Отговори
# 615
  • София
Оооо Пате ти си отличник направо Laughing На мен първата количка ми беше втора употреба, силно казано втора, защото беше ползвана около 1-2 месеца, страшно попадение, много съм доволна.След това я продадох за трета употреба-оказа се страшно здрава! Сега кумата ми ще ми даде нейната-ето такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4093 , към която имам леки забележки, но каква беше поговорката на харизан кон....нещо си и май пак извадих късмет Grinning

# 616
Look, то легълце отделно, пък люлката глезотия.
Ето легълчето( както вече написах р-ра е 100/74, което ме устройва идеално, има и колелца, 2 нива, абе мечта направо Simple Smile И е за без пари! ) Simple Smile)

И люлката:

# 617
Пате, мн ти е хубаво леглото. И на мен нещо подобно би ми свършило работа. Нека собственичката да каже откъде го е купила. Аз под люлка си представях нещо друго- като това на линка

http://vsi4kozadeca.com/za-detskata-staya/legla-i-koshari-za-spa … -eva-bertoni.html

Ако някой е виждал нещо подобно да свирка
Снаха ми си изгледа близнаците с подобни до първата година, но в Германия- там ги има във всякакви вариации и страшно красиви. Но ще ми струва майка си и баща си да го поръчвам оттам. Пък се ползват ограничено време и не си заслужава
в крайна сметка ще ида да го видя това от линка по-горе. аз нали родих и цялата ми мара втасала, че вече и легла купувам Laughing

# 618
Бире,честито за халките Peace
И нас нещо много взеха да ни подканват за сватба/подпис,но ние се дърпаме.И какво като сме без подпис-кво ни е?Добре си живеем,...деца си правим...,щастливи сме Mr. GreenКакво повече ще ми даде подписът(освен 2 пръстена повече) Rolling Eyes Мое мнение
Днес ми свърши лятната отпуска и бях на работа и понеже вече доста си личи тумбака,трябваше да оведомя началството и колегите.Най-много се  притеснявах от този миг.Отидох с почерпка и за мое удивление всички много се зарадваха на новината,дори и шефа Grinning....Малко по-спокойна съм вече...но не напълно все още.... Rolling Eyes
Момичета как са ви тумбаците бе?Моя расте с дни SickМай трябва да мина на диета.Изглеждам в 5ти месец.То всъщност след 2 седмици наистина ще съм в 5-ти newsm78 Laughing

# 619
# 620
Здравейте!
Бира честито Flowers Bouquet
elenia  моето тумбаче е същото все едно съм в 5 месец. preggo
Чакай те да питам само аз ли още не чувствам бебока? newsm78
За купуването нищо не съм взела като вляза в 7 месец тогава мисля да се развихря smile3508

# 621
не знам, така от снимки не мога да преценя, трябва някакси да живо да ги видя, защото най- важното е да са функционални и стабилни

аз не мога да се оправя с тези продавалници, даже нямам навика да гледам там. но това твойто легълце е уникално направо

# 622
Аз мисля на започна пазаруването най-рано след като влезна в 7 месец.
Пате , леглото е един път. Честито.

# 623
  • ул. "Мечтание"
look, ако е само за гъзарията, вземи си, готино е. Удобни са и стабилни, но имай предвид, че не се използват дълго време. Средно до към 6тия месец на бебето.  Peace Аз много исках такава люлка, ама косур ми беше само и това да прескачам вкъщи.

# 624
 Hug  Благодаря ви!
Аз също не мислех да започвам да пазарувам толкова рано, даже сега ми е едно притеснено, но..няма да се натоварвам с негативни мисли.
Но  така е като ровя из места, където не се знае дали ще изскочи същото нещо за същите пари.И после ще го сънувам.  Mr. Green

Hug За всички кореми!
Елениа, моят също расте с дни.Топка си имам отпред вече.Май само аз не съм се отчела в албумчето и вече ще си взема бележка и днес ще карам мъжо да ме снима.Че и коремче ще снимаме вече. Laughing

# 625
  • ул. "Мечтание"
Пате, аз за това не отварям продавалника, че винаги си намирам нещо дето искам да си купя, пък за сега се въздържам от покупки. Само мисля едно-две неща от ЛаРедут да си поръчам, че сега има намаления, а после не знам дали ще ги има.

# 626
Пате, аз за това не отварям продавалника, че винаги си намирам нещо дето искам да си купя, пък за сега се въздържам от покупки. Само мисля едно-две неща от ЛаРедут да си поръчам, че сега има намаления, а после не знам дали ще ги има.
Точно за това говоря  Laughing

# 627
И аз се ужасявам от скоростта с която расте корема ми  Shocked

Моля някоя добра душа и на мен да ми метне юзър/парола за албума. Благодаря ви!

И за парабените... има кофти козметика без парабени, има и добра с парабени според мен. Някак си не мога да абсолютизирам нещата. Добре е, че козметичните фирми почват да премахват парабените, но не съм убедена, че не ги заместват с нещо друго, което не е проучено достатъчно и което след 10-ина год пак ще отричаме.
(сестра ми е абсолютен фанатик на тема еко + био + натурално, но далеч не всичко от надценената и козметика става за ползване по мое скромно мнение)

Форумът не работеше цяла вечер и нощ (мое време)...

Покупките....между 6-8 месец ще е купено всичко, което не ми достига. Не си предствавям някой да купува за детето ми без мен. Но аз пазарувам много по нета, та това ми е последна грижа!

# 628
elenia  моето тумбаче е същото все едно съм в 5 месец. preggo
Чакай те да питам само аз ли още не чувствам бебока? newsm78
smile3508
Чустваш,но не си разбрала,че е бебо.Лягаш по гръб на леглото ,отпускаш се и чакаш,след 5мин.ще те тупне нещо-това е бебето......или мазилката на тавана ви се рони hahaha
Нощничке,днес се прибрах в къщи с един Редутски колет,но за бебето още нищо не съм взела.Много пъти се чудих,слагах бебешки неща в кошницата и после някак инстинктивно ги триех. Rolling EyesЩе изчакам още.
Грозно пате,хайде снимай,та да гледам и да се успокоя Embarassed
......
Пфуууу,аз докато си помисля за диета и така огладнях,поръчах на мъжо да ми донесе нещо соленичко за хрупане и той на секундата се отзова от работа в къщи с половин кг шам-фъстък,ммм любимият ми... Crazy

# 629
Аз какво да снимам.То всичко от нета и нищо не е дошло още.
В тази връзка, можем за по-нататък да си направим и едно албумче с покупките за бебето.В предишната отчетна имахме и такова и беше много полезно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт