Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 548
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит Рожден Ден на Вероничка, Иринка и Мимко!  Да растат здрави, щастливи и игриви!  bouquet

Честит Рожден Ден и на Х. Кирова! Много здраве и късмет!  bouquet

На малки и големи - весел празник! Hug

Ние още се чудим - да ходим или не на море. То вече останаха оферти само за края на август, а времето е или жега или студ...

# 136
Оле, Ками, захапи си ръката, ако ти се прияде много  Embarassed
Времето наистина е непредвидимо. И нашия РД го планувахме за навън, а сега ще трябва да е вътре  Twisted Evil

# 137
  • Асеновград
Честит рожден ден на Вероничка , Ири и Мимко  newsm59 , да растат весели , здрави и щастливи ! На майките им весел празник !

Честит рожден ден , Кирова   bouquet !

# 138
  • София,
Честито на всички малки сладки юлчета които празнуват днес заедно с нас и на всички които сме пропуснали тези дни да поздравим!
От нас Весело и щастливо детство на всички и да са много здравичики!
Почерпете се и за наше  здраве с нашата торта! Hug

# 139
  • USA
Честит рожден ден на Вероничка, Мимко и Ири!!! Много да са здрави, усмихнати и с късмет!!!   newsm59

Хриси, честит рожден ден!!! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

На мен от вчера ми е много отпаднало и ме мързи много, и ми се яде  Mr. Green. Мими, с тази торта поднесена така отблизо много ме трогна.  Laughing

Ками, дано да се оправяте вече. Възхищавам ти се на търпението.

Времето в БГ тази година нещо е много шантаво. Дано да е топло през август.

# 140
  • Бургас
Честит  рожден ден на малките сладки рожденици. Да имат най слънчевото детство.   bouquet  bouquet  bouquet

Уффф това време се побърка. Над Созопол за кратко е имало и торнадо, малко късно ми казаха, не можах да го видя  Rolling Eyes Сега се е кротнало и си вали, изобщо няма намерение да спира.

Ето малко снимки от моята европейска ваканция http://elitosb.multiply.com/photos/album/20/20  ... на който му се гледа де, че доста снимки са се събрали.
Велина, най- ми хареса в Брюксел. Влюбих се в един краен квартал. Страхотни къщи, опънати дворчета, пощенски кутии, ох... размечтах се.  Tired В Амстердам беше ужасна мръсотия.

# 141
  • София
Това торнадо направо ме стресна - четох в интернет. Точно вчера с мъжа ми докато пътувахме си припомняхме големите наводнения в Софийско преди няколко години и експлозиите на 3 юли и коментирахме, че слава Богу, че в България поне торнадота (не знам как е мн. ч. ) и урагани няма, а то...

# 142
  • USA
Аз обожавам Амстердам.  Laughing Но там съм била по-продължително време и съм видяла доста от града. Ако сте били неделя вечер - да, голяма мръсотия е.
Харесвам Брюксел много - хубав шоколад, хубава бира, хубави манджи, как да не му хареса на човек. Сега отивам да разглеждам.  Laughing

# 143
  • Бургас
То май наистина в неделя бяхме в Амстердам  Joy Ех да му се невиди на късмета ми. Е, като цяло ми хареса, обаче туристите и мръсотията ми бяха в повече. Дюселдорф ме очарова, но не съвсем, а летището е направо огромноооооо. 

Къде пише в нета за торнадото, аз видях снимка само в битиви времето.

# 144
  • София
Ами и аз в сайта на бтв видях снимка и текст, който само казваше, че е имало торнадо над плажа Аркутино.

# 145
Велина  HugАз съм добре, Тони също се оправи, но продължаваме да капем капки поне още 5 дена , че имало рецидиви.А Еви все още сутрин е със секрет  ooooh!Хомеопатката обаче не ми дава нищо друго засега ........
Ели, разгледах снимките, чудесни са.Това момиченце е много фотогенично  PeaceА ти изглеждаш превъзходно   bouquet
И аз чух за торнадото Rolling Eyes, странна работа, не знаех че и по нашите ширини може да има такова.

# 146
  • София
Някой да е ходил в този клуб: http://www.moetogardze.com/?

# 147
  • sf
Аз не.

Къде сте се покрили всички?
Иве, какво правите- как са децата? Да не релаксираш още от почивката при свеки?

Ние днес се мотаме около нас, на Вероника й беше лошо сутринта, болял я крем, глава  Thinking може някой вирус да е, само лежи и охка. Ще я видя как ще е по-късно и сигурно ще я водя до докито.
Вичо беснее, не я оставя да си почине.

# 148
Уф, аз вися онлайн, ама не успявам много много да чета!
Днес още съм в чуденка - ще вали ли няма ли - ту слънце се покаже, ту се заоблачи, ама дочаквам пералнята да се извърти и да я мушна в сушилнята и ще пообиколим блока с малката.

Иначе сега като поразхлади, Саня спи по-добре, ама аз все си измислям да чопля нещо из вкъщи. Вчера дори си поспах следобяд и аз. Grinning

Да честитя на патерички на всички, които изпуснах, малки и големи. Здрави и щастливи!   bouquet Надявам се празниците са били чудесни. Ще се радвам на снимки!

Шуши, чудесна екскурзия!!!

# 149
  • София
Нямаше форум до сега Вики,сами с децата сме,бяхме на вън и естествено слушаха на 50%.

Общи условия

Активация на акаунт