Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 530
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ще ти е по малко пиенето че има няколко на диета Mr. Green някой да вземе апарат,аз ли да съм.Вико трябва да се щтракнем като ги няма Веси и Искра

# 616
Моят апарат е развален.
Последно в 20.00 или 19.30?
Били, много хубаво го описа това с детската градина.Честно да ти кажа по- добре ми стана.

# 617
то като цяло за децата и според мен е по лесно, аз се чувствах по зле от нея самата.А и тя много "добре" играеше ролята на изоставена, докато не завиех зад ъгъла и веднага си лепваше усмивката и започваше да си играе  Laughing
Аз ще взема апарата  Peace и ще се постарая( по скоро мъжа ми де) да съм там в 19.30, но гаранция 100% не давам

# 618
  • София
И Кая много трудно се извинява. Един път много настоях, защото тя прекали с грубото поведение. Срам я било, аз да съм се извиняла...Накрая каза „извинявай”, но с триста зора. Според мен, когато се държат неправилно спрямо други хора, трябва да се извиняват – именно защото им е трудно малко да се замислят.

А мъжът ми отслабна за месец-два с 14 кг. Без никакви усилия. Така му е по-добре, но чак се замисляме за някакви изследвания, че е малко стряскащо.

За изследванията за ДГ – кръв и урина искат не по-стари от 1 седмица преди започване, а чревните – 15 дни. Това в нашата, де. Вики, на Плиска коя градина си избрала?

И Кая ще тръгва може би от 13-ти, засега изобщо не иска, даже днес каза, че иска пак да си стои при бабите – готова е да не е с нас, само да не е на градина.

А днес си изгуби една хубава играчка - настояваше да я остави кученцето да спи на една пейка пред офиса на майка ми, въпреки, че я предупредих, че някой ще го вземе. Така и стана. Много страда - ами ако човекът, който го е взел е лош и го бие и т.н. Стана ми мъчно и й купих едно куче - прави салто, много е смешно. Олекнах с 20 лв., добре че точно получих заплата...

Иначе оттук и напазарувах за градината пижами по 6-7 лв. и съм доволна Simple Smile

# 619
Приятно изкарване довечера и чакаме снимки! Hug
Аз съм отпуска и с Цвети  се бавим,защото я изписаха от яслата и чакам да я вземат в градината,засега има желание да ходи на градина ще видим като тръгне как ще е.

# 620
  • sf
Аз към 20ч ще съм там, може би и малко по-рано.
Става въпрос за 165 ЦДГ , но не аз избирам, а на свеки са й обещали работа там, защото тя вече се пенсионира и няма да е в досегашната. Тъй че не избирам аз, а дали свеки ще е първа група наесен. Друго не ме инетересува, ама нямала басейн,далече била, бяла,бля, цитирам мъжо  Rolling Eyes

# 621
Аз ще съм 7.30 там.

# 622
  • София,
Ехо на среща ли сте, пийте по едно и за нас Blush, весело изкарване и чакаме снимки Peace.
Велина ще чакам на следващото идване, дано успея и аз поне за някоя от следващите срещи. Sad
Уви още съм в провинцията с децата, чудих се какво да правя, но реших и тази седмица да си останем тук, че другата вече като се приберем и кой знае кога ще дойдем пак Rolling Eyes.
Сега се замислих и аз с тези изследвания, те верно ще изтекът, при нас миналата година и без това ме караха да ги правя два пъти и то кръвните Embarassed, добре че Вероника е свикнала и не и прави впечатление Crossing Arms
Галенче браво на твоя мъж, я разкажи как успя да свали толкова много?
Аз откакто съм тук уви вместо да отслабвам съм качила и то много  Tired, пуста воля Rolling Eyes

# 623
  • София
Прибрах се,първа,не исках ама.....Приятна среща,бременните много добре изглеждат,аз само дето по бременна от тях Laughing
Другата среща ще остана последна обещавам.Радвам се че успях да видя Велина Hug

# 624
беше супер срещичката,макар и в кратък състав  LaughingМного се радвам че видях Велина  Hug
Иве, не говори така моля те  Sunglasses
Моето бандитче още не е заспало Crazy, но ме попита защо се прибирам толкова рано, нали съм щяла по светло да се върна  Laughing

# 625
  • Асеновград
Добро утро ,
чакам снимки от срещата.
Тази сутрин както си пиех кафето и си подреждах мислите ( което е трудна работа напоследък ), ми изскочи спомен , че Галена и Марти ще ходят в Созопол септември.Май и ние ще ходим там от 3-ти до 6-ти , "май" защото всяко наше решение е предпоследно , обаче ако сме там по едно и също време , много ми се иска да се видим.

# 626
  • Бургас
Мдаааа, можем да заформим една междуградска срещичка  Mr. Green

# 627
  • Асеновград
Да и за теб си мислих , нали преди морето обещах , че ще ти се обадя , а изненадващо отидохме в Приморско , та и сега ще е така сигурно , ще вземем решение в последния момент.

# 628
Изследването с акото за колко дни става готово?

# 629
  • Бургас
Бубе, нашето на другия ден беше готово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт