Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Хриси, страхотни снимки  Hug зареди ме с морско настроение преди тръгване Simple Smile
Ние заминаваме утре рано сутринта, досега събирах багаж  #Puppy dog
Разбира се, ще се окаже, че нещо не сме взели и аз ще съм виновна  hahaha
Иве  Hug
Хубаво изкарване на срещата  cheers

# 571
  Дано, ако бебчето ми е момче да си бъдат с Дели толкова близки, колкото твоите момчета Heart Eyes

Това е причината, поради която искам момче  Grinning Хриси, хубави снимки, Сашко голям сладур  Hug
Веси, приятно изкарване на морето. И за нашето не остана.... Party

# 572
Досега гледах и аз снимките на Хриси и ми стана много мило и драго като гледах момчетата!Хриси изглеждаш добре,най-сетне да те видя добре по снимките,преди все се скатаваше.  Simple Smile
Иве,да имаш такива персони в семейството е толкова тормозещо,разяжда всеки ден малко по малко и още не знам как човек може да се справя и да спре да се тормози.
Аз се схванах много яко и сега пиша тука две изречения 20 мин.,много боли,не беше ми се случвало чак така.

# 573
  • София
Хриси, наистина са прекрасни момчетата, дано винаги са си близки!

И аз нещо се разболях посред лято, носът ми е като река....

трябва да пооправя вкъщи и да събирам багаж. Като се намотам ще тръгнем за Разград, после оттам направо на морето. Мисля, че и на двете места ще имам интернет, да не се затъжите  Mr. Green

# 574
  • sf
Оооо, Иве, оцеля ли? Жертви има ли? Диетата как върви?
Пак в Максимата ще ходим, за 9 нощувки, от 31ви август.  

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 12:37 от donsita

# 575
  • София
Оцелях но ще пиша като съм сама,не съм очаквала такава детска постъпка от свеки и то към Ради.
Радвам се Вики,с коя тур агенция?Върви диетата ама няма минуси Sad малко ми е за 20 дни.Продължавам до края на септември разбирасе.
Кирова много добре изглаждаш,снимките страхотни

# 576
  • sf
Иве, с турсклуб- с нея бяхме и последния път, предложиха ни доста добра цена.
Защо до края на септемри, финалът ти трябва да е след моя, а аз съм до средата на октомври  Thinking

леле, алармата на магазина под нас не е спирала от снощи, заглъхне за 3-4мин и пак почва да вие. Нямат Сот или нещо подобно, нямаме връзка с тях, много е изнервящо,макар че силата не е койа знае каква.

# 577
  • София
Вики,до края на септември ако нямам свалени кг,ще търся друг начин.

# 578
  • sf
Иве,ако я спазваш няма как да нямаш. И четох,че не е хубаво да се прекъсва преди третия месец, че се обърквал нещо организма.

# 579
  • Sofia
Аз ви чета, ама нямам много време да пиша. И при мен като при Ивето няма "-" от диетата ...  Thinking
Уж я спазвам ... Да не би някъде глобално да грешим с нея???

# 580
  • София
Не съм била толкова стриктна никога,сега почвам до 18 да вечерям.Може да съм изключение и тази диета да не е моята.За съжаляние

# 581
  • sf
По принцип никога не е изключено да има изключения, но искрено бих се учудила. Да не би да ядете малко като количество и организмът да "пази" всичко? Нямам идея.
Аз напоследък имам тук-таме прегрешения-къде малко,къде повече,но на миналата 4ка имах вече 10кг свалени, но пък инак като се гледам не ми личи  Rolling Eyes ама той мъжо вика- то къде са 90,там и 100  hahaha

# 582
  • USA
1.Донси
2.Бубето
3.Яна
4.Ками
5.Велина

Иве, не разбрах много какво е станало, дано да сте добре. Защо не ти виждам името в горния списък? И аз по тази диета за 2 седмици нямах резултат и се отказах, но смятам пак да пробвам, че тук съм все преяла  Mr. Green. Ти не каза ли преди време, че си свалила килограми?

Ние изкарахме много добре, но доста път ни се събра. На Криси дрисъка му спря на втория ден, днес отново беше запечен  Grinning. Той вече само иска да седи вкъщи и да си играе, май му писна да пътува.

Галена и Марти, супер, че сте се организирали да ходите заедно. Много е хубаво като имат компания децата.

Хриси, много са ти хубави момчетата. И ти изглеждаш много добре (пупу). Ние така и не стигнахме до Калиакра, малко ме е яд за което. Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 21:33 от Winx

# 583
  • София
Велина,не ме виждаш в списъка,защото имам ангажимент и се надявам до понеделник да мога да го отменя за срещата.
Вики ми незнам що така доста си похапвам не съм гладна,освен слад 21ч като винаги,но тогава няма как,нали е диета.Иначе не прегрешавам само един ден хапнах 4 парченца пъстърма ама кантара не го отчете като +.за което съм щастлива.
Ради бръкна на една жена в окото без да иска,ама тя дърта мома и доста го преживява,умрях от срам,а и на всичко отгоре не можах да го накарам да се извини.Много е труден на извиненията,незнам какво да го правя.
Галена на Алексиев кабинета е под нас,ако не си намерила още?

# 584
  • sf
Иве, а дали трябва да го караш да се извинява ако не иска? МАй трябва да прочета някоя и друга книжка, с Вероника доста четях,сега всичко е на самотек  Blush
Ако си сигурна пък ,че ще можеш във вторник, да преместим срещата,а?

Мойте трябва да си дойдат в сряда,вече откачам без тях. В четвъртък пък заминаваме на палатки.

Общи условия

Активация на акаунт