Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 870
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Princess Zvezdichka  радвам се, че си се посмяла. Старая се да внасям и по малко хумор в публикациите си, защото иначе става оплакване отвсякъде.

Моята прическа не е от най-лесните, но не и от сложните асиметрични карета или тези, които са бръснати от едната страна, а от другата дълги. Simple Smile

Косата ми е доста гъста и остра. А самата прическа, която поддържам от години в една насока е дължина до над раменете, а в горната част на главата ми е по-късна и я правя леко разрошена ил стилизирана, не знам дали се сещаш така по обяснение. Преди време бях доста актуални тези прически в БГ– дълга коса, а отгоре късо и етажирано, което се стилизира. Макар че аз много време се ''нося'' така, откакто ме правиха в чужбина и се харесах.

Ходя за общо оформяне, защото тя ми е много остра и когато порасне повече става доста безформена. За това и се подстригвам доста често и споделям опита си тук.

Аз също съм против това да се сменя често фризьора, но все още съм в търсене на моя.

# 226
Ооо, allforone, браво, представих си го идеално! Много фешън! Фенси! Wink
Сега разбирам защо ги сменяш, на теб наистина ти трябва професионалист, прическата ти го изисква.
Моята коса е чуплива и на фризьорите им е голяма радост, защото по начина по който я нося и да сгафят, трудно ще си проличи. Simple Smile

Успех в търсенето на The One! Mr. Green

# 227
Здравейте.Искам да помоля,ако някой има информация за Дамян от Кало на ул Пирински проход,телефон или адрес ,където се е преместил да сподели.Моля ви за помощ.Много съм доволна от него,напуснал е и освен злобни коментари не получих никаква информация от салона,а новото попълнение....ужас.

# 228
Здравейте, търся си добър фризьор, който може да се справи с къдрава коса (етажирана, по-скоро едри къдрици). От София съм. Попадала съм на всякакви хора, в резултат на което в момента косата ми изглежда обезформена, суха и изтощена. Искам да ми препоръчат нова прическа. Парите май нямат особено значение, но все пак в рамките на нормалното. Прегледах темата, но ще се радвам на някой, който има подобна коса и опит да ми отговори. Благодаря предварително:)

# 229
Здравейте искам да ви попитам дали някой има координати на фризьорката Снежи, която работеше  в салон " Сан Суси " на ул. "Л. Каравелов", а преди това зад Мола на "Ал. Стамболийски".За съжаление си е сменила и телефона.Ще се радвам, ако някой ми помогне с някаква информация.

# 230
Здравейте, преди време си закупих от един сайт ваучер за измиване, подстригване и изсушаване + бонус почистване на вежди с конец за 14.90, ако не се лъжа. Салонът се намира срещу Новотел Пловдив, но загубих визитката, а не мога да го открия в мрежата. Някой има ли представа за името на салона, защото искам да го добавя в белия списък и да си запазя отново час, разбита се. Не е Beauty Forever, мисля, че беше сравнително скоро отворен. Колежките и приятелките ми отбелязаха, че формата на косата ми е страхотна и даже и ме посъветваха пак да отида там, вместо при моята фризьорка.

# 231
Здравейте искам да ви попитам дали някой има координати на фризьорката Снежи, която работеше  в салон " Сан Суси " на ул. "Л. Каравелов", а преди това зад Мола на "Ал. Стамболийски".За съжаление си е сменила и телефона.Ще се радвам, ако някой ми помогне с някаква информация.

Здравей, Снежи май е заминала за някъде, но в Сан Суси има жесток фризьор /Вили май се казва, без коса, чудесен!/ ... препоръчвам ти го горещо.  Peace

Здравейте, търся си добър фризьор, който може да се справи с къдрава коса (етажирана, по-скоро едри къдрици). От София съм. Попадала съм на всякакви хора, в резултат на което в момента косата ми изглежда обезформена, суха и изтощена. Искам да ми препоръчат нова прическа. Парите май нямат особено значение, но все пак в рамките на нормалното. Прегледах темата, но ще се радвам на някой, който има подобна коса и опит да ми отговори. Благодаря предварително:)
Точно такава ми е косата, между другото Simple Smile и искам да ти споделя, че този човек е невероятен факир.  Peace

# 232
аз съм много доволна от Ради в лозенец на ул козяк лореалския салон

# 233
  • София
Здравейте, да включа фризьорка към силно черния списък - салон "Мироа" в Бизнес парк София - собственичката. Не й запомних името на тази дама, за да мога да ви предупредя, за съжаление!
Такова подстригване никога до сега не съм виждала - аз съм с много дебела, гъста и остра коса, а тя дори не ми вдигна косата с фуркети, докато ме работеше. Най-общо подстригването беше тип "паница" - какво остане под мислената линия се опъва с гребена и се реже!  #Crazy Така "хубаво" ме подстрига, че 2 дни по-късно търсих спешно кой да ме оформи, за да мога да излизам без да се срамувам!
Ако имате възможност - спесте си това.

# 234
Ааа момичета,ще се караме  Mr. Green Как пък никой не даде 1съвет за мъжко подстригване  Mr. Green Шегувам се,разбира се... Wink Та,искам да попитам (вече сериозно),някоя от вас знае ли добър фризьор за мъжко подстригване в София?Да е с добри отзиви  Sunglasses Благодаря предварително   bouquet

# 235
Здравейте, много ви моля за помощ!!!!

След седмица заминавам и трябва да си оправя косата до 2-3 дни
Още не съм решила дали ще е само махане на цъфтежа или подстригване на френско каре, но ми трябва спешно фризьор/ка в кв Лагера или около Мол София (на Стамболийски), която да се справи добре и да не ми вземе повече от 10-15 лв.

Сигурно ви звучи много безотговорно и на бързо, но единствения човек на който съм си доверявала косата и се е справяла ВИНАГИ се пенсионира по болест Sad надявах се да намеря фризьор, но само като се сетих за експериментите на които са подлагали косата ми и колко хининова вода се е ляла след това - лошо ми стана.

Прочетох почти всички теми и мнения и пак се отчаях  Rolling Eyes
Четох за салон Хелита, но сайта им е толкова зле, че не ми вдъхна никакво доверие и даже ми напомни за първите сайтове които съм правила... и следователно оценката от страна на преподавателката не беше радост за окото.

За предпочитане е да знам цената(ако има сайт сте златни), да не изляза като кокошка от салона(принципно съм много свит човек, но ако прическата не е това което искам съм в такова емоционално състояние че ще вдигна скандал до небето)
Дори ще нося снимка!!! Просто искам да е в нормално състояние, моля ви...

Tова е най-лошото състояние в което може да е тази прическа, след баня без никакви маски или балсами,без изправяне, само със сресване след сешоара, след страшно ветровит ден с леко преваляване и 3 часа път с кола на отворен прозорец и оправена за 2 минути с пръсти. Не искам много просто нормално френско каре
http://i172.photobucket.com/albums/w34/an4etooo/Cakes/12345.jpg

# 236
За БЕЛИЯ списък в Перник:най-добрите са в салона срещу кафе "Фреш"-Ради(Радмила) и съпругът ѝ Стохи  newsm51 За 7 години откакто ме подстригват-НИТО веднъж не е имало подстригване набързо,или какъвто и да е провал newsm10 Може би затова вътре винаги е пълно и нямат свободни часове с дни  Wink Дано съм бил полезен  newsm07

# 237
за салон Кало в Младост 1а, бл. 509 не знам, но веднъж като влязох там да поогледам и попитам за услугите им, едно чучело от мъжко-женски тип толкова надуто и глупаво ми отговаряше, че реших да не си записвам час. моля пазете се от "фризьорката" от салон One touch, малко салонче на гърба на 509-ти блок. тази жена нито може да боядисва, нито боите и са ясни кви са, та отгоре на всичко взима безумна цена за самото боядисване дори и с ваша боя, а прическата която ми направи държа 10 минути и се разпадна.
Има едно салонче в блока с/у Кало, което е с надпис Лореал - там пък фризьорката е хипер несериозна, обадих и се да ми поръча боя - повече от седмица чаках, а ми каза 3 дни, после пък ме натиска да си запиша час, след което 3 часа преди самия ми час, т.т. в същия ден тя ми звъни да ми го отменя, че си имала лична работа и ще си ходи... като може да ме вземе след 5 дни..тва е няма думи.
също така се пазете и от експериментите на 'фризьорите" във салон Венера от веригата салони Венера, който се намира на бул. Шипченски проход.

# 238
Здравейте  Simple Smile спешно ми трябва фризьор в Стара Загора, понеже моята отсъства в момента  Praynig  С дълга, къдрава коса съм и ме е страх да отида при кого да е, така че очаквам предложения  Praynig Hug

# 239
Здравейте! Скоро не съм се включвала, но сега ще Ви споделя новите си впечатления, за съжаление- отновно не особено добри.

Ходих три пъти при Атанас Зайков-Чово в новия салон на ''Капанов'' на ул. Ами Буе. Първия път останах долволна. Личече си, че момчето не е фризьор-факир, но определно много се стараеше. Изслуша добре какво е моето желание. Много си поигра с косата ми и крайният резултата беше добър. Е, имаше какво да се желае, аз съм взискателна, но той беше хванал насоката на това, което искам. Направи ми приличен стайлинг.

Втория път вече не се стара чак толкова, но пак ме подстрига прилично, сталингът му беше впечатляващ.

Третия път обаче беше нещо страшно...Имаше струпване на часове, за което аз нямам никаква вина. Не само, че ме претупа, ами ме орезили тотално....Личече си, че много бърза и изобщо не вниква в това, което прави...Подстригването накрая беше потресаващо, беше развалил линията, на всичко постигнато от предните ми две посещения...Много асиметрии, много недосикусорени неща...А стайлингът накрая беше повече от смешен...Имах обем по половината коса само, другата беше слегнала...Тръгнах си от салона като някоя невменяема, която се е изпробвала сама пред огледалото.

Следващата ми спирка по злополучния път по фризьорските салони беше в салона на Анатоли Велев. Ако се поразровите за него в нета, ще прочетете за множеството му награди, непрекъснати пътувания и т.н.

Отивам в уговорения час...Не че за мен обстановката е най-важното, но салон, който в сайта си изглежда ултра луксозен...в действителност е един нормално луксозен салон и доста по-тесен от това, което е представено...както и да е. Цените също са доста високи(поне за мен) 45лв. подстригване и стайлинг. Принципно в цената трябваше да са включени и други неща, но те не ми ги направиха.

Анатоли, който демострира голямо самочувствие и се държи леко пренебрежително ме изслуша не много търпеливо какво искам...След това последва една лекция, с която ме закла...Как първо прическата, която съм носела не била модерна повече от 4 години вече...Как изобщо не ми отивало и според него била много грозна...И как той ме разбирал, защото си мислел че с тази прическа искам да изглеждам по-млада...Не казвам, че фризьорът трябва да е съгласен с мен, но съм убедена, че един истински човек и професионалист може да кажа всичко това по много по-делиактен начин....разбира се, ако има необходимите умствени и личностни качества.

След тази кратка лекция за грозната ми прическа, последва още една по-кратка, за това, че трябва да си изхвърля всичките си шампоани и да започна да си купувам от професионалните продукти, които те предлагат, защото иначе ще остана без коса.

Подстригването започна...Анатоли изграе с ножицата като истински фокусник...Не съм виждал досега друг фризьор привидно да реже толкова майсторски....Но е важно и какъв е резултатът де...През цялото време докато ме подстригваше или се изтъкваше колко добре ме прави и колко хубаво се получава, или ме агитираше да си сменя коренно прическата с някаква, която по начина, по който ми я описа ми прозвуча абсурдно и няма нищо общо с начина, по който аз ходя.

Няколко пъти му обърнах внимание, върху няколко детайла, които исках да бъдат по определен начин...той така и ги направи по обратния начин.

Накрая се оказа, че косата ми отзад е скъсена с около 4-5 съм, острани ми е два пъти по-къса от това, което искам и нося. Бретонът ми е изглежда по начин, който не знам как бих могла да опиша...Плюс още няколко очевадни грешки от 45лв. струващото подтригване на ''майстор'' Анатоли Велев. Подчертавам обаче, че ми направи много добър стайлинг, който покри грешките му...Но когато се прибрах и си измих косата, и се погледнах в огледалото ми идваше да изпищя....!!!

В един от най-реномираните салони в София, както са си напислаи в сайта- ме направиха за посмешище!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт