Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград
Здравейте ,
до обяд нямах интернет и отхвърлих бая работа.

Веси , честита годишнина , още 40 пъти по 4 да сте щастливи  bouquet.

Никак не е егоистично да не се притесняваш за чужди грешки , съхраняващо е.Миналото и по-миналото лято похабих толкова нерви да оправям грешките на друг човек , че и да се защитавам , защо сме ги допуснали тези грешки ( а аз физически не съм присъствала в това "ние" , когато събитията са се състояли ).В крайна сметка си научих урока - не е задължително всички по-възрастни и с повече опит да са по-умни и по-отговорни от мен.Научих и че съм много наивна , нали съм ви казала - чакам да стана на 30 , за да порасна , дали ще ми мине наивнитета тогава Mr. Green ?

Ками , на никой не му е неприятно , на мен ми е много полезно , колко неща съм научила от вас , ей така прочетени между другото.

Велина , точно така се чувствам , че не трябва да позволявам да остава да спи при тях , обаче , когато ние искаме да излизаме доста често го оставям , та в името на разбирателството не можах нищо да кажа.Успокоих съвестта си с това , че сега е ваканция , може да прави повече неща извън правилата , когато тръгне пак на градина ще съм по-стриктна.

# 76
Били, аз на почти 34 станах и пак на моменти съм си наивна  Wink
/не искам да те отчайвам де  Laughing/
Благодаря за пожеланията  Hug

# 77
  • София
Леле, как заваляяя...

# 78
  • София
Привет и от нас. Hug

Честита годишнина на Веси! Още много години топлина и хармония.  bouquet

Честито и на всички малки палавници, празнували рожденни дни!  bouquet

И пиете по едно за мое здраве - днес пораствам с още една година!  newsm24 /нямам време за картинки, извинете/

Бързо оздравяване на болничките. Hug

До скоро. Simple Smile

# 79
Ува ,честит рожден ден , пожелавам ти много здраве и щастие   bouquet
Галена къде заваля, при нас в Младост е мрачно ,ама още няма дъжд  Grinning

# 80
uva_uva честито порастване   bouquet  bouquet  bouquet
Изваля се и настана пак задух  Rolling Eyes

# 81
привет Simple Smile

Честито на рожденниците!
Веси, честита годишнина! Честит рожден ден на Ува!

Ками, почти месец лекувахме очите, така и не разбрах от какво, ама сменихме 5 вида капки - 1во беше конюктивит, после - лънчева алергия, ама не се оправяха... последните капки забравих какви бяха, ама с тях вече мина, съответната очна лекарка каза, че не било конюктивит... тая сутрин гледам, че пак й тече на Доротея окото Sad.

# 82
Ува, ЧРД, да си жива и здрава и все така всеотдайна   bouquet  Hug
Ками, мерси, ту съм добре, ту не  Grinning  На работа се държа геройски, не ми пречи да работя, но вкъщи много ме дразнят какви ли не миризми и по-често си повръщам. Бебко е едва 3 см, но коремчетоооо, направиха ми онзи ден място в метрото  Rolling Eyes

# 83
  • Асеновград
Честит рожден ден , Ува   bouquet!

# 84
  • София
Честит рожден ден, Ува! Много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet

Я отбора на бременните да ми помогне с нещо - в коя седмица се правеше биохимичният скрийнинг? Искам да консултирам колежка, ама не помня, не ми се рови, пък на вас ви е съвсем прясна информацията Simple Smile

# 85
  • sf
Да,бе,колежка- така ли му се вика вече  hahaha майтапче

Аз работя здраво, Вичо отърва яслата , имало варицела в групата,та само един ден беше и то за 2 часа. Сега го пращам в групата на свеки ако се наложи, но ще са най-много 2 дни,та после чак наесен в голямата група.

Вчера бяхме на РД на Дели, чудесно парти стана. И аз съм доволна,защото мойте не ме потърсиха 2 часа,та си починах  Mr. Green
Чудим се къде да ходим през уикенда, ама мен нещо ме мързи,че за другата седмица сме решили да къмпингуваме из Турция.

# 86
не съм в отбора /поне за момента Wink/ но да си кажа   Mr. Green
БХС 15- 18 седмица  Peace

# 87
  • София,
Ува честит рожден ден!    bouquet

Веси а на теб честита годишнина! Много да сте щастливи!  Hug

# 88
16-19 седмица на мен ми каза доки  Peace Аз ходих 21-ва  Grinning

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 18:50 от kami27

# 89
Има и ранен скрининг, но не знам кога беше.
Много съм доволна от вчера. Дели беше щастлив, много си играе с подаръците. Ето и снимки http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.19748355
А Дели пък хич не се държи като тригодишен Naughty Изобщо не слуша, изпива ми енергията. Вече не знам как да действам newsm78 Сутринта му зашлевих дупето, за което цял ден се обвинявам Confused

Общи условия

Активация на акаунт