до обяд нямах интернет и отхвърлих бая работа.
Веси , честита годишнина , още 40 пъти по 4 да сте щастливи
.Никак не е егоистично да не се притесняваш за чужди грешки , съхраняващо е.Миналото и по-миналото лято похабих толкова нерви да оправям грешките на друг човек , че и да се защитавам , защо сме ги допуснали тези грешки ( а аз физически не съм присъствала в това "ние" , когато събитията са се състояли ).В крайна сметка си научих урока - не е задължително всички по-възрастни и с повече опит да са по-умни и по-отговорни от мен.Научих и че съм много наивна , нали съм ви казала - чакам да стана на 30 , за да порасна , дали ще ми мине наивнитета тогава
Ками , на никой не му е неприятно , на мен ми е много полезно , колко неща съм научила от вас , ей така прочетени между другото.
Велина , точно така се чувствам , че не трябва да позволявам да остава да спи при тях , обаче , когато ние искаме да излизаме доста често го оставям , та в името на разбирателството не можах нищо да кажа.Успокоих съвестта си с това , че сега е ваканция , може да прави повече неща извън правилата , когато тръгне пак на градина ще съм по-стриктна.

/нямам време за картинки, извинете/
.
майтапче
Изобщо не слуша, изпива ми енергията. Вече не знам как да действам
Сутринта му зашлевих дупето, за което цял ден се обвинявам