миналата бременност се мазах с Мусела последните месеци - нямам стрии, сега още не съм почнала, че в тази жега ми е гадно. И аз ще пробвам това масло от шеа в кутийката Simple Smile

Rage, да в Щерев раждах и съм супер доволна от грижи и отношение, януари - живот и здрав пак там Simple Smile

# 448
nadiag, честит рожден ден и от мен!!!  Hug
Да си жива и здрава, щастлива, спокойна и уверена бъдеща мама!
С пожелания за хубав и усмихнат ден!   bouquet

Аз да ви се оплача, че моят махмурлук се завръща със страшна сила!  ooooh!
Тамън ми беше останало само перманентното главоболие, а сега и всичко останало, барабар с него...  Whistling

# 449
nadiag честит рожден ден! Желая ти една година пълна само с хубави емоции. Бъди желана и обичана и през януари най-прекрасното бебче newsm59

На всички желая прекрасен и слънчев ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт