Отговори
# 585
Момичета купих си щраусово олио. И снощи си намазах... лицето Simple Smile

Аз не съм много навътре честно да си кажа, но знам, че кокосовото не трябва да се смесва с нищо, а иначе се бъркат в комбинации в които има от т.нар. базови масла (такова е бадемовото примерно, мисля и зехтина).

Кокосовото ти препоръчвам първия вариант. То се топи на 24 градуса и е лесно за употреба.
Аз лично не мешам различните масла. Едно, че не знам кое с кое точно може, а и лично аз не виждам смисъл. Предпочитам да си ги редувам чисти според конкретните нужди.

Мама мечке, лицето?...за проба както се казва да беше намазала ръката, крака...

Базовите масла са- бадемово, пшенчен зародиш, .....ей, кои бяха другите, кайсиево, маслинено,   newsm78 newsm78

И аз не ги мешам, освен ако не са етерични(за тях имам книжка и от там черпа инфо), но сега не ползвам такива. Използвай ги чисти както пише и Нощни очи.

# 586
Здравейте!
Аз нещо съм настинала и се лекувам с каквото е позволено.
От известно време внимавам козметиката, която купувам за Дели да е без парабени. Преди месец купих на Хип за коса и тяло, на него пише, че е без парабени. Доколкото знам имало нова Мустела, също пречистена.
Аз засега за бебето мисля, че се ориентирам към Веледа.

# 587
  • Canada, ON
Мама мечке, лицето?...за проба както се казва да беше намазала ръката, крака...

Базовите масла са- бадемово, пшенчен зародиш, .....ей, кои бяха другите, кайсиево, маслинено,   newsm78 newsm78

И аз не ги мешам, освен ако не са етерични(за тях имам книжка и от там черпа инфо), но сега не ползвам такива. Използвай ги чисти както пише и Нощни очи.

Simple Smile За проба си намазах ръцете - сутринта, а вечерта - лицето. Аз пробата не я броя. Лицето реших да мажа всяка вечер 1-2 седмици да видя ще има ли някакъв "поразителен "ефект. Simple Smile

Иначе има много базови масла още: Авокадово, Кокосово, Лешниково, Сусамено, Слънчогледово, Жожоба, От гроздови семки... и още има. Все се водят базови. Стана ми интересно и мисля да се образовам по въпроса. Ако имам време.
А смесите - четох, че трябва внимателно. Едни съставки засилват ефекта на други... Цяла наука е тази работа.

# 588
  • ул. "Мечтание"
Цяла наука е тази работа.

Верно си е това. Да кажеш какъв е ефекта от щраусовата мас. Чувала съм, че била страхотна.

# 589
Цяла наука е тази работа.

Верно си е това. Да кажеш какъв е ефекта от щраусовата мас. Чувала съм, че била страхотна.
дааааа, наука си е.
аз още си чакам мойто пернато масло.

нямам търпение да дойде 11 авг- БХС. по-съм нетърпелива за ехографския преглед. Ще кажа на доктора да ме види на 3Д, че искам да знам розови или сини гащи ще обуваме. стига бебока да е застанал в подходяща поза. оф, незнам...исках момиченце, но май сега искам момченце...каквото е...и как казваха хората:хубаво като мама и умно като тати,ли? Joy

за раждането- и аз в частна клиника. в държавната,колкото и ремонти да и правят, не искам и това е. както се казва, не всеки ден раждам, поне да ми е комфортно.пък колкото струва. че за какво работим...особено мъжа ми, където го няма с месеци Rolling Eyes

за списъка- съставих си мой, въз основа на вашите. консултирах се и със сестра ми. май ще купувам зимна количка,че само с кошче за кола не става. Ако моя се съгласи и на комбинирана...все ми е тая.лятната ми е сигурна.
за парабените-не се бях интересувала. ще си прегледам козметиката. а за бебо като дойде време,знам- зехтин или друго натурално масло. и бочко  Laughing.
извинете, май написах цял ферман  hahaha

# 590
chopi, купувай за зимата ,че като знам какви са зимите в Плевен.....  newsm62.
Сигурно ще ти трябват и вериги за сняг.

# 591
За раждането , със сигурност в частната клиника. Колкото и подобрения да направят в държавната няма да е същото , и обстановка и обслужване. А и частната също работи със ЗК.

# 592
chopi, купувай за зимата ,че като знам какви са зимите в Плевен.....  newsm62.
Сигурно ще ти трябват и вериги за сняг.
Joy Joy Joy  добра идея, количка с вериги. дали предлагат  newsm78

# 593
Още един страшен фен на А Дерма!
Бебка беше с хиперчуствителна кожа, от Бюбхен и Нивеа ми правеше реакция, а А Дерма беше по-добра дори от Мустелата, която също е ОК...

Мечко, маслото от гроздови семена е добро и за мазна кожа, аз го ползвам да си свалям грим с него (в комбинация с розова вода, ако свалям очен - жожоба + розова вода), не прави мазен филм по кожата, опитай се да го ползваш и като нощен крем, нанесено на влажна кожа... дано ти допадне!

# 594
Привет-мривет,

чета вчера аз за тия парабени и реших вкъщи да се огледам и се ужасих  Shocked, бях си взела на Ив Роше да си мажа чат-пат тумбака, пък той пълен с тия гадости... намерих в моя шампоан и в на мъж ми, в дездоранта... абе кофти работа било.
За бебето дай боже другата година ще използвам мас, зехтин или Веледа и туй то. А тия масла, за които си говорите от аптеките ли се снабдявате, оф верно трябва да се запозная по-подробно, че всичко  е гадна химия  #Crazy

# 595
Влизам (с 300 зора, че нещо форума не искаше да се отваря), и не мога да повярвам!  Shocked
Никой не е писал от снощи??  Rolling Eyes

Добро утро, коремчета!

Похвалвам ви се, че брачните ни халки са готови и още вчера ходихме да ги вземем!  Heart Eyes Много сме щастливи!  Hug

Кафе и фрешче за всички  Hug

# 596
Chopi, доколкото знам в Бочко има парабени.
Бира с таратор, честити ви халки! Да си ги носите със здраве и любов!

# 597
  • София
Здравейте момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пускам и моя списък - има най-необходимите неща за първо време, а в последствие изникват и много други покупки.
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AgHq2JcRraeQdGVhckxSX05S … E&hl=en#gid=0
Смятам да ползвам много неща от Виолета, но да видим дали ще ми е окажат верни сметките  Wink
Мила, не мога да ти отворя списъка, а щеше да ми е интересно да го прочета  Hug

Биричке
, честити халки  Hug Hug Hug

Пожелавам ви един страхотен и спокоен ден!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала,но за това пък ви чета редовно.Просто нямах с какво да се похваля.Работя,ям и дебелея.Цял ден седа на един стол пред компютара та чак и краката започнаха да ми се подуват.на 29 съм на преглед и се надявам да ми казат пола вече.Иначе мисля че усещам бебо от време на време,ама много не съм сигурна дали не са червата.Предишната бременост се мажех с един крем на CARRERAS антицелулитен за бременни и т.н.е верно стрии нямах,ама незнам дали беше заради крема или защото бях по-млада и този път си викам е тя кожата вече е разпъвана веднъж няма нищо,ще издържи и се мажех с едно тоалетно мляко на IF ROCHE с бадеми и хоп изненада-получих стрии и от двете страни.Тук имам една позната дето ми препоръча Vergeturil Creme на Jeanne Piaubert струва майка си и бащаси,но бил ефективен.Та да видим.По темата за раждането и първият път и сега на частно.Мен ако питате всеки да си избере най-доброто,което може да си позволи разбирасе.Първият път беше цезарово-то боли та знаелисе,не можех да си представя да има чужди хора в стаята и т.н.и вниманието е различно и всичко.на половин час ни проверяваха и мен и бебето как сме.И мъжа ми си беше при нас през цялото време и за кърменето ни помогнаха и за всичко.Толкова останахме доволни че като се решихме на второ и пак си направих частна осигуровка.за шишета,стерилизатори и т.н.Аз избрах AVENT но не бързах да ги купувам.Мъжами купуваше каквото потрябва в последствие и най-вече да са от същата марка.Така че за покупките има време- Wink

# 599
  • София
За А Дерма не съм много сигурна.Аз имам един уош гел, с който си мия лицето и вчера му погледнах съдържанието и имаше парабени Sad Кофти, бях си свикнала с него, но ще се разделим. Побъркаха ни с тия химии!

Общи условия

Активация на акаунт