Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Какво столче взехте,Бубе?че и аз съм на тази вълна

# 661
Аз от Икея съм харесала за детската стая масичка и столчета,леки са,цветни.И чакам да отворят Икеята тука,ама чак 2012,до Солун скоро няма да стигна.Бубе,столчето разглобено ли го взе,в пакет ли.Питам евентуално ако по някой си доставя.

# 662
http://eulands.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPa … p;products_id=279 такова взех, ама синъо, имаще и маса и табуретка.
Разглобено се продава. Гледам, че в този сайт има неща от Икеа, но доста по- скъпи. Нашето го купихме за 11 евро.

# 663
Точно това са столчетата,но наистина цената е двойна в сайта,еле за масата-100 кинта,хаха не давам толкова за една масичка,значи в Икея ще е 50 лева.Пфу дано намеря някой да ми донесе.
Аз се чудя дали да не си поръчам на дърводелец да ми направи.Имам такъв и се чудя,но тези ми харесаха че са лекички.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 21:13 от I.a.n.a

# 664
Янче, ако ходя скоро ще ти купя. Масичката излизаше към 40 и няколко лева- кръглата. Имаше и  правоъгълна, но на нея не и запомних цената.

# 665
Ако не е обемна и в кутия ще съм ти много благодарна,кръглата искам и две столчета-розово и синьо.Парите давам веднага.  Grinning

# 666
Янчето пак пазарува, голЕм си образ значи Laughing

а досега съм се смяла с тия мъници  Laughing

Икея чак 2012 ли, какво толкова му строят? А новия Джъмбо отвориха ли? Супер дезинформирана съм, личи си, че напоследък не влизам тук  Wink

много сте готини, момичета на срещата, завиждам ви благородно за сбирките Hug

Аз фекалните изследвания ще ги пусна на 01.09, преди морето, те важат 15 дни. На 12 се прибираме и смятам на 13ти да пусна кръвните и ако станат същия следобед, го пускам младежа от 14-ти. Със сигурност и на двамата ще ни трябва време за адаптация като тръгне на градина. Преди малко ми вика "искам цял ден да съм си при мама, само на тафондо да ходя и после пак при тебе"...Опитвам се да му обясня, че градината няма как да я избегне и ако реве и се пазари да не ходи, просто няма да има възможност да види колко е забавно там (нещо в тоя дух). Освен това сме се разбрали, че ако ходи 7 дни без да реве, ще му купя една играчка,която много иска (дните ще ги отмятаме в табличка, специално създадена за целта). Мисля си, че по този начин ще го мотивирам да се опита да му хареса, а след 7 дни трябва да е привикнал...така си разсъждавам

впрочем нали ви бях казвала за психоаналитичката - ходих при нея. Само един път обаче съм много доволна. Сега е отпуск, септември пак ще ходя, много е разпускащо. Тая жена само от един път ми отключи нещо, не мога да се позная. Мислех, че ще е временно, обаче 3 седмици продължава вече и непрекъснато, когато направя/кажа нещо се връщам на това, което ми беше казала и си правя анализи...много е странно

# 667
привет
Ние днес бяхме до Карфур и взех на Ева много сладки бикини  Laughing Голяма фльорца е станала
Марти отвориха новото Джъмбо  Peace
Много се смях с Ради и Нелия  Laughing
Мисля и аз да я пробвам на Шрек, малко ме притесняват тези очила, мен лично винаги ме боли глава след гледане на 3Д филм  Rolling Eyes

# 668
  • София,
Наистина са ни много сладки юлчетата, колко са умни и хитри Mr. Green и аз много се смях с изпълненията им Mr. Green.
Ками честити нови бикини на Евичка, и аз купих на Веророника нови бикинки и сега все с тях ходи други неиска, добре че взех повечко та ги сменяме, едни шаренки такива, аз трудно и намирам на нея, накупила съм страшно мног, но все са и големи и и падат и токо стоят в гардероба, но тези последните обаче са с по тесен ластик отгоре, стоят и малко като балон, но поне не и падат Mr. Green сигурно ще си ги износи до пет години Mr. Green
А аз да почерпа днес за големия юбилей - 10 години откак сме се бракували с мъжо Mr. Green Ето почерпете се всички за наше здраве Hug

# 669
Глобата за отсъствие  е приложение на снимков материал с новата детска стая  Hug

веднага се самоглобявам: http://juli2007.snimka.bg/baby/doroteya.154572.20309042
(ама има още за довършване, освен тва нещо не можах да наснимам добре)

Днес Ясен замина на рейс и ми е чоглаво...

# 670
Дани, честито  bouquet
Силве, супер стая.
Момичета, аз днес се ошашках, че не усещам бебчето и отидох в поликлиниката да ме погледнат на ехограф. Бебчето ми е добре. Каза ми, че имам контракции. Тя- докторката през цялото време си беше някаква отрицателна, оплю наблюдението ми във Вита, абе всичко. Аз нямам никакви болки, но тя отсече- ще пиеш по 4 магнерота на ден. Нещо и нямам доверие, аз като нямам болки защо да се тъпча.
Каза, че бебчето и приличало на момче.
Накрая искам да ви питам аз като си ходя във Вита платено, нали това не пречи да ми издават болнични за майчинството?  Аз съм виждала да пишат на бременни. Но тя и в това се усъмни
Дели е със сополки, засега само това. Давам коластра, зелена енергия и хомеопатични. Дано се оправи да тръгването на градината.

# 671
Дани, честито! Отплеснах се.

Бубе, по принцеп не пречи да ти издадат болнични. Ама трябва да я гледаш какво пише... на мен така или иначе не ми трябваше, ама нещо не се бяхме доразбрали с гинеколожката (частно практикуваща) и не го беше попълнила вярно болничния лист, иначе имат и издават. А за магнерота - второ мнение ще поискаш ли?

# 672
Засега мисля да се ослушвам за контракции и болки и ако нямам да не го пия. На лекар съм след 2 седмизи и тогава ще ми кажат.
Странно ми стана, че сега чак се замислих сериозно, че детето може и да е момченце. И сега разбирам, че много ще му се зарадвам. Веднага си се презставих с две момченца- две братчета Heart Eyes

# 673
  • Варна
Дани, честит юбилей   bouquet Още десет пъти по толкова да празнувате и много, много да зс обичате и подкрепяте  Hug
Силве, аз вече трета седмица ходя като пияна по същата причина  Confused
Иначе стаята е страхотна  Peace Много е хубаво и леглото и полюлея/там се загледах/ А Доротея колко дълга коса има  Winkмечтата ми. Дали и на мойто някой ден ще му стане такава  Sunglasses. А това легло префасонирва ли се да стане на два етажа примерно  Mr. Green ? Питам само без намеци  Laughing
Боряна аз бях с контракции от третия месец. Виждаше се само на ехограф как контрахира матката, а аз нищо не усещах.Лекарката ми беше казала, защото плода е малък още и затова, но по-късно наистина ги усетих.Когато започнах да ги усещам , тогава започнах да пия. Втори консулт и според мен .

# 674
Силве, много е хубава стаята.А тя таванска ли е???Много ми харесват тези ниши скосения  Peace
Бубе не се хвърляй във филми HugЗащо не взимаш но-шпа няколко дена, пък отиди и на друго място да те видят  PeaceИ аз си мисля че още едно момченце ще ти отива.Има майки на който им прилича да имат синове,аз не съм от тези  и много съм се шашнала как ще се оправям с бебо  Rolling Eyes
Дани, честита годишнина, още много по толкова да чествате и да се обичате все по силно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт