Отговори
# 600
Бира с таратор , честити халки.   bouquet
Явно имаше проблем с форума , защото и аз не успявах да влезна снощи и тази сутрин.

# 601
Биричка, честити халки и от мен   bouquet

Аз влизам да ви кажа, че снощи ми излязоха резултатите от БХС-то, чак се учудих колко нисък риск излезе. Rolling Eyes Не че това е гаранция, че всичко е наред, но поне си е успокоение и глътка въздух. Иначе аз на 13.09 имам час за фетална при Томова, но преди това мисля да намина и през моята лекарка, и през Фемина на 3д, че така ме гложди за пола на бебето, просто нямам мира  Laughing

Та така, аз досега се мазах с олиото на хип против стрии, днес си купих и на виши, не знам дали има парабени, не знам дали ще действат по предназначение, а и в момента ми е трудно да си представя, че ще имам стрии, при положение, че коремът ми още ми е залепнал за гърба. Дано коварните стрии не ме опровергаят след няколко месеца  Laughing

А, момичета, ако мога да ви помоля за паролата за албумчето, аз преди известно време пак я бях искала, но никой не ми я прати  Blush Благодаря предварително!
Хубав ден от мен!

# 602

А, момичета, ако мога да ви помоля за паролата за албумчето, аз преди известно време пак я бях искала, но никой не ми я прати  Blush Благодаря предварително!
Хубав ден от мен!

пратих ти я  Wink

# 603
Биричке, честити ви халки.  Party

# 604
Биричке, честити ви халки!

И не че никой не е искал да пише, но до към 10ч днес имаше пробелм с форума и влизането беше невъзможно.
 Confused

И да се похваля.Вече съм сигурна, че усетих бебока.Цяка сутрин ме гъделичка  Crazy  Party

# 605
Аз и мъжът ми благодарим на всички ви от сърце за честитките и хубавите пожелания!  Hug   bouquet

И да ви питам, с кои от едрогабаритените покупки ще започнете първо?  Thinking
В смисъл, ще ги степенувате ли по важност и значение, или когато ви е кеф (преди да се роди бебето), ще купувате каквото е необходимо?? Защото например, на мен хич не ми се чака за количката и ако имам възможност, ще я купя още преди есента  Rolling Eyes, докато за креватче ще изчакам да мине сватбата и да се настаним у нас, да си разместим и пренаредим както ще ни е удобно за бебето.  Simple Smile
Но няма да правя като моя приятелка, която роди октомври и не си изведе детето до март, защото не си беше купила количка...  Crossing Arms Naughty

# 606
  • Свиленград
Биричке, честити ви халки, да си призная малко ти завиждам. Ние с моя все се каним да ходим да гледаме и все не остава ред до там, от работа вкъщи и все в този кръговрат.
Да ви споделя и аз май осещам бебчо, но е слабо и аз съм несигурна дали е то или не е, но едно е сигурно осещането не е както преди.
Лек и прохладен ден на всички!!!!!

# 607
  • ул. "Мечтание"
Биричке, честити ви халки!
Ти може да си споменавала, ама съм забравила - кога е големия ден?

Аз си мисля което когато ми е на кеф (и има пари), тогава да го купувам. Мъж ми пък се е ентусиазирал да измайстори той леглото, та то други едрогабаритни покупки няма да имаме май.  Wink Е, освен ако не реша да попилея малко пари за нова количка, но това чак накрая ще го решавам. Може да измънкам на моя мъж да ми направи Коледен подарък нова количка!  Joy

# 608
Биричке, айде пак аз да кажа първо (ако иска).
Аз вече започнах с едрие покупки.
Леглото е капарирано (в Продавалника  Mr. Green), защото без да искам намерих точно това, което искам.Само с решетки и малки рамери 100Х74, защото около годинка вече и ще спи на голямото легло с преграда.

И люлка купих.От и-бей.Наддавах само ей така, защото и беше много ниска цената, не се надявах, че ще спечеля и спечелих.
Взех вече и няколко бодита, одеалце.  Mr. Green

За количката- ще изчакам малко, зщото е нов модел и ми е скъпа още. Но със сигурност като се роди бебето ще има и количка. Peace

И пак като с всичко останало.На кой както му е удобно, няма правилна и грешна формула.  Hug

# 609
Големият ден е 16.10.2010 г.  Heart Eyes

# 610
Ох колко хубаво  Heart Eyes на 16.10.2009г. се женихме ние (подписването ни беше тогава, а самата сватба на 17.10.2009г ама ние ще празнуваме и двете) много хубав ден сте си избрали   bouquet

Аз исках да попитам за тези парабени, ако има някой който използва бадемово масло на Икаров и си пази листовката ще провери ли дали има в него? Аз съм я хвърлила  Sad

# 611
грозното пате, сподели моля каква люлка сте купили. аз си мисля началото докато са честите хранения да сме с такава люлка / кош на колела, защото в спалнята нямаме място за легълце. още не съм кулувала нищо от ибей но май ще се престраша

# 612
  • София
Здравейте,

Бира с таратор, хубава дата сте избрали, тогава е рожденния ден на моя Бобо Simple Smile))).

Ние бяхме във Велинград за събота и неделя и виждам, че съм изпуснала доста интересни дискусии. Изкарахме си добре, Бобо и мъжът ми си поплуваха, аз си полежах по шезлонгите  Laughing, тръгнахме си малко преди големите дъждове.

Нищо не смятам да купувам преди ноември - декември, не от суеверие, а просто съм си такава - все в последния момент действам. А и го няма сякаш този ентусиазъм за бебешки покупки както беше предишната бременност. Единственото, което е същото, е силното желание да замирише на бебе вкъщи  Heart Eyes

И аз започнах да го усещам бебето, но е доста слабо все още.

С тези парабени и аз се понаплаших. Сега видях, че в шампоана, който ползвам от 2 години има 5 вида  #Crazy и още 2 в балсама. В шампоана на Бобо на Бюбхен не пишеше да има  newsm78. Дано да е така наистина.

Приятен ден!   bouquet

# 613
  • Свиленград
Аз си пазя листовката и ще проверя като се прибера от работа, ще ти пиша довечера, но мисля че няма!

# 614
  • ул. "Мечтание"
Аз исках да попитам за тези парабени, ако има някой който използва бадемово масло на Икаров и си пази листовката ще провери ли дали има в него? Аз съм я хвърлила  Sad

Няма. В маслата по принцип няма, или поне аз до сега не съм засичала.

Общи условия

Активация на акаунт