Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 839
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Princess Zvezdichka малко от шеговитата страна да напиша, че от всички фризьори, при които съм ходила до момента само двама не са гейове...съдя по държанието им, защото има и такива, на които не им личи. Simple Smile

А всичките мъже-фризьори, които са ме правили в чужбина са били гейове, от най-женствените.

Моето лично мнение е, че преобладаващите мъже-фризьори са гейове, но аз нямам никакъв проблем с тях. Винаги съм считала, че тези хора, независимо от професията си имат голямо чувство за естетика и много добро отношение към красивото.

Ами най-големите световни дизайнери на дамски облекла- пак почти всички са гейове...Simple Smile

Аз съм жена над 50-те, но имам съвременно мислене. Simple Smile

И в крайна сметка най-важното е кой как си върши работата...и дали накрая клиента е доволен.

# 211
allforone, имала съм приятел гей и това също до голяма степен ми е наклонило везните към "не обичам гейове". От там няма как и да се чувствам добре в такава среда, ако така мога шеговито и аз да се изразя. Wink Ако ще челни стойки да ми прави докато ме подстригва и да съм супер впечатлена от уменията му (коафьорски де), аз мъже гейове не обичам да ме пипат, както и мъже, които упражняват тази професия. Предразсъдък, консерватизъм, дори параноя... може да е всичко, но и гинеколозите си ги подбирам жени, след като мъж - гинеколог( и то от най-хвалените и "известните" за София) си позволи да ме моли за прегръдка, щото цитирам съм била много хубава. Stop После как да му се съблечеш на тоя?? Naughty Mr. Green

# 212
Здравейте, момичета,

не ми е по темата въпросът, но някой може ли да ми каже дали в The Mall в София има фризьор, чийто услуги мога да ползвам?

# 213
Джуд...за фризьор в Мола не знам, но точно срещу Мола има един салон ''Envy'', чувала съм положителни отзиви за Денис, който работи там. Аз лично не съм ходила.

# 214
 Момичета, можете ли да ми препоръчате добър фризьор в София (около кв. Младост) , при който да си направя бретон?
Имам дълга до кръста права коса и от години не съм имала къс бритон понеже не смея да се доверя на никой да ме подстриже хубаво.
Мечтая си за нещо такова http://hairstylesutopia.com/wp-content/uploads/2012/03/long-and- … yleS2-238x300.jpg или такова http://prikachi.com/images/796/2221796w.jpg.
Предполагам ще трябва всеки ден вкъщи да си правя нещо, за да изглеждаточно така, но много ми харесва.

# 215
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър фризьор в София (около кв. Младост) , при който да си направя бретон?

Аз ходя при Ина в Кало в Младост 1А. Доволна съм. Последния път ми направи чудесно каре, с което не всеки би се справил. Та, предполагам, че няма да й е проблем бритон Simple Smile

http://kalohair-mladost.com/index_2.html

# 216
 Мишелин, благодаря за препоръката  Mr. Green
Вече си имам бритон, какъвто си го исках, не мога да се оплача и от цената.  Stop

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:12 от д-р Мими

# 217
Моля Ви спешно да и препоръчате добър фризьор за боядисване във Варна! Благодаря.

# 218
Моля да ми препоръчате добър фризьор в Русе за подстригване  Hug .

# 219
Да добавя и аз нещо от мое име, че доста салони съм обиколила до момента:

В черния списък за София (фризьорка):
салон Fashion Place, Зона Б18, бул. Сливница, Зона Б 18, бл. 5 (срещу магазин Кенар)
Фризьорката е едно младо нафукано момиче с тъмна коса. Беше пуснала ваучер за кичури, който не само не покриваше цялата услуга като цена, но и когато си платих допълнително тонирането, ми направи косата синя (не ми е до шеги) и ми каза, че ще се измие на първото миене. Познайте дали се изми? Добре, че си направих кичурите около месец преди сватбата, че иначе щях да съм доста "фешън" на най-хубавия си ден. Естествено отказа рекламацията след това, както и да ми оправи косата. Наложи се да отида на друго място без ваучер, където платих една безумна сума.

Частично в черния и белия София:
салон BGuniquie,ж.к. Триадица, ул. Цар Асен 69 (http://www.-spam105-.com).
Фризьорката е наистина добра, макар че цените й леко ме шокираха. Що се касае продуктите, които предлагат там - лещи, "естествена" коса за удължаване и т.н. - по-добре не се лъжете. За 20-30 лв. ще ви вземете изкуствена коса от коприна със същото качество, която дори ще изглежда по-добре от техните "естествени" коси. Да не говорим, че поне няма да ви е яд, когато изгори от едно обикновено накъдряне с маша. Дори не искам да обсъждам т.н. "гаранция за качество от производител",  която предлагат. Можете и с просто око да видите за какво става дума, когато в руса "естествена" коса видите твърди найлонови косми с черен цвят ако се вгледате.

# 220
Моля да ми препоръчате добър фризьор в Русе за подстригване  Hug .

И аз издирвам добър фризьор за подстригване в Русе, тъй като засега ми се налага да съм тук. Simple Smile

# 221
Списъци маникюристи:

Черен списък София:
Косара стил, бул. "Ал. Стамболийски" N33
Много ужасно обслужване - бавно, тромаво, некачествено - и рисунките бяха повече от грозни, за качеството на ноктопластиката да не говорим, а цените са безумни - 2 лв. декорация на нокът и това включва някоя по-елементарна рисунка, която и сам можеш да си направиш.

Бял списък София:
Evva style (http://evvastyle-bg.com/), ж.к. " Овча купел" 1, бл.603, вх.А  (на гърба)
Открих салончето случайно, понеже живея там. Засега съм доста доволна, цените също не са от най-ниските, но са приемливи. Фризьорката ми поставя коса с капси, а от маникюристката съм извънредно доволна. Коригира ми ноктопластиката и ми постави декорации с камъчета, които така и не паднаха, докато не ми израсна ноктопластиката и не ми омръзна.

# 222
Здравейте. Появявам се и аз, за да споделя последните си фризьорски впечатления, за съжаление негативни.

Ходих при Петър Еджиев, студио ''BS'', намира се на ул. Лайош Кошут, работи заедно с Бисер Младенов. През последните месеци се напатих от различни фризьори в търсене на ''моя'', но повярвайте ми този Петър е един от най-слабите, на които съм попадала. Категорично НЕ ви съветвам да ходите там. Все още недоумявам понякога, как в салони, които се водят за елитни може да се допускат на работа подобни екземпляри.

Отивам аз и ме посреща Петър, който е във вид, все едно току що се връща след цял риболовен ден. Много неглижиран и нечист вид. Това е недопустимо за човек, който се грижи за външния вид на другите. Още по начина, по който ме изми и ми опръска цялото лице и половината ми грим замина, разбрах, че не го бива. Мнооооого, много се изяснявахме какво искам да ми направи. Уж ме беше разбрал. В процеса на работа, който течеше особено бавно се изяснихме още няколко пъти какво и как искам...Той не беше никак любезен, личеше си как работи без грам кеф.

И след всиките изяснявания, накрая резултатът беше обратното на това, което исках. Той го видя, както и подразбра, че не съм възхитена и за това доста се постара в стайлинга и на илизане от салона изглеждах добре...Но когато се измих, бях все едно са ме подстригвали за демонстрация първокурсничките в теникума по фризьорство.

И накрая за капак въпросният ''стилист'' ми каза, че косата мо била много трудна за подстригване и следващия път щял да вложи повече от себе си.

Последно ходих на едно място, където съм доволна от много време насам и ме направиха почти както искам. Искам да отида още веднъж и тогава ще напиша подробни похвали...защото ми се е случвало първият път всичко да е о.к., а вторият път- резил.

# 223
Ако някога направим Конкурс за очарователен фризьорски триптих (КОФТ Mr. Green), аз те номинирам, allforone. Поне от разказите за пишман майсторите да извлечем малко красота!

Извинявам се за спама.

# 224
allforone, смях се на това, че ти е напръскал лицето тоя некадърник и ти се е размазал грима. Много непрофесионално и некавалерско!
Интересно ми е, ти колко дълга коса поддържаш? И често ли си сменяш прическата?
Аз ходя само за връхчета и от години си поддържам косата на черта. От там трудно някой да сбърка, макар че съм имала и такива случаи, примерно да не ми я подравнят като хората и при изправяне с преса да съм асиметрична. #2gunfire Но са рядкост, а и аз трудно сменям фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт