Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вики я прочети?Нека и другите да кажат голям проблем ми е това извиняване.
Не местете срещата,ще се помъча да дойда пък макар и по късно ако не успея да се освободя напълно.До 10,3 никой да не си тръгва Laughing
Тя всъшност от колко часа е?

# 586
Иве, Дели също не винаги се извинява, а пък това, че се е извинил не винаги означава, че наистина съжалява. Според мен не искат да кажат самата думичка на инат, защото ние ги караме.
Вчера на погачата Дели много се радва и гушка бебето, но по едно време започна да му стиска крачетата, ревнуваше че аз го бях гушнала.

# 587
  • sf
Бубе, съвсем нормална рекация.

Час 19:30- в Бялото, нали така?

# 588
  • София
Айде малко по късно да не ме чакате много,а?

# 589
  • sf
Ами както кажете- ама на нас какво ни пречи да те чакаме  Joy
Ако искате 20ч ...

# 590
  • София
Само ме изчакайте,но преди 21ч надали ще мога заради ангажимента но ще пиша със сигурност в понеделник дали съм се откача

# 591
Ох завърнах ме се от село.Почистих мазата и подредих зимнината ама бях като  devil.
Моите калпазани като са разделени се търсят а като са заедно се бият ,но какво да ги правя.
Янче досега не се показвах по снимките че не ме събераше обектива. Animal Pig
Сега отивам малко да си почина и после ме чака огромна купчина за гладене. 1ironing

# 592
Аз днес съм сама. Дели е на Владая, мъжа ми на работа.
Изчистих, сготвих, напазарувах и пих кафе и пак ми остана време. Човек отвиква да има толкова време.

# 593
  • София,
Привет
Момичета кой беше ходил на Велинград, търся евтин хотел от типа Спа с минерален басейн, да ми препоръчате нещо, може и на лични, че цял ден тук се лутам пращам запитвания, ама никой не ми отговаря, лошото е че ми трябва за една нощувка само Rolling Eyes, ама толкоз ще можем да се откачим с мъжо от дечурлигата Mr. Green, имаме повод за празнуване Hug

# 594
Дани,аз бях на семинар във Велинград в хотел св. Спас,чувала съм че е хубав и хотел Бор от веригата,но те са 5 звездни.Инъче за к-с Велина за Двореца знам.
Утре да пазя ли маса,незнам къде да седнем вън или вътре?Или който иде да пази.Аз към 8 също ще се класирам.

# 595
  • sf
Яна, не пази маса, все ще се намери някоя или е голяма лудница? И вън да е, няма да ни е студено.
Ние ходим във Витоша, но той е смотан,няма спа и вдигнаха цените, а хич не е обновен. ама пусто толкова много ми харесва басейна.

# 596
  • USA
И аз мисля, че няма нужда да пазиш маса, Янче. Аз мога в 7.30 или 8 - когато кажете. 9 ми е късно, защото ще мога само докъм 10 да остана.

# 597
Момичета, вторник или сряда беше срещата?

# 598
  • София
Аз разбрах понеделник 19,3-20ч

# 599
  • sf
Утрееееееееееееееее в Бялото от 20ч .

Общи условия

Активация на акаунт