Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Ми наздраве, ама ние видните пиянки си легнахме рано  hahaha Сега с кафенцето и след малко на тръстиката.
Да ви е спорен денят.   bouquet

# 181
АЛОХА!!!
Вече сме в Софето!
Честито на всички 3 годишни рожденици!Много усмивки и игри!   bouquet
Страхотни снимки и весели празници видях!
Ние изкарахме много активно!Ще разкажа подробно после и снимки ще пусна!Нямаме ден без плаж и тоя път скалъпих някакъв тен,а Надина се обели макар че мажех с 50 ти фактор и една опаковка изхабих.

# 182
Ей, Яна, добре завърнала се! Добре звучиш! Явно сте си изкарали хубаво! Естествено, че чакаме разкази и снимки!

Айка, те и останалите са ти казали, важно е да има къде да щуреят децата, не мисля, че отдават значение на мястото. Нашия РД го направихме в едно заведение в квартала, където има широка площадка за игра. Умишлено не наех аниматори, все още не се впечатляват от такива според мен, даже май като са маскирани и гримирани, ги притесняват. Така че играха децата на воля, хубава торта имаше и това е! Grinning Hug

Били, споделяй,  Hug

Аз да похваля моя мъж, че много ми помага, особено с баткото, сутрин той го буди, вечер го обгрижва, докато аз се занимавам с малката, че тя тогава е най-киселяк. Играят, вечерят, къпят се, не че междувременно малкия, не си ме търси и мен. Обаче си ми го изтъква това таткото - виждаш ли как помагам, и си търси облаги Mr. Green

# 183
хехе витуално сте си пийвали Simple Smile
Яна добре дошла  Hug
Били  Hug
Имам работа, а и мен ме е хванало отпускарското настроение   Embarassed
Хубав и според ден да имате   bouquet  bouquet  bouquet

# 184
  • София
Ееее, айде де, Янче, колко време те нямаше!

Моята работа хем боли, хем сърби - сега се чудя м/у барбарони, което препоръча Ками, и кварталния слон-балон, който при всички случаи май ще е по-тесен, но пък мястото за игра на децата е много по-широко...И двата са свободни за часа, който искам (явно кризата си казва думата).

Ако някой има мнение, да казва.

# 185
Били, ама не съм искала да те засрамвам. Аз за себе си говоря, защото всекидневно измислям причини, за които да се притеснявам.  Иначе много добре разбирам за какво говориш, затова ти казвам, че около мен всички хора са сдухани поради тези причини. Труден период.
Айка, нарочно си сложих розова торбичка, защото така ми се иска Laughing
Велина, аз не съм чак така с мъжа ми, просто знам че така той няма да издържи дълго Wink
Янче, чакаме снимки.

# 186
  • Асеновград
Аз не съм се обидила или нещо такова , не се извинявайте сега всички , мрънкането ми помага понякога , ама понякога е хубаво и някой да те разтресе и да ти каже , че се лигавиш Laughing.
Здрасти , Яна  Hug , чакам снимките и разказа с нетърпение.

# 187
  • София
ДД
Яна дабре дошла,чакаме разказите
Момичета имаше поверие 33 РД и 40 не се празнуват чувалили сте нещо?

# 188
  • София
Иве, аз съм чувала само за 40 (но го намирам за глупаво суеверие).

За 33 не съм чувала нищо.

Наскоро една приятелка ме пита и за 1 годинка, че майка й нещо такова била чула, та се чудеха дали да празнуват на дететео РД.

За мен РД си е празник, независимо на колко ставаш.

Ти сега ще ставаш на 33 и се мъчиш да спестиш почерпка ли?  Mr. Green

# 189
  • София
Напротив,обичам да правя сбирки,точно за това питам.33 се свързва с разпъването на Христос,на тази възраст и тн....

# 190
ехе Яна здрасти, много липсваше тук  HugРадвам се че сте изкарали така хубаво  Grinning
Галена, където и да решиш ще е хубаво , децата не ги интересува, важното е да дивеят  Laughing
Иве, за 33 не съм чувала, за 40 да- заради 40-ият ден при мъртвите хора,ама какво е точно незнам

# 191
Еееее, как и за 1 год, и за 33..те за всяка  година могат да измислят нещо тия хора, за да не се празнува. Криза е!  Laughing  И аз съм чувала само за 40.
Искам и аз морски снимки, да се заредя малко  Grinning

# 192
  • USA
Айка, направи го там, където на теб ще ти е по-удобно. За децата няма да има голямо значение. Малко им трябва на тях - други деца и чужди играчки.  Laughing

Бубе, знам, че не си така, затова пример ти давам.  Mr. Green Най-сериозно, мисля си, че голяма грешка съм направила, че не съм се скатавала като е било време.

Иве, не съм чувала и ще се направя, че не съм прочела, защото аз празувам всичко  Laughing. 33 г. ги празнувахме в семеен кръг, но 40 със сигуност ще е голямо парти (живот и здраве).

Янче, чакам снимки и репортаж.

# 193
  • Асеновград
И аз празнувам всичко , не вярвам на тези суеверия .
В тоя ред на мисли - наздраве.Направих си яйчен пастет , но с малко чесън и червен пипер ,  намазан на сухар много върви с бяло вино , обаче Тедо ми изяде мезето Mr. Green.Като се чудех как да му го пробутам като беше на година и половина , не го искаше , а сега се разсипа да яде.

# 194
Били, наздраве!За пръв път от 10 месеца днес ми се пие алкохол. Чувствам се напрегната.

Общи условия

Активация на акаунт