Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, нищо не съм чела, и сега нямам възможност, честито на празнуващите... нещо ми е сдухано... и трябва да измъдря св и мотивационни писмо... изобщо много мразя такъв вид комуникация - дисатнционно - анонимен (форумът не влиза в тази категория) и... ми е сдухано по твърде много параграфи вече.
И за капак в 1 изречение 2 пъти употребих "сдухано".  Tired

# 91
Силве, така бях и аз с Еви преди година.Лекувах конюктивит с АБ капки сума ти време, уж изчезваще за два дена и после пак започваше,затова сега реших да опитам с хомеопатката.Иначе при мъжа ми от три капвания Тобрадекс и няма и спомен от зачерваване и гной  Rolling EyesСега ще видим дали при него няма да повтори.Иначе с хомеопатията става по бавно лечението  Peace
След малко ще разгледам снимките от РД на Дели, че сега съм нападната от Еви за компа  Laughing

# 92
Ранния БХС е в 13 г.с., късния не знам. Ама сме едни бременни  Laughing

# 93
Миналта бременоост не съм ходила на БХС, отидох само на 5 измерен видеозон за да видя пола на детето  Embarassed , бях много невежа,а и лекарката ми не ме напътстваше  Rolling Eyes.Сега тази е много стриктна  Peace

# 94
Сега свеки ми призна, че миналия път като е била с Дели на Владая и си е позволила да го шляпне два пъти по дупето. Стана ми много криво, казах и, че не искам да му се посяга и че така нищо няма да постигне. Тя е много търпелива и разбрана жена, не и се сърдя, явно си е изпуснала нервите,но много се натъжих. Поплаках си. Дели ме видя и ми каза- " Мамо, не плачи! Толкова е готино да не се плаче;" Heart Eyes

# 95
Привет,

Благодаря за пожеланията, за порасналото ми момче.
Попрочитах от време на време, докато кърмя, но да сваря да пиша не успявах. Моята Будолинка Коколинка не ме оставя. Не й се спи денем и това е - айде на разходка като я друска количката спи, нооо приберем ли се вкъщи - макс 20 мин и опули очите. А аз каквато съм туткава, нищо не мога да свърша така. Е пак добре, че спи нощем. Peace

Много хубави снимки на рождениците Малчо и Дели.  Heart Eyes
Честито и на останалите, които празнуваха тези дни.

Ето и няколко снимки на нашия рожденик:
http://juli2007.snimka.bg/baby/konstantin-na-elche.193671.19754174

# 96
Елче, много сте готини тримата с бебка и Коцето много е порастнал  Heart Eyes
Бубе, не се тормози толкова. Те децата забравят за 2 мин., нас ни държи по-дълго.  Hug

# 97
  • Бургас
Цоппп завърнах се.

Бяхме на петдневна европейска обиколка - Дюселдорф - Амстердам - Динант /Белгия/ - Кьолн. Много хубаво беше. И хванахме страхотно време. Нямам крака от обикаляне. Ивчо беше на село при "баба село". Снимки по-късно, че сега не ми се качват, трябва да наваксаме и с плажа  Joy

Честито на всички малки и големи рожденици които пропуснах през това време, включително и моето пораснало коте. "Мамо, аз вече съм голямо коте" - с това ме посрещна човека.  hahaha

# 98
  • София
Много са хубави и двамата рожденици!!! И Саня  Heart Eyes

Днес пораствам с една година, почерпете се за мое здраве Simple Smile

Миналата седмица четох в интернет, че жената е най-красива на 31... така че от сега нататък очаквам само деградация  Mr. Green

# 99
Галена, жива и здрава да си. Много обичана и щастлива   bouquet
Шушонче, добре дошла  Hug ще чакаме.... Wink
Петъчно ми е днес и не ми се работи  Rolling Eyes

# 100
  • Асеновград
Честит рожден ден , Галена   bouquet , много здраве , щастие и обич !
Имаш цяла година , знае ли се колко красива може да станеш до края и  Wink?!

Шушонче , добре дошла  Hug.

Бубе , много хубави снимки , а ти си много красива .Не се връзвай толкова , по-добре е , че свекърва ти ти е казала , отколкото да премълчи , хора сме , всеки си изпуска нервите понякога.Дели ще разбере , че твоето е основното възпитание , а бабите и дядовците са за баластра , че са различни хора и реагират по различен начин.

Елче , Коце много е пораснал , а Саня каква е госпожица с рокля  Heart Eyes.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 22:09 от billie

# 101
 Чесито на Веси,Ува и Галена.  bouquet
Нямам време дя пиша и да чета .Довършвам почестването след ремонта в къщи и стърча на вън че е адска жега тук.

# 102
Галена, честито  и много щастие  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни снимки на страхотни човечета - малки, големи и още по-големи  Hug
Не ми остава време да кача снимки - надявам се другата седмица да мога
Довечера ще си видя Ина, много съм се затъжила за нея, а пък на нея изглежда хич не и липсвам - много била доволна че е при баба /майка ми - важно уточнение Laughing/ на село  Grinning

# 103
  • София
Честит Рожден Ден, Галена! Здраве и много щастие!  bouquet

# 104
Галена ,честит рожден ден   bouquetЗдраве, щастие и много късмет  Hug
Сутринта на Ева очите пак се зачервиха, давам едни други капки сега да пие  Praynig
Сготвих най добрият си боб досега  Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт