Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 544
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Копирам си мнението от друга тема, за да ви питам, че съм притеснена.
Днес ми излязоха резултатите от кръв и урина. Уплаших се, защото в урината пише микроалбумин- положителен, по- голям от 150.
Обадих се на докторката си и тя ми каза, че ако нямам отоци и високо кръвно може да е грешка и ще пуснем контролна урина. Вие нещо може ли да ми кажете?

# 526
  • Sofia
Бубе, най-добре, за да си спокойна - пуснете контролна урина. Лекарката правилно ти е казала за високото кръвно и отоците - по принцип, ако ги има се пуска изселдване на албумина в урината.  Peace

# 527
Бубе аз не разбирам,но пусни контролна урина,защото съм си патила от резултатите от лабораториите,от едната един от другата друг.
Ние с нашият ремонт сме доникъде,разбирайте цялата къща е вили на могили,а майсторите неидват защото още не са успели с предния обект.Верно ,че си разчистих къщата,раздавах дрехи,играчки на приятелки,на домове,хвърлях и пак има ли има.В крайна сметка като обобщих багажа ни,ами остана навън за един гардероб неща.И в момента пак преглеждам за даване,за махане,страшна работа е.Като се замисля,ние сме с два гардероба 4 души,олекотените завивки четирите въобще няма къде да се приберат и оделата,а половиният гардероб само якета и сака.
Другото,децата в цялата лудница се сбиха и Надина падна от двуетажното макар че не е високо и си пукна китката,та сега е в гипсова шина 20 дни.Добре,че бяхме и двамата с мъжът ми в къщи,и то в къщи където уж да си по-спокоен и да свършиш нещо.Напоследък всяка седмица сме в Пирогов.И взех да се замислям вече за глок,мента и т.н ще ходя да си взема.
Ох айде дано направим среща,имам нужда!
Страхотни снимки от партито на Кая,щастливка е тя с млада леля.А Никола на Марти какъв елегантен господин с вратовръзка,ехе и брат ми имаше като малък вратовръзка.Аз напоследък все спортно обличам децата и ризите отлежават.Намразих шопинга,направо през цедка вече ще пазарувам,защото ми излиза през носа тоя багаж.

# 528
Това не го вярвам  Laughing  Hug Неприятно...дано бързо се оправи ръчичката на Надина  Hug
Ама и аз гледах снимките на Кая, пък съм забравила да кажа колко ми хареса, особено на първите снимки с шапката - малка госпожица  Heart Eyes

# 529
  • sf
Яна, бързо оздравяване и успех с ремонта!
Да разбирам ли,че трудно ще се измъкнеш за среща?
За туй не харесвам двуетажните легла. В Ботевград има такова, но не позволявам игра там. На втория етаж се качва само Вероника и то за спане. Нейна приятелка така падна и си счупи ръка.

НИе умуваме тук къде да е последното море за тая година и не можем да изберем,  Thinking

# 530
  • USA
Янче, много неприятно с Надина. Дано бързо да се оправи китката. И мен ме е страх от двуетажни легла. С багажа те разбирам напълно. И ние се бяхме зарили, бая неща дадох за благотворителност, но още има какво да се желае.

Ние се прибрахме от морето и като за последен ден Криси има разстройство. Дано бързо да му мине, че е много кофти. Жизнен е и весел и няма температура (слава Богу), но дриска. Много се надявам да не е нещо сериозно  Praynig.

От морето сме много доволни, особено от факта, че си имахме хубава компания. Обаче, сега се радвам, че ще сме с баби и дядовци.  Laughing

И аз да кажа, много е хубава Кая. Пораснала, и косичката и е много дълга. Явно много хубаво е било на рождения ден.

Бубе, не разбирам от тези изследвания, но и аз бих повторила. Дано да са напразни притесненията ти.  Hug

# 531
  • София
Благодаря ви за милите думи Simple Smile

Бубе, дано са напразни притесненията, и аз не знам повече за съжаление...

Бързо оправяне на Надина, в тия жеги в гипс...ужас

Велина, в София ли сте?

# 532
  • Асеновград
Здравейте ,
първо да честитя на Мими , Мимоза и Мимко именния ден със закъснение   bouquet.
Бубе , сигурно е грешка , не се притеснявай.Направи си още едно изследване с мисълта , че всичко е наред  Hug.
Яна , милата Надина  Hug.
Велина , ако имате път насам и имаш време обади се.Знам , че имаш много приятели и роднини за посещение и те обикновено се сърдят , ако не остане време за всички , ама ако ти остане мъъничко време.
Ние изкарахме много добре на Доспат , не беше чак толкова студено , но си ставаше за якета вечер , Тедо беше много щастлив , но за мен си е екзотично преживяване спането на палатка.Ето малко снимки - http://www.facebook.com/photo.php?pid=367248&id=100000285016 … mp;ref=fbx_album#!/photo.php?pid=367248&id=100000285016989&l=b80adc2bae&ref=fbx_album&fbid=146840845335415 , би трябвало да се виждат от всички.

# 533
  • Варна
E, Били ний отдавна се намерихме всички във Фейсбук, а пък ти си се крила.Много хубави снимки. Доходи ми се и на мен на палатка.
Боряна и аз съжалявам но не мога да помогна за албумина. Пускай пак. Всичко ще е наред.  Hug Много се радвам за смс-ите за Ели. Така повече хора ще могат да се включат  Praynig
Както виждате аз съм тук, чета неотлъчно , но не съм на кеф за писане  Confused
Яна, скорошно оправяне на Надина  Hug

# 534
Добро утро Simple Smile
Вики, може да сте изтрили файлове от на фотоапарата - т.е. като го включиш в усб-то и ти излиза директория, там освен снимките евентуално може да има и разни системни файлове, които служат за разпознаване... С такъв апарат не съм работила, де. А като отидеш на my computer не ти ли излиза като прикачено устройство? Щото ако там излиза, можеш да го оправиш да се стартира автоматично с десен бутон и оттам - properties и после настройки в autoplay. Ако му липсват някакви системни файлове може да опиташ да потърсиш в нета за този модел, ама ако не го отваряш дори през my computer не знам как ще ги качиш  newsm78

# 535
Добро утро
Еви вече си е вкъщи  Heart Eyes, голям кеф е   Mr. Green
Велина  HugЩе го изкара вируса за ден ,два.Е няма мой познат който да е бил по това време на море тази година и да не е лепнал тази гадост, всички го изкараха.Явно е много мръсно  Rolling Eyes
Били, много сте сладки  Hug
Моя приятелка роди вчера момиченце  Heart Eyes
Хайде че идват да монтират ламината  Grinning

# 536
пропуснах: Велина, вирусът минава за ден-два, карахме го... повръщане има ли? Тук казват, че не трябва да се яде нищо, само да се пият течности (то и без друго яденето е трудно като си така, а пък за 1 ден без храна нищо не може да му стане на детенце). Доротея дъвчеше някакви бисквити по малко. Бързо оздравяване!

Яна, много неприятно за ръчичката на Надина, ама (както казва Доротея) то ще мине Simple Smile  Hug
Че и ние взехме легло на 2рия етаж... с каката ме е страх да си помисля какво ще става

Кая е много сладка!

Били, хареса ли му на Тедо?

# 537
Ихааа, Били, много хубави снимки. А Тедо ми се стори много висок, голям сладур  Heart Eyes
Това с вирусите много неприятно. И моя колежка се върнаха от морето два дена по-рано заради температурен вирус. Велина, бързо да се оправи Крис  Hug
Ками, ти откъде от Младост беше казала, че си взе банския ?!  Grinning

# 538
  • USA
Били, много сте хубави! Изглежда, че много хубаво сте прекарали! Много ми се иска да се видим, ще видя как ще сме с пътя и с времето. Ние днес пътуваме към София (в Русе сме), а утре - към Хвойна. Там ще сме 2-3 дена. Имам ти телефона, ако има възможност, ще се обадя непременно.

Елче, обади се ако сте в Малево.

# 539
  • Асеновград
Ами , аз такова за фейсбук , много се дърпах да си направя профил , обаче приятелките ми всичките са в чужбина и накрая заради тях се прежалих.Явно съм изпуснала момента , когато вие сте се намирали , сега ще наваксам.
Тедо беше на седмото небе , особено в лодките , те бяха на един възрастен господин , чичо на нашите приятели , обаче Тедо реши , че са на друг и ходеше да му казва ( на чичото ) : "Не пипай лодката на Ванко!" Laughing
Велина , ще чакам  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт