Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 541
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Никола  bouquetПожелавам му много здраве , щастие и да е един прекрасен батко Hug
Леле, Вики, прекрасни снимки.Уникални просто ,много ме заредиха  Peace
Аз си капя Тобрекс от снощи , не можах да издържа само с хомеопатия за мен  Rolling EyesЕва през деня е добре, сутрин са й все така залепнали...........

# 121
  • sf
на 90-дневната асъм, ама нали ви казвам ,че вчера и днес беше оливане яко. ИНаче учудващо се справям с режима.

# 122
 Честит рожден ден на Никола. Да е здрав, весел и игрив  Tada Марти, ще чакаме снимки от Спортакус партито  Wink
Ками, упорита работа. Хайде скоро да се похвалиш, че сте се излекували  Hug
Ние имаме гости от Русе -майка ми и баща ми и малкия племенник. Ходим из София по разходки, ама това време доста ме смущава... Дано утре не вали за РД на Мимко  Crossing Arms

# 123
  • София
Да са живи и здрави Вероника,Мимико и Ири!  bouquet
Много гадно време,какво му стана незнам Twisted Evil
Вики вие къде бяхте на къмпинг в Гърция?

# 124
добро утро
Честити 3 годинки на Вероника, Иринка и Мимко   bouquetДа са много здрави, послушни и весели  newsm59
Времето наистина откачи  Crazy, но поне малко ще разхлади  Grinning
На ден чувам думата "мамо" по 60-70 пъти ( броих вчера) , вече ми гръмва главата  Laughing и то все задава едни въпроси , дето едва им намирам отговор ooooh!

# 125
Честит празник на Ири  bouquet
Честито на Мимко  bouquet
Честит рожден ден и на Вероника  bouquet
Аз се радвам, че времето е такова, така си почивам поне. Вкъщи сме си и рисуваме.

# 126
Честит рожден ден на Вероника, Ири и на Мимко  newsm59 newsm67 Tada

# 127
  • sf
Честито на рожденниците! Да са живи и здрави!

Децата са в градината- аз "работя" , ама в квартала и на всяко идване до нас вися пред компа, аххахха така скоро няма да приключа.

Иве, единия път бяхме в Урануполи, на п-в Атон. А втория пър малко преди Атина в някякъв залив, Къмпниг Венецуела. Ако искаш ще пусна и линкове,ама после.

# 128
  • София
Честит рожден ден на Вероника, Ирина и Мимко! Да са много, много здрави и много щастливи!!!

Марти няма интернет и затова не пише. Праща ви поздрави и честитти всички рождени дни Simple Smile

Кати, и аз ненавиждам мотивационните писма, изобщо не разбирам защо ги изискват. Ти на работа ли ще тръгваш?

Иве, свекърва ти просто... - тук Боряна да си помисли дали да плаче следващия път!  Wink

Ками, умили ме с този боб. Хайде да ви оставя вече този конюнктивит на мира! И след две години смятай, че по 150 пъти на ден "мамо" те очаква  Laughing

Ние попътувахме много сериозно тези дни - до Разград, оттам в събота до северното черноморие, после снощи обратно в София. Кая остана с нашите и сестра ми на море, но като гледам може и да си тръгнат днес с това време...

# 129
Честит рожден ден на Вероничка ,Ири и Мимко   bouquet.Много щастлива детсво им желая. Heart Eyes
Хайде почерпете се и за мое здраве и аз днес остарях с още една годинка.

# 130
  • София
Кирова,да си жива и здрава!Ти с тази диет се подмладяваш така че..... Laughing

# 131
Ех, мерси момичета за пожеланията. Да сте всички живи и здрави. Почерпете се!

Честит празник и на Ири и Вероничка. Да са много здрави и щастливи!
Кирова, честито и на теб   bouquet

# 132
Хриси /Кирова/ много щастие и успехи във всяко поприще ти пожелавам  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
и искрените ми благодарности, че сподели с нас вълшебната диета Hug

# 133
  • София
Хриси, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и винаги да се чувстваш така подмладена Simple Smile   bouquet

Почвам да планирам РД на Кая. Имате ли впечатления от детски клуб с площадка на открито? Другата ми идея е някакво клубче, на което попаднах в интернет, до Оборище, там предлагат много изгоден пакет за РД в отговор на кризата  Mr. Green, но трябва да мина оттам да го видя наживо.

# 134
Хриси, честит празник и на теб, да си жива и здрава, много обичана   bouquet
Леле Мими ,каква торта  Flutter, облизвам се само.................

Общи условия

Активация на акаунт