Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • USA
Галена, честит рожден ден!!! Много здраве и сбъднати мечти!  newsm59
Добре си ти, ще цъфтиш тази година, а какво да кажем тези, които сме прехвърлили баира.  Laughing

Коцето е много готин. Тортата е страхотна. Саня е голямо бонбонче. Личи си, че е бил хубав празникът.

Шушонче, много добре ми звучи екскурзията. Къде ти хареса най-много?

Аз днес пътувам за ЛА ура ура ура.  newsm18

# 106
Галена, честит празник! Желая ти много щастие и любов  bouquet
Били Hug
Мъжа ми взе Дели и сега съм сама вкъщи. Напоследък рядко ми се случва Crazy
Ками, хайде да минават очичките Hug

# 107
Много са сладки Дели и Коцето  Heart Eyes
Бубе  Hug
Ние утре ще отидем с Еви до село, че се оказа че мъжа ми ще работи уикенда  Crossing Arms
Велина , ти кога идваш към БГ?

# 108
  • sf
ПЛьос
Ние умуваме накъде да хванем утре. Мъж ми иска да обикаляме около Етъра или В.Търново, ама в тая жега не знам къде сме тръгнали- най-много да слънчасаме  hahaha

Ех, много ми се ходи на среща. Велина, в теб ми е надеждата  Hug

# 109
donsita какво има след 2м и 17 дни?
Ние утре ще ходим до рилските езера.. днес там е било 18 градуса  Mr. Green
После имам да свърша някои неща и после Варнаааа, морето... newsm44 newsm44 newsm44

# 110
  • София
Прибрахме се по рано,но то се и очакваше.Ники свали Т чак на 72 час ужас беше искаше си в къщи само.Ради беше много послушен,друго дете,но свеки постоянно го обиждаше и му викаше,лигльо и мамино синче. #2gunfire Побеснях защото на внучка си един път не повиши тон за 5 дни,събрах багажа теглих една и се прибрахме.Естесвено с вдишването на кварталния въздух,децата станаха  Close.
Много хубави снимки на Рожденници.Честито на малки и големи  Heart Eyes
Вики ама верно какъв е този ужасяващ и всяващ смут подпис?Какво става с Турция за края на август?
Лягам да спя,че немога да се нарадвам на леглото си.

# 111
  • sf
Ееееееееее човек една тайна не може да има от вас.  Joy айде ще подшушна ,ама ако се проваля,няма да ми се смеете- на диета съм

За Турция в края на месеца сме все така навити, но засега няма да плащаме. Мъжо иска да чакаме до последно и където ни предложат накрая и ни хареса като цена,там да идем.
А другата седмица мислим един къмпинг да направим пак в Турция.

# 112
  • USA
Браво, Вики!
Иве, твоята свеки няма равна  Twisted Evil, представям си на мъжа ти какво му е...
Аз съм в БГ през август, последната седмица със сигурност ще съм в София, като наближи ще кажа точни дати. Мислете му ако не се съберем тогава!  Laughing Защото аз цяла година се навивам.  Grinning
Яна се загуби, сигурно са на море.

# 113
добро утро
Вече и аз съм с конюктивит  Mr. GreenГадория пълна....
Е Велина,ако тогава не се съберем незнам иначе кога ще е   LaughingДа, Янчето са на море  Hug
След малко събужда, дребното и тръгваме за село
Лек ден на всички   bouquet

# 114
Ох, ние умуваме накъде да хванем в тази жега. На мен ми е отпаднало, хич не ми се излиза. След обяд сме на детски рожден ден.
Чакам с нетърпение Велина.
Иве, свекърва ти вярно е номер едно. Как така ще обижда детето Naughty
Току що му присветна на мъжа ми, ще ходим на Витоша.

# 115
  • Асеновград
Честит рожден ден на Никола  newsm59 , много здраве и весели игри !Весел празник , Марти !

# 116
  • sf
ДД
Ние се завърнахме. Ходихме до Шипка, Етъра, Дряновския манастир , пещерата Бачо Киро и после при едни приятели на мъжо от спортните години. Искахме днес да видим Арбанаси и Царевец,но времето ни отказа.
Само дето ви се похвалих,че съм на диета- там като опънаха едни софри, мезета, чудеса, отиде ми диетата  Joy ама от утре пак на пост и молитва.
Ето малко снимки- http://picasaweb.google.com/donsyy/WE2010#5497839153365632578

# 117
 newsm59  bigdance2 Честит рожден ден на Никола! Желая му много щастливо детство  bouquet
Вики, супер снимки!

# 118
  • София
Честит Рожден ден Никола  bouquet
Вики на коя диета си?

# 119
  • USA
Честит рожден ден на Никола!! Много да е здрав, щастлив и обичан!! newsm59

Вики, срахотни снимки. Много ми се доходи и на мен там. Аз съм ходила по тези земи като ученичка и много ги обичам. Само като видях полянките с цветенца и скалите - ехх. Още 2 седмици.. Кристиан сега е на Трявна.

Общи условия

Активация на акаунт