Пак е време за море, на три годинки става юлското дете

• 21 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
На мен нали ми отива с момчета Joy
Хубава е стаята.
Бубе магнезия и аз съм го пила,няма да навреди.Но ти си реши или се обади гин.Ей това не харесвам,моята гин.само да кажа че ми е нещо странно и веднага ме преглеждаше,как ще чакаш до след 2 седмици

# 676
Вилма, тя си е с две легла стаята, това под стълбичките се изтегля и също е легло. Полилеят си е отдавна, още откак се роди Доротея, ама някакси пасна и на новата стая. Има и една нощна лампа на скоса над леглото, която пак е гъсейничка, ама не я бяхме монтирали още като правихме снимките.
На Доротея косата е дълга, ама е тъничка още... макар че пак се посгъсти, де... ще й порастне и на Нели, после ще дойде момент, в който ще си обръснат главите и ще си сложат обеци на носа или каквото е модерно...  Hug
Ками, не е точно таванска, но сме на последния етаж и покривът ни е доста сюрреалистичен... та така се е получило под него. Преди това беше нашата спалня, а другата - на Доротея, ама тази е по-голяма и ги разменихме.

# 677
  • Варна
..после ще дойде момент, в който ще си обръснат главите и ще си сложат обеци на носа или каквото е модерно...  Hug
Ауу ,аман заман недей. Rolling Eyes Аз толкова я поливам да порасне и накрая сигурно хич няма да ме пита  ooooh!
Аз сега с тоя първокласник се забих във подфорума- "Деца в училищна възраст".  На какви теми попаднах , просто ви е бедна фантазията  Sick Какво ли ни чака ..... Close

# 678
Дани честита годишнина още дълги години да сте рамо до рамо заедно.  bouquet
Силве страхотна е стаята . Peace
И аз трябва да отида на генеколог .Нали ви се оплаках ,че миналия месец не ми дойде а този ми дойде два пъти и то доста обилно.
Сашо и той като Дели е със хрема и му е много трудно да спи .Давам му хомеопатични и коластра и физ.разтвар в носа ама да видим дали ще се оправи до 15.09.Имам чувстното че като чу че ще ходи на градина и се разболя маймуната Mr. Green

# 679
  • София,
Силве много е сладка стаята Heart Eyes, а Доротея е прекрасна малка госпожица, и на мен ми направи впечатление колко и е дълга косичката, много е сладка Blush
Бубе, и според мен си се обади на доктора дето си те следи, не чакай, все пак контракциите не са съвсем безобидно нещо, дори да не ги усещаш и повечко си се попази, почивай си. Магнерота няма да навреди, а и нош - па то също може да помогне в случая, но си се консултирай и с др. лекар Peace. И към всички бъдещи майки - МОМИЧЕТА моля Ви повечко се пазете и си почивайте Naughty
Благодаря за пожеланията на всички - да Ви се връща Blush

# 680
  • Асеновград
Много ми харесва детската стая , точно нещо такова си представям за стаята на Тедо.А Доротея ми изглежда много голяма , по-голяма от 3-годишна.
Бубе , не се шашкай , но потърси второ мнение , не можеш ли да идеш по-рано на лекар.Много ме дразнят такива лекари , с категорично мнение тип "аз съм най-добрия , всички други не струват".
Ками , като се роди ще разбереш , че не е така.Аз винаги съм си представяла , че ще имам момиченце , мислех , че с дъщеря си ще бъда по-близка , не можех да си представя да имам син.А то се оказа прекрасно да имаш момче , още искам и момиченце де , ама и момче няма да върна някой ден.Мисълта ми е , че ти е непознато и затова така се чувстваш , а ще бъдеш прекрасна майка на момче.
Дани , много щастие и любов още 10 пъти по 10 години  bouquet.

# 681
Дани,честита годишнина!  bouquet
Силве,стаята е много хубава,а Доротея е голяма сладурана!
Момичета,много сте хубави на снимките от срещата!
Бубе,защо не се обадиш за още едно мнение
 Hug

# 682
  • София
  bouquet Дани
Кирова,не че имаш чувството ами си е така,това е от хомеоатична гледна точка Naughty

# 683
Иве ако си права незнам как ще я караме занапред Thinking

# 684
Дани,честита годишнина!   bouquet
Силве,стаята на Доротея е прекрасна!Знам го тва легло и тия полилеи.Ще снимам и мойта обновена като я поприключа,но най-смелите си планове пазя за новото жилище.
Бубе,незнам тези лекари покрай теб и мен ме смущават.Защо не пробваш във Фемина,там има добри специалисти.
Да имаш момче или момиче аз предпочитам момичетата при всички случеи,но то си зависи от детето като излъчване и личност.Аз Надина едва я понясям често,така ме изтощава че дори немога да понасям да ме докосва напоследък,развих някаква непоносимост към нея.Явно защото сме с еднаква енергия ли незнам,май и аз съм за психоаналитик.Единственото й предимство пред Никола е точно че е момиче и всички момичешки неща мен силно ме влекът,просто по си падам.Вчера като изкарала едни сенки на площадката и ''бижутата си'' и всички девойки там ги нагремирала и украсила в един стил,ама бяха много смешни.Само Кати фолкпевицата го оцени,тя също идва с дъщеря си на нашта пързалка и е много готина.
Бооти,да ти кажа Надина е на близо 6г. и няма порастване на косата,милата много й е пършива а я подстригвах и какво ли не,е само нула номер не е била.
Сега съм пред голяма дилема.Надина с набора си трябва догодина чак да е предучилищна и на 7г.и 8м. да е в първи клас.Чудя се нямали да е голяма вече,не е ли редно да я пусна на 6г.8м???

# 685
  • Варна
Единствената надежда на мен ми е, че майка ми казва , че и аз съм нямала хич коса докъм 4г.То си личи и по снимките де. Wink
Яна бих те посъветвала да я пуснеш след 7г. независимо колко след това ще е. Аз съм на този принцип колкото по-големи, толкова по-добре. Аз съм родена януари и пак съм тръгнала след 7г.Децата си имат детството, което никога няма да им се върне повече.Нека да се наиграят колкото се може повече.От там насетне само учене, учене-в най-добрия случай 12г.Така си мисля аз,но ти си знаеш най-добре.Ако зависеше от мен бих си оставила още една година детето, но няма как задължително е при нас.Ми той си е малък още горкия/Преско/- пита ме- мамо ще спим ли там следобед. Хич не вдява за какво иде реч  Laughing 

# 686
  • София
И аз като кокошка,ЗА ходене на у-ще след 7г.Не по рано.
Кирова,то не е описано да е постоянно това явление,почвай с хубвините за дг нещо за подарък,кажи му че г-жа му е купила нещо и тн.
Вики заминала ли е?

# 687
  • София,
Ох, милия Преско, горкичкият, бързо ще свикне не се притеснявай толкова!
Яна и аз мисля като БООТИ, колкото се може повече да си играят, мънички са си още, играе им се. Ей го на нашия батко е вече трети клас, а само за игра мисли ooooh!, останаха има няма две седмички ваканция, а той си прадви сметка да си ходи другата седмица в София и после обаче пак да се връща при баба Mr. Green, ама за кога незнам Joy.

# 688
Ама аз съм си доволна от моята лекарка. Но днес по изключение отидох на друго място. Иначе досега на никой преглед не са засичали подобни неща.
Бути, аз съм вече 5 месец, струва ми се, че ще усетя ако има нещо. Също си мислех, че може да са подготвителни.

# 689
  • Варна
Бути, аз съм вече 5 месец, струва ми се, че ще усетя ако има нещо. Също си мислех, че може да са подготвителни.
С Нелия около 6-я месец започнах да ги усещам преди това само на екран ги виждах/това което ми показваше лекарката де/. С Преслав обаче започнаха чак в седмия - даже и за задържане лежах в болница.Бяха много силни. Но като цяло и аз съм на мнение щом не чувстваш нищо защо да пиеш- ако те боли е друго нещо.Абе всичко ще е наред. Като отидеш при твоя лекар и ще се успокоиш  Hug
Днес съм много редовна тук , особено с  даването на съвети  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт