Отговори
# 630
Пате, мн ти е хубаво леглото. И на мен нещо подобно би ми свършило работа. Нека собственичката да каже откъде го е купила. Аз под люлка си представях нещо друго- като това на линка

http://vsi4kozadeca.com/za-detskata-staya/legla-i-koshari-za-spa … -eva-bertoni.html

Ако някой е виждал нещо подобно да свирка

Свир!  Crazy
В Мола в Пловдив, в магазина на Мothercare имаше същото, ама и цената му беше двойна...  Twisted Evil

# 631
  • София
И моето коремче е порастнало, но на килограми от около 20 дни не съм мърдала... Не знам колко са добри диетите в този случай, но според мен не са  newsm78

За бебо, мислех че съм го усетила, ама май не съм  Rolling Eyes много ми се иска, но като че ли ми е раничко... според калкулатора на БГмама, това трябва да стане след 20 август...  Crazy

# 632
  • ул. "Мечтание"
Нощничке,днес се прибрах в къщи с един Редутски колет,но за бебето още нищо не съм взела.Много пъти се чудих,слагах бебешки неща в кошницата и после някак инстинктивно ги триех. Rolling EyesЩе изчакам още.

Аз това от сто години го гледам. Сега съм си го сложила в кошницата, плюс четири потника за Божидар, да не е съвсем без хич... Ама ще видим кога точно ще го поръчам. Може би ще изчакам да мине18ти да получим потвърждение за пола, че много ми грабна окото лилаво-розовичкия вариант.  Crazy Макар че и в бежаво много готино ми изглежда де.
Аз си знам (или поне така си мисля), че ще е мома. Даже санувах раждането й и името й пак. И все по женски неща се заглеждам, а аз преди бях алергична към неща в розово!  Joy Ама все пак, искам потвърждение. Щото с това "май е момиче!" само се чудя сега колко е вярно...

Моя корем и той е пораснал и ако нямах толкова сланинки по корема доста щеше да си личи. Ама сега, само аз си го усещам.  Sad Вече не мога да спя по гръб и по корем, та ясна работата - порасъл е при това стабилно.

# 633
За бебо, мислех че съм го усетила, ама май не съм  Rolling Eyes много ми се иска, но като че ли ми е раничко... според калкулатора на БГмама, това трябва да стане след 20 август...  Crazy
снуки, всеки доктор и калкулатор ще каже/покаже че ти е рано.
но усетиш ли нещо странно, необичайно, което не е стомаха, матката,червата...значи е бебо. аз така мисля. и всеки път като усетя нещо странно и необичайно долу ниско, се усмихвам и радвам на чувството. Ако не е било бебето, добре; но ако е било то и да  не съм се зарадвала на усещането, ще е грехота за мен.

# 634
мале, мале, вие вече пол си знаете повечето, чуствате си бебчето, а аз НИЩО  Cry, в четвъртък съм на доки, дано всичко е наред.

Мамчета, някоя имали проблеми със стомаха, аз преди бях много добре, ама тука от седмица-две, след хранене някви болки ме почват високо в корема, отделно се подувам чат-пат като балон   Embarassed, направо полудях тия дни...  newsm78, иначе си ходя редовно до WC???

# 635
  • София
chopi права си  Hug

И аз вече не мога да спя по корем Blush

А за по-големите покупки за бебо, мисля да започна някъде зимата - октомври ноември  Wink

# 636
Здравейте и от мен,искам и аз парола за албумчето ! Нямаше ме доста време и много интересни неща сте коментирали.ще ви чета с интерес. Иска ми се също да ме сложите на първа страничка с термин 27.01. Приятен ден на всички, а аз отивам да си доготвя ,че с вас взе да ми загаря специалитета Grinning

# 637
  • Пловдив
Биричке, честити халки - снимай и показвай Wink Ще чакаме и подробности от организирането на сватбата - много обичам сватби , аз на нашата всичко си организирах сама и бях много доволна Embarassed
Пате - много хубави покупки. Една приятелка има такава люлка от щатите  и беше много доволна, то май по- добре такова пред шезлонг.
И аз в редута само ги гледам, слагам, махам и накрая само за Виолета купувам  Simple Smile

# 638
пратих парола на Agent Provocateur и nadi-jo  Peace

# 639
Може ли и на мен паролка за албумчето. Аз отдавна се каня да я поискам, ама все забравям.

# 640
Здравейте момичета!

Биричке ,честити халки!
 Бяхме в неделя на една сватба, много е хубаво да правиш сватба или да си на сватбва. Само заради самото приключение/свадбата/ си заслужаваш да подпишеш, е разбира се който може да си го позволи.Защото една сватба си е огромен разход, ако  е направена както трябва.Но си заслужава според мен.

Не знам дали усещам бебето, има нещо ,но дали е то, мисля ,че е ,но е рядко и не е като легна по гръб, а по скоро ако легна настрани или пък нещо се превия.а.. и по калкулатпра на бебе мама казват първите движения след 5ти август с моя термин.

Четох ,че цената за стволовите клетки е 4000 с Крио Сейф,и ги пазят за тази сума до 20тата година. После явно се доплаща.Но за 20 години кой знае какво ще стане и колко нови неща ще се измислят.

За корема ми, не е много голям, още не расте, поне като го срвних с някой други Laughing Затова още не се мажа. И снимки не съм качвала ,защото са още на фотоапарата и няма как .
Сега сме на балкан, кофти е времето, студено и почти само във вилата стоим.

# 641
Щях да ви казвам ,че аз ще пазарувам декември месец, не съм суеверна, но тогава ще сме в болнични вече, ще сме свбодни и само за това ще мислим. Още ми е рано ,поне на мен. Пък и съдейки по предните пъти ,надали ще родя преди 5ти януари,ако нещо не се обърка де.

Тогава ще гледам за креватче, колички и другите работи, просто сега ми се струва страшно далеч.

# 642
Мамчета, моля за линк и парола към албумчето:)

Аз винаги съм спала само по корем но вече от 3-4 дни не мога да спя по корем, не мога да спя по гръб а на страни неми е удобно. Истинско мъчение. Вече няколко дни даже се събуждам в 4 сутринта и край броя звездите до сутринта. После на работа съм като дроб.
Пораснал ми е малко корема, но понеже не обичам да нося впити дрехи по мен не ми личи много.
Аз също все още не усещам бебо, но мисля че е нормално като за първа бременност.

# 643
mishen и Rage -готово  Peace

# 644
Чопи, гедах снимките в албума и видях, че си качила една от май 2011  Mr. Green Взе ни акъла тази година.  Laughing Hug

Качих и аз снимки вече.Коремче - като се зареди апарата.

Общи условия

Активация на акаунт