Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 540
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Мими, в пазарчето с/у Фантастико в Младост 4 Hug

# 541
Аз набързо да кажа, а после ще  чета, че Цибалаб са ми объркали резултатите. Днес пуснах нови във Военна болница и освен нисък хемоглобин, всичко друго ми е наред.
Благодаря ви Hug
Бути, да, много се зарадвах за есемесите, защото трагедията наистина е голяма Praynig

# 542
Ками, мерси.  Hug Дано да е останал някой сносен   Rolling Eyes
Бубе  Hug

# 543
# 544
  • Асеновград
Видя ли , Бубе , всичко е наред  Hug.

# 545
  • София
Бубе, браво! Аз за нисък хемоглобин ядях сутрин смес о смлян сусам и мед, по ч суп. лъжица на гладно. Голяма гадост (а иначе обичам и сусам и мед), но за две седмици доста ми се качи хемоглобина (май с около 15 единици, но не помня вече).

Били, много е сладък тедо, а на теб много и отива тази прическа.

# 546
Бубе, браво, че всичко е ок  Hug

И Никола е с легло на два етажа, но знае, че ще спи горе, когато стане на 4...май  трябваше 5 да му кажа. Вече си спи сам в стаята, от раз стана, много съм доволна. Втората вечер падна от леглото и го заварих да спи седнал на пода. Купихме преграда и сега съм спокойна

Бързо да се справя Крис с летния вирус Hug

# 547
Здравейте!
Ние най-сетне почнахме ремонта и хола вече е готов.С децата и в тази жега е малък кошмар,само местя багажа от стая в стая,а мъжът ми на работа.
Но инъче Клара и момичетата са тук и днес бяхме половин ден заедно,Зейна има рожден ден.Затова съм много радостна,че сме заедно макар и само до края на месеца.
Двуетажното легло не ми е високо.Надина много искаше двуетажно,те си го обичат но спа само два три пъти на втория етаж и неиска.Никола още се скатава между нас.Само,че сега от утре местим спалнята ни в хола и да видим как ще ги обучавам.Тва бутане и удряне и без двуетажното си е опасно,те и от нашто си падаха стъбилно и с доста усложнения.Да не говорим,че все се катерят някъде,дето се вика винаги може нещо да стане затва дано ги пази нещо отгоре.  Praynig

# 548
  • sf
 Thinking
Я си признавайте къде сте.... много тихо тук

Среща на 23ти, 24ти? Други идеи? Докато се туткаме и Велина ще си замине  Whistling

# 549
  • София
Момичета, водили ли сте децата на ортопед в Горна баня?препоръчайте ми, моля ви, ортопед и дайте координати. Племенницата като ходи са й О-образни крачетата, иначе като е легнала са й много прави. Драганов я преглежда, като проходи, каза, че всичко й е наред, но тя ходи вече от около 2-3 месеца и искат да я заведат в Горна баня за още едно мнение.

Ние си запазихме с тях (с на Христо сестра му) и с Мартина хотел за началото на септември в Созопол, да видим дали ще ни подлудят мъниците, като са накуп, че Кая и Никола като са заедно тези дни в парка започнаха да стават мног смели и своенравни...

# 550
  • София,
Яна много неприятно дано и мине бързо ръчичкатана Надина, а боли ли я, плаче ли?
ГАленче не  го мисли толкова, те като са на пясъка, във водата ще се заиграват и няма и да ги усетите, весело изкарване на морето.  Peace
И ние днес ходихме да вземат кръв на Вероника за ПКК и утайка, за тези профилактичните изследвания на 3 г. Ама се чудя какво ли ще стане, нещо много малко кръв успя да и вземе лаборантката - дано да успеят да направят изследването newsm78
Бързо оздравяване на Крисчо и на другите болници.
Ние мислим да поостанем и другата седмица тук и евентуално да се прибираме на 29 август  Hug

# 551
ayka аз лично съм много доволна от д-р Ефремов  Peace
Ще ти пусна координатите му на ЛС
Ина я ухапа куче  Sad  Домашно, всъщност е на баща ми Sad То кучето не е виновно, Ина също - просто така се случи. Добре поне, че е ваксинирано и минахме само с инжекция против тетанус и обработка на раната. Даже и шев не се наложи да правят, слава на бога.
Сега се разхожда гордо и на всеки обяснява как Мечо я ухапал
И да не си помислите, че я е страх от кучета - продължава да иска да ги гушка, всяка вечер се обясняваме  ooooh!
А как ще се къпе в морето - идея си нямам  ooooh!
Бързо оздравяване на Надина и на Криси  Heart Eyes
Бубе, радвам се всичко е наред при теб  Hug
Много сили на приятелката ти  Praynig

# 552
ние ходихме при Владимиров в Горна баня като се роди Доротея, ама координати дали имам...  newsm78

Веси, бързо да й минава на Инка! Хубаво поне, че не се е наплашила.

# 553
Айка,аз съм ходила при д-р Алексиев,мисля че в гугъл могат да се намерят кординати.Той май и частен кабинет вече има.
Веси,дано бързо премине,аз цял живот съм расла с животни и съм изживяла ухапвания,одрасквания,като се замисля как нито инжекции сме слагали,а кърлежите сами си вадихме,леле и късмет.А аз разбрах,че няма нужда да се биело тетенус допълнително щото децата имали такава ваксина,чудя се дали е вярно,явно не е.
О,Надина много търпи на болка,тя дори не казваше колко е боли,но аз я познавам и усетих че се изтощава от болката.Сега е атракция в квартала,всеки я разпитва,гледат й шината,макар че не е само тя има още три деца с пукнати китки в квартала.
За срещата съм на среща когато и да решите.
Ивето при свеки ли е още,кога ще се връща,айде ще й звънна аз.
Велинче,бързо оправяне на Криси и нямам търпение да се видим!

# 554
Ох, днес е голяма жега. Трябваше да ходя до докторката и се стопих Crazy
Сега така съм се размазала на дивана, че смятам повече да не ставам Mr. Green
Аз за срещата съм съгласна, когато и да е.
Дели вече държи след тоалетна сам да се бърше. Успешно се справя. Аз досега го миех, но той сега явно иска сам.

Общи условия

Активация на акаунт