Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 553
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • USA
Къде изчезнахте всички? Аз нямам много работа в работата и много бавно ми върви денят. Искам вече да е петък.  Laughing

# 166
  • София
и аз това се питам, нещо никой не пише.

Уф, аз днес ходих да видя наживо клуба, който бях избрала за РД в интернет. Никак не ми хареса. Тясно, мрачно, неподдържано...Сега трябва много спешно да търся друго място Thinking

# 167
  • Бургас
Искам вече да е петък.  Laughing
И аз искам  Joy Пууу че дълга седмица  Whistling Аз пък имам много работа да наваксвам  Tired

Честито на всички рожденици, да растат здрави и палави  Wink   bouquet Hug

Айка, защо така? Клубчето за дечурлигата ли го търсиш? Дано намериш компромис или в най-добрия случай идеалния вариант. (Ама пък те децата искат просто да има къде да беснеят)  Hug

# 168
  • София
Да, за РД на Кая. В краен случай си мисля за едно кафе в нашия парк, да ни заделят няколко маси навън. Ама...не знам дали на децата ще им е интересно...

# 169
  • Бургас
А възможност да наемеш клоун или нещо от сорта на какичките от детския клуб? Все пак децата не ги интересува къде са, колко е занемарено, а какви са възможностите за беснеене. Особено пък най-малко ги интересува възрастните как се чувстват - колкото по- им е криво на тях толкова по- им е весело  Crazy Философствам - не ме слушай/чети.... бирата ми е в повече.

Били, къде си? Наздраве  Flutter Crazy Те тука едни трезвеници се събрали...  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 21:36 от шушоната

# 170
Галена, защо не опиташ в Барбарони, далече ли ти е Младост?Много е просторно и светло, прекрасен басейн с топки има( забавление пълно зе дечицата на тази възраст) , отвън може да седнат родителите.Аз останах много доволна  Peace

# 171
  • София
сега ще го погледна...

# 172
  • София
да, добре изглежда, ще им звънна утре. Не мога да се ориентирам като цени какво се получава общо, но ще видим...

# 173
  • Асеновград
Били, къде си? Наздраве  Flutter Crazy Те тука едни трезвеници се събрали...  Mr. Green
Наздраве!Тук съм , пия си тихо и кротко Mr. Green.
Нещо ме е налегнала депресия ( финансова ) та я потушавам с алкохол.

Галена , ще намериш най-доброто място и децата ще се забавляват.

# 174
  • София
Били, не се депресирай - пийвай си и се радвай, че сте здрави! Аз вече свикнах  Mr. Green

# 175
Били  Hug В момента за всички е много трудно, но наистина е важното, че сме здрави. Днес е така, утре по друг начин.
Днес ходихме с Дели да гледаме  мъжа ми как играе мач. На стадиона имаше и една позната с детето си, болно от Целебрална паралич. Не мога да ви опиша тази жена с какъв хъс разхождаше детето си, всъщност го тренираше, учеше го да върви без да пада. То е на 5 години. Познавам я, много е борбена, добра и интелигентна. Мъжът и в момента не изкарва пари, тя работи от вкъщи и издържа и тримата. Всяка свободна минута отдава на заниманията си с детето.
Засрамих се, защото напоследък се тръшкам и оплаквам за всичко, а точно сега трябва да съм най- щастлива. Нещо се разглезих аз напоследък.

# 176
  • София
Боряна, този щъркел случайно ли е с розова торбичка?

# 177
  • USA
Бубе, имам приятелка с такова детенце. Шапка и свалям отвсякъде. Детето е картинка и много добричко, но си е голяма грижа за родителите. Ти не се упреквай толкова, сега ти е време да се поглезиш малко. Въобще, си мисля, че една жена колкото повече мрънка, толкова по-добре си подрежда живота.  Вчера бях на вечеря с приятели - с бебе и батко на 4г. Таткото се разглоби - игра с баткото, води го тоалетна, дундурка бебето, сменя гащи и радушно приемаше команди, майката си хапваше и пийваше на сладки приказки. "Евала" викам аз на такива жени.

Галена, дано да откриеш нещо, което да ти харесва, за да ти е спокойно. За мен плюсът на тези клубове е, че само плащаш и отиваш. За децата според мен няма много голямо значение къде ще са, стига да са заедно. Винаги си намират игри и забавления, особено на възрастта на нашите деца.

Били, и аз да кажа, не се подтискай за тези неща. Здраве да е само!

# 178
  • Асеновград
Засрамихте ме  Embarassed ,  знам , че важното е да сме здрави , другото ще го оправим , просто е моментно състояние на духа моето.

# 179
  • USA
Ти пък, пиши повече да ти олекне. На мен ми помага и да си пийна Simple Smile. Шушонче, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт