Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 539
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
привети
не съм влизала отдавна но не ми остава време, принавам си.
изкарахме много хубаво на моренцето цели 14 дни и слава Богу без болни. коки последния ден само вдигна Т, на другия имаше разстройство и на третия- нищо, явно беше от "тези тридневните" и по-добре.
ходихме на профилактичен преглед но педи каза че тези "задължителни" пкк и урина са за възрастта между 3 и 4 и не му пусна че му била пускала март месец и аз не настоях, но го измери поне Simple Smile
живот и здраве от 1 септ. е на градина при нови лели, да видим как ще му понесе иначе сега дивее из нас Simple Smile
качила съм снимки във фейсбук че нямам достъп до снимка.бг от работата.

да се оправят контузените и болните. Hug

# 556
  • sf
Веси , много кофти. , не за друго,а за къпането.Морската вода по принцип действа добре на рани,но не знам вашата каква е. Докторите какво казаха?

И ние сме ходили в Горна баяна, сутрин отидохме и ни записаха, без час и предварително обаждане, но не знам дали бяхме късметлии или така си е по принцип.

Тогава какво ще кажете за среща 23ти, понеделник в Бялото от 19ч?
1. Донси

Ние на 26ти отиваме на палатка, после в Турция и трябва да се върнем почти към 10ти септ. живот и здраве,

# 557
1. Донси
2.Бубето

# 558
1.Донси
2.Бубето
3.Яна

# 559
1.Донси
2.Бубето
3.Яна
4.Ками

# 560
Здравейте!
Днес би трябвало да свършим с боядисването,а другата седмица щорите щото всичко живо е в отпуск.Багажа ще оправям сигурно седмица и пак остава въпросът за багаж който остана навън и имаме нужда от гардероб,ще ми трябва съдействието на мъжът ми,а той недоволства.Скатава се,аз сто пъти прехвърлих сама багажите,неиска да се занимава той.Ами хем иска да е чисто и да се сондира багажа,хем не му се занимава,ей тва е мъж живяла 30 години при техните с тва си го обеснявам,вечно недоволен и мрънкащ.Ще се абстрахирам и ще си движа сама нещата,явно тази битка съм я загубила.За всичко съм виновна,че децата цапат,че няма място,че има много багаж,ами тва си е нашия багаж неможе да е празен апартамента,тва е част от цялото.
Снощи за първи път децата спаха в новата детска ние в хола и...познайте че ревах нощес.Аз съм луда,ама така ми липсваше да гушкам някой.Обаче спаха като къпани,не се събудиха до сутринта и веднъж.Ние също се ширихме.Трябва да се откъсвам от тях постепенно знам,обаче като 5 години все съм гушкала детенце нощем и ми стана тежко,сега ще трябва и градината на Никола да преживея,ако пък решът да идат някъде за ден и нощт си представям какво ще ми е.
На втория етаж за Надина и преграда сложих,ама тя си спа на канапенцето и тва е.Яд ме е щото тя искаше двуетажно  да спи горе като в детската,но както и да е.

# 561
Ох, и аз все за тази детска си мисля. Искам да сме си заедно, какво ще правя без него през деня. Ох, много ми е тъжно Sad

# 562
  • sf
Нещо почвате да ме плашите с подобни приказки  Joy
Или аз нещо не съм наред.  Mr. Green

# 563
  • Варна
Ох, и аз все за тази детска си мисля. Искам да сме си заедно, какво ще правя без него през деня. Ох, много ми е тъжно Sad
Ще си имаш бебче, за което да се грижиш и времето ще минава неусетно  Hug
Дечицата порасват , искат си свойто, няма как да са вечно до нас.Аз изпратих Преско за Силистра и сега сме двете с Нелия. Много ми е мъчно, ама като го чувам всяка вечер и знам , че е добре гледам да не мисля за това през деня.Съвсем различно е с едно дете-тихо, спокойно.
Друга треска ме тресе мен сега- първолашка. Grinning Никога не съм предполагала, че е толкова вълнуващо. Размятвам едни списъци вкъщи с помагала и пособия и се подготвям за пазара , който ми предстои.Не мога да повярвам, че става първи клас-моето малко черничко бебе  Laughing, което като ми го подаде акушерката първия ден ми каза- май съм объркала номера,това не е вашето  Heart Eyes Heart Eyes Сякаш беше вчера..

# 564
  • Бургас
.....моето малко черничко бебе  Laughing, което като ми го подаде акушерката първия ден ми каза- май съм объркала номера,това не е вашето  Heart Eyes Heart Eyes Сякаш беше вчера..
Joy Joy Joy
Паднах от смях.
Вярно е, като се обърнеш назад и виждаш как бързо са порастнали децата. Всякаш вчера беше в първа група, после първи клас, а сега ще е седми  Shocked Не мога да повярвам, че след няколко месеца ще ме тресе кандидат гимназиална треска (а дано).
Пазаруването за първи клас е много вълнуващо, обаче много от нещата които бях пазарила така си останаха неизползвани. Май се бях престарала  Embarassed За това пък сега единственото което купувам в началото са десет тетрадки, някой молив и химикал.  Joy Гледам да не се набутвам напразно, няма смисъл, и без това ученето не му е по сърце нещо  ooooh!

Току що ходихме да вземат кръв за изследванията за детската градина на Ивчо. Милото държа се геройски, ама още повтаря "ооооххх боли"

# 565
  • София
 Laughingмного смешно за обърканото бебе...

и аз мисля, че ще ми е много терсене, като я отделим в друга стая. Засега не се очертава, де.

Аз няма да съм тук за срещата, да изкарате добре!

Добре, че Ина не се е наплашила...

И на големи патерици да честитя на всички, които имаха имен ден на 15-ти! -   bouquet

# 566
  • София
Ей ме на!
Скандала беше заформен,ужасия просто,не ми се пише.
Вики къде отивате в Т?
За срещата ще кажа в неделя ссъс сигурност.

# 567
Ето ме и мен завърнах ме се от морето
Ето и малко снимки за който му се гледа .
http://hkirova.snimka.bg/family/shabla-2010-g.527219
Утре отиваме на село да бъркаме лютеница като се върна ще чета и пиша пак.

# 568
Хриси супер снимки, момчетата са голями приятели  Laughing Hug
Иве  Hug, винаги съм се чудила как може да има хора с толкова негативна енергия и по какъв категоричен начин влияят на околните  Rolling EyesАз не бих се виждала с нея , това само би ме товарило повече  Peace

# 569
Иве, освен да ти кажа да не се ядосваш.....
Хриси, снимките са много красиви!Дано, ако бебчето ми е момче да си бъдат с Дели толкова близки, колкото твоите момчета Heart Eyes
Ние утре отиваме на погача на едно село до Панагюрище. Ще се приберем вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт