Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 529
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
здравейте Simple Smile

Аз доколкото знам кръвните изследвания важат само 5 дни, а не месец. Препоръчват да се правят максимално късно, понеже чревните стават за няколко дни и да може да ти важат повече време...
За "отделянето" - някакси не го изживявам. Доротея си спи сама през повечето време... от снощи си е в новата стая и много си я харесва. Не й отказваме като иска да се гушка, ама и тя знае, че е голяма кака и си ляга в нейното легло.
Градината е всяка сутрин рев, но пък за там казва, че й харесва и че много хубаво си играела с едно момченце. За яслата не искаше да отговаря, веднага сменяше темата Simple Smile. Но сутрин си е цирк и шоу, не, че страда... както казва Ками, докато свиеш зад ъгъла и всичко е минало.

# 631
  • София
Били, ние сме в Созопол от 2ри до 7ми, Марти още два дни. Ще ти пусна телефона си на лични, ще се радвам да се видим! А, вярно че и Шушоната е там Simple Smile ще заформим среща!

И мен ме интереува за колко дни стават резултатите от секрета, да знам дали да ги правим тук или като се върнем от морето в София.

Ама нещо много постно отразихте срещата този път!

Дани, а за отслабването на мъжа ми точно това е странното, че няма тайна, и той не разбра как стана, без ограничаване на храна или активно натоварване.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 16:36 от ayka

# 632
  • София,
Бубе зависи - те фекалните изследвания са две  Peace ти си носиш една порба, но те са две изследвания, едното става бързо на другия ден, но другото за бактериите е най малко три дни Peace
Дайте снимки да ви видим колко сте пили Wink и сте се веселили.

# 633
  • Sofia
тъй и тъй говорите са фекалните проби - а кога требе да се вземат - имам предвид - може ли примерно предната вечер?

# 634
  • sf
Може, но да държи в хладилник. Аз досега все така съм правила иначе вероятността да се изака преди тръгването за поликлиниката е нулева/

А за срещата - среща като всяка друга, приятна компания, питиета и немо жем да се наговорим.

# 635
  • София,
М да в хладилника задължително,  Mr. Green а при нас сигурно ще трябва три дни да я чакам Rolling Eyes

# 636
  • София
Стерилности като при урината няма нужда, нали? Просто вземам от гърнето и слагам в шишенцето?

А снимки от срещата няма ли?!

# 637
  • София,
Стерилности като при урината няма нужда, нали? Просто вземам от гърнето и слагам в шишенцето?
Точно така Laughing

# 638
Бях при педиатърката да ми подготви документите. Вписаха изследванията от кръв и урина със скорошна дата за всеки случай, ако ми ги поискат.
Сега трябва да го навия да си свърши работата в гърнето Rolling Eyes
Утре ще пътуваме до Гърция, вечерта се връщаме. Не ми се ходи, но няма как.
Сутринта му се разкрещях на мъжа ми за некви тъпотии и той сега цял ден се цупи. На мен ми е крив ден и точно от това сега нямам нужда, но него какво го интересува.

# 639
Здравейте!
Чак сега се включвам защото цял ден бяхме на басейн,после в парка.
Много се радвам,че се видяхме макар и за малко.А с Велинчето все едно всеки ден сме си заедно и то сме си де онлайн.Като си тръгна все едно утре пак ще се видим така се чувствах и чак после се замислих че ще е догодина.  Heart Eyes
Бубе,дано утре няма и помен от лошо настроение ни при теб ни при него!  Hug
Ето малкото снимки дето направих.
http://juli2007.snimka.bg/family/sreshta-yuli-2009.398353.20268077
Дано направите срещата сега на Созопол.Били много те споменаваме по срещите с добро!Какато и всички момичета!   bouquet

# 640
  • Варна
И ние си направихме една "мини" среща с Елче-то във Варна Mr. GreenКоцето е много сладко момченце, А Саня толкова мъничка и нежна/като майка си/, като заплаче не можеш я обърка. И аз много се радвам, че успях да се запознае с поне една неварненка съфорумка./за толкова години  Thinking / .
Много добре изглеждате на снимките и бременните и небременните  Mr. Green
Елче , Нелия е влюбена в химикалката с печата и балончетата. Иска да спи с нея, разхожда я с количка и я пълним отново и отново с течност. Открихме, че даже и свети докато пишеш.   bouquet
Забравих да кажа нещо много важно- Кирова изглеждаш много добре , Вики и ти също  HugНезнам какво е казал на мъжа ти, но дори на снимките си личат свалените килограми. Браво  Hug

# 641
Момичета страхотни сте.
И аз като Бооти мисля че на Вики много си и личи даже.

# 642
Да, и на Вики много и личи, красивите и черти на лицето сега още повече се открояват.
Ивето също е свалила, да не се отказва Peace

# 643
  • USA
Много ми беше хубаво на срещата. Вики и Ивето са се стопили направо. Ками и Бубето са много красиви и стройни бременни, а Янчето, както винаги е супер компания. Как ми се иска по-често да ви виждам... Останалите липсвахте, надявам се някой ден всички да се видим.
Браво на Буути и Елчето, че са се видяли.
Аз откакто съм в България съм все преяла, дори и в настоящия момент Simple Smile. Голяма лакомия. Сега имаме още няколко дена да кръстосваме софийските улици. Simple Smile

# 644
Хихи верно няма с какво да се похваля освен че все още подържам някакво свежо настроение.Добре ще ми дойде да сваля 10 кила,но три години не успявам.Така съм се пуснала по течението,просто съм се скапала откъм воля.Днес съм изпълнена с напрежение,все едно ще експлоадирам.Искам да свърша цялата работа за един ден,а ден не стига.Децата не спират да се движат,да викат,да събарят и разливат.Не траят в къщи,трябва да им измислям занимания.Ще ги водя на кино,на Щрек да видим Никола как ще го въприеме,ще му е за първи път на кино.

Общи условия

Активация на акаунт