Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, и аз издирвам един от фризьорите на BELIZE, казва се Никола. Работеше там през 2012г., обаче е напуснал и сега не мога да го намеря никаде. От салона отказаха да дадат някакви контакти с него. моля някой ако е чувал за него и знае нещо да каже.
Благодаря!

# 541
  • Варна
Кой може да посъветва добър фризьор във Варна (Общината, Чаталджа), който умее да работи с гъста къса коса?

# 542
Здравейте, някой има ли скорошни впечатления от Wave Studio до НДК? Попаднах на някаква оферта и се чудя... newsm78 http://www.deals.bg/Podstrigvane-arganova-terapiya-i-stilizirane … ;utm_campaign=173 На мен ми трябва обикновено подстригване, нищо особено.

# 543
Момичета, имате ли впечатления от Невен Щилиянов, собственика на салоните Фънки?

# 544
Някой може ли да ми каже актуални цени за боядисване и подстригване при Жоро Петков?

# 545

ЗА ЧЕРЕН СПИСЪК- ама яко черен
Купих си валчер за Подстригване, измиване, маска, терапия с Арганово масло + оформяне със сешоар само за 9.90лв. вместо 50лв. в Център за красота „Суета”
Супер нагли и невежи същества, услугата не била такава каквато е на на обявата.Нямало сешоар, ние(клиентите) сме ги изнудвали, че те така са си пуснали обявата ние сме им виновни. Че на всичкото отгоре ти казват "добре че сте с валчер иначе да сме ви изгонили", за какво че в обявата пише ,че има оформяне със сешоар. И след отвратителното им отношение трябваше да си тръгна след подстригването(което беше супер криво и невежо), тъй като отношението на двете уж фризьорки беше супер непрофесионално и отвратително,виновен си че си си купил някаква услуга, която се оказа, че не струва и 1 ст.

Салона няма нищо общо със снимките на обявата или сайта, малък гараж под блок, вътре на нищо не прилича, но не знам защо реших че може да подстригват добре, за нищо не стават.
Адреса е гр.София, кв. Лагера, ул. Балчик 1 /близо до пазар Красно село/

И без пари да ви предлагат не отивайте.

# 546
Пиши или се обади на сайта, от който си купила ваучерите. Ако са от съвестните (има и такива) има възможност да прекратят отношения с тях и/или да ти върнат парите. Дори да не направят нищо сега, ако няколко човека им се обадят със сходни оплаквания, сигурно ще се усетят.

# 547
  • Стара Загора
До сега два пъти съм си взимала ваучери за фризьор.И двата пъти останах очарована от фризьорките.Толкова се стараха.А преди това бях предубедена за ваучерите.

# 548
А аз се боря за най-лошо отношение във фризьорски салон  Simple Smile) Става дума за фризьорски салон Кадифе на ул. Константин Иречек №16 Варна - Cтудио Cadiffe. Поисках да ми направят прическа с маша. Оставиха ме в ръцете на дама която явно , очевидно няма никакъв опит. Постоянно ме питаше  какво трябва да направи , мен !  ДО тук даже не се бях изнервила, колежката и след като видя , че нищо не е направила за ЕДИН час я избута, и почна тя да ме прави, без да знае изобщо какво искам! Бума дойде когато и направих забележка, че не е това което съм очаквала. Като изпадна в истерия , като се разкрещя , " ВИЕ КАТО СТЕ ГРОЗНА, КАК ОЧАКВАТЕ ДА ВИ РАЗКРАСИ ПРИЧЕСКАТА" и това пред други клиенти, събрах си нещицата излязох,  съвсем културно звъннах по телефона да и обясня , че не е най-малкото възпитано така да се  държи човек . Последва тирада от обиди и навиквания. Имам усещането, че жената е психически нестабилна.  Ето им е фейсбука. https://www.facebook.com/pages/Studio-Cadiffe/398613470230725  
   Та препоръка, ако не искате да сте навикани, не го посещавайте. Това от мен. Луди хора всякакви , за съжаление няма как  да знаем, а понякога разчитаме на фризьорите за важни събития и нямаме време да отреагираме когато оплескат нещата.

# 549
  • София
А аз се боря за най-лошо отношение във фризьорски салон  Simple Smile) Става дума за фризьорски салон Кадифе на ул. Константин Иречек №16 Варна - Cтудио Cadiffe. Поисках да ми направят прическа с маша. Оставиха ме в ръцете на дама която явно , очевидно няма никакъв опит. Постоянно ме питаше  какво трябва да направи , мен !  ДО тук даже не се бях изнервила, колежката и след като видя , че нищо не е направила за ЕДИН час я избута, и почна тя да ме прави, без да знае изобщо какво искам! Бума дойде когато и направих забележка, че не е това което съм очаквала. Като изпадна в истерия , като се разкрещя , " ВИЕ КАТО СТЕ ГРОЗНА, КАК ОЧАКВАТЕ ДА ВИ РАЗКРАСИ ПРИЧЕСКАТА" и това пред други клиенти, събрах си нещицата излязох,  съвсем културно звъннах по телефона да и обясня , че не е най-малкото възпитано така да се  държи човек . Последва тирада от обиди и навиквания. Имам усещането, че жената е психически нестабилна.  Ето им е фейсбука. https://www.facebook.com/pages/Studio-Cadiffe/398613470230725

Та препоръка, ако не искате да сте навикани, не го посещавайте. Това от мен. Луди хора всякакви , за съжаление няма как  да знаем, а понякога разчитаме на фризьорите за важни събития и нямаме време да отреагираме когато оплескат нещата.

Ужааааааааааас!!!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А някой да препоръча добър фризьор в Манастирски ливади или наоколо? Искам промяна за празниците.  Heart Eyes

Благодаря!

# 550
За черния списък салон Лорен ! Супер неадекватно поведение и то точно от шефката Боби ! Разочарована съм  и то много . Тяхна клиентка съм от много години,но нещо се промени в салона, в обслужването,в отношението към клиентите и в качеството.

# 551
  • София

Как така ще ти казва, че си грозна? Останах без думи, честно.  Shocked

# 552
Госпожа ,като ти е изгорено окото как седна да пишеш в интернет ,а не отиде на лекар !!!!Как тъка с толкова наранено око успяхте да видите клавиатурата и да пишете клевети . толкова ли няма кой да ви обърне внимание? А може би вие сте безгрешена!!!!

# 553
Госпожа ,като ти е изгорено окото как седна да пишеш в интернет ,а не отиде на лекар !!!!Как тъка с толкова наранено око успяхте да видите клавиатурата и да пишете клевети . толкова ли няма кой да ви обърне внимание? А може би вие сте безгрешена!!!!

Жената е писала, че за малко да ослепее, а не че е ослепяла! А дали има кой да и обърне внимание-ами тя е написала, че никой не и е обърнал внимание. Вие явно сте дълбоко свързана с този салон, но начинът, по който се изказвате не ви прави чест! Не знам жената дали е безгрешна, но определено не е седнала да боядисва хора и да ги осакатява. Радвайте се, че е седнала да пише тук, а не е тръгнала да си търси правата по друг начин. Аз ако бях първо щях да направя салона на салата, после щях да си извадя медицинско, да ви осъдя и поне 3-4 години щяхте да работите за мен, за да изплащате обезщетения!

# 554
Момичета, издирвам Боби /Борислав Анев/ от салон "Мърфи" на бул. България. Някой да знае къде се е преместил? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт