Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София,
Привет
Добре завърнала се Яна Hug
Интересна тема сте подхванали Mr. Green, че е криза - криза е, ама чак пък да не се празнуват РД-тата ми се струва глупава измишльотина. Чувала съм само за 40 г. че не се черпи - не че не се празнува, в тесен семеен кръг, защо не? newsm78 Моята шевка преди две - три години правеше 40 и не ни почерпи в офиса, официално де, донесе там почерпка остави я и каза да ядем Mr. Green но нищо повече, после ни обесни, че няма да празнува, а само вечерта в къщи - обясни и защо, точно защото се свързвало с помена за 40 дни от смърт, та затова не се празнувало. Обаче за 33 и за 1 г. Shocked, аз празнувах 33.
И ние сме още на гости, но след два дни се прибираме в СОфия, хич не ми се тръгва,обаче, работа ме чака. Надявах се поне децата да останат, но няма как, бабата и дядото отиват на почивка на Велинград и ще си ги взимам и тях, а пък при другата баба неискат да стоят  Rolling Eyes, а тук им е толкова хубаво. Днес ходихме на басейн и аз уж се поопекох на морето, но днес как изгорях не е истина, въобще не очаквах. Sick
Галена весело изкарване на РД - то  :hug
Аз нашето го направих в къщи, имаше само големи деца и беше стлрашно забавно, голяма игра падна, като например състезанието кой най - бързо ще си изяде тортата, но само с уста Mr. Green, накрая тържеството завърши със стрелба - целене с малки топченца от хартия със сламки - та на дрегия ден едва изчистих къщата от топчетата, но поне се забавляваха. Ще пусна и снимки, но още никъде не съм ги качила, тук нета е супер бавен и тромав и ми скъсва нервите #Cussing out, но ще се опитам поне. Hug

# 196
Ей ме най-после!
Ами почивката беше много активна за всички,което лично ми се отрази на мен добре защото аз обичам разнообразието.За Никола беше най-тежко сигурно щото той се скъса да спи и все искаше горе в стаята и е едно мрънкало ама голямо.Обича си в къщи той и тва е.Запознахме се с едно семейство от Плевен,големи купонджии.Таткото така се занимаваше с децата,че не опряхме до детския клуб.Който клуб не беше това което беше,каките ги нямаше и на тяхно място две учителки рускини певици дето само ги караха да пеят и свирят,дори на Надина и дойде в повече.Нямаме ден без плаж.Най-обичах като заспат всички и на масаж,правих си и процедура за токсини,през другото време на шезлонга с куп списания.Водихме децата на Делфинариума,за 15 години си е същото.Децата много се впечатлиха,но доста скъпо 73 кинта и с сувенирите за 40 мин стотаче,ама както и да е.Бяхме и на Акваленда в Несебър,ей полудях.Мъжът ми вика айде яна ходи да се пързулнеш и яна я нямало 2 часа.Сама се пусках и си виках,че и на рафтинга сама влязох.Там стояхме 5 часа и там не галят с парите.Но беше забавно,има пиратско шоу,детско шоу,не се скучае.Никола чак на петия ден се престраши да влезе в басейна,бяхме на гости на едни приятели в Слънчев бряг.Така му хареса че после няма излизане.Децата си заформиха тайфа и си поръчваха детски коктейли,много бяха щастливи самостойни общо взето с излючение на мрънкалото Никола който така ме натовари макар че спа много наистина.Абе имам нужда от почивка но не с децата,до това заключение стигнах.
Иве,може да си наемем двете отделни стаи някъде и всяка на тъмно и тихо.  WinkСамо за пиенето ще се събираме.
И така добре че бяхме с компания,до 12ч през нощта сме били по разходки.Един ден останахме сами 4 мата е щях да откача.Но няма пак да ходим в Позор-Обзор дето вика Кати,щото никакво развитие,само по-зле става.
Ето снимчици:
http://juli2007.snimka.bg/?album;aid=521694

# 197
  • USA
Браво Янче! Много щастливи изглеждате на снимките. Явно на всички ви е харесала почивката.

# 198
  • sf
Ооооооооооооо Янааааа, добре се завърналаааа
Браво,че сте изкарали добре. Айде пожелавам ти да имаш възможност и на почивка без деца да идеш.
Ние утре ще стягаме багажа за Турция на къмпинг. Ще ходим на съвсем ново, непроверено място, стискайте палци  Joy

# 199
Янче, супер снимки. Така ми се приходи на море.
Каква е цената за аквапарка в Несебър?
Вики, приятно изкарване!

# 200
Браво Яна, много весели снимки, все така усмихнати да сте всички  Hug Розовият ти бански е много як  Grinning А това  пиратско шоу какво  е на последните снимки?
И на мен ми се ходи на море ,ама незнам дали ще ми се отвори парашута  Laughing

# 201
Добро утро!
Да почерпя за нашите 3 годинки с тортата на рожденика!

Честито на Инка!Весел празник!  newsm59 Tada
Ками,тва пиратско шоу е от Акваленда в Несебър.В 1.30 има пиратско шоу,в 3.30 има детско шоу,не се скучае там.Ако се иде след 3ч слетобед цените са по-ниски,ако сте семейство след първия път ви се прави отстъпка за следващите ходения по 20 %.На касата има метърче и  мерят децата,според размера и таксата.

# 202
Честити 3 годинки на Никола, да е жив ,здрав и много ,много щастлив  nbirthday

# 203
Честит Рожден Ден на Никола и Ина. Да са здрави, весели и щастливи. Хубав празник   Tada newsm59
Янче, снимките са страхотни. А мъжът ти на всичките е все усмихнат, не знам какво все мърмориш  Mr. Green Мариян въобще не го виждам така заспал на шезлонг или където и да било на различно място от легло, трябва да е хипер уморен  Rolling Eyes А там където Никола си показва татуировката много ме накефи  Heart Eyes
Вики, приятно изкарване  Simple Smile

# 204
  • София
Честито на Никола и Ина  Heart Eyes
Яна много добре звучеше и изглеждаше разказаното и снимките.
ще ми се и на мен,почивка задно тъмни стаи ядене и пиене и двете,кеф кеф.На третия ден ще почнем да се озъртаме за мъже Wink Яна,хубави хора са от Плевен,нали и мъж ми е от там Laughing
Снощи бяхме на РД с децата-за първи път,горе долу добре беше,прибрахме се в 12ч

# 205
Честит рожден ден на Инка и Никола да са много усмихнати и весел празник.  bouquet
Яна много хубави снимки и настроение лъха от тях.
И ние вече чакаме морето дано не ни мине котка път на 13.08 тръгваме за Шабла.
А сега отивам на басейн с Пешо няма не искам.Добре поне че пласирах Сашо на баба му ,че с двамата не се виждам.

# 206
 newsm59 Честит рожден ден на Ина и Никола!
Днес и аз ще оправям багажи и други неща. Но мисля по- усилено следобяд, ще го дам Дели на майка.
Лек ден на всички!

# 207
Знам,че е в последния момент,но се омотах та сега пиша ако някой е свободен да заповяда довечера от 6ч в клуб Теди!Ще ми е приятно!
http://clubtedy.com/-ето линк. Като гледам всеки заминава занякъде,но все пак да поканя.  Grinning

# 208
  • Асеновград
 newsm59 newsm59
Честит рожден ден на Ина , да расте весела и здрава!Весел празник , Веси !
Честит рожден ден на Никола , много здраве и щастливо детство!Весел празник , Яна !
Много хубави морски снимки , приходи ми се пак на море.
Вместо това грабвам ролетката и отивам да измеря една 12 етажна сграда , май и утре ще се работи  Sad.

# 209
  • София
Честит рожден ден на Ина и Никола!!! Да са здрави и много щастливи!!!   bouquet Весел празник на семействата!
Тази дата я обичам, че ми беше терминът с Кая и исках да я родя тогава...Simple Smile

Янче, много ми харесаха снимките, децата явно много са се забавлявали.

Аз запазих по-големия клуб - децата да щуреят.

Сега само тортата ми остана.

Общи условия

Активация на акаунт