Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 960
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
За белия списък - Венко, Vogue Vision (салона на Солунска и Графа) Peace

# 526
  • Бургас / София
Искам да се оплача от Салон Слава в Бургас, ходила съм няколко пъти, но последният път ми окълцаха бретона на криво, че събрах толкова много негативи.

# 527
За черния списък - салон "Feelings" в кв. Хаджи Димитър - всичко е ужасно зле там, иначе изглежда лъскав.
За белия списък - Венелин Кондаков, кв. Лозенец, салон "Galeria"   bouquet

# 528
Не "драга" Grinning нямам салон,но осчетоводявам няколко такива,така че съм наясно със себестойността на продуктите.Добре менажираният салон няма нужда от" рекламен ваучер",реклама е доволният клиент,а не ревящият за поправка от евтин ваучер(на което съм била свидетел не веднъж).Фризьора сам и е казал,че си запълва дупките Laughingс клиенти от ваучери и никога няма гледа на този клиент като на сериозен.Жалко,че пазара не ги изхвърля тези безотговорни и некадърни салони ,ресторанти и т.н.

Чрез ваучер открих най-добрата маникюристка за мен, завела съм над 20 души, които в момента са редовни клиенти на салона, а някой дори станаха близки приятели с нея  bowuu  bouquet

# 529
Знам, че не му е тук мястото, но много искам да го споделя с вас. Аз се включвам с един негативен отзив от преди малко. И много искам да да мога да предпазя хората от това зло - Мария Бъчварова от салон за красота Ден и Нощ на ул. Цветна градина 24.
Абсолютно некадърна козметичка. Започвам с това, че салона е пълна дупка и разполага с изключително некачествена апаратура. Способностите на така наречената "козметичка" могат да се сравнят единствено с тези на побесняла мечка гризли, която дере жертвата си. От тук си напревете и извода как изглежда лицето ви след нейното "почистване" или издиране, както е по-точно да се нарече. Излизаш на рани и първата ти идея е да минеш през най-близката аптека за съвет. Отношението и пада също толкова долу, колкото и уменията и на "козметичка". Съветвам всички заблудени като мен, да НЕ СТЪПВАТ там. И не стига, че е некдърна, ами и отношението и е ужасно.

# 530
Аз се включвам с негативен отзив за Виктор от Стефан. Един месец косата ми не може да израстне от неговата къса подстрижка. Много съм рачоравана, не бих повторила.  Sad

# 531
Аз искам да се изкажа негативно за Галя, която работи в кв. Изток, до фризьорското училище. Около година й бях редовна клиентка, но причината си беше моята глупост- бях много наплашена да я сменя и общо взето тя беше най-доброто от всичко зло... За боядисването не беше зле всъщност, но косата ми много се късаше, изглеждаше много зле в краищата, тъй като е руса. Вместо да ми изчиства цъфтежите, тя ми предлагаше козметика- ВСЕКИ път- серумчета, шампоанчета и др. Ако не купя, бях виновна едва ли не. Отделно цената за услугата се повишаваше всеки път, ценоразпис нямаше, нито касова бележка. Като цяло не ми е коректно цената да се променя, без поне да ми бъде съобщено. Но проблемът беше основно, че когато я смених, разбрах, че проблемът с късането може да се разреши- просто ми изчистиха добре цъфтежите и вече половин година косата ми е пораснала и изглежда доста по-добре!

А относно ваучерите и ако трябва да погледнем по-глобално на темата: прави ми впечатление, че на всяка уличка в София има минимум 3-4салона. Как се издържат лично аз не мога да си обясня. Не стига, че са толкова много, ами и отношението към клиентите им е отвратително- от  хиляди салони човек няма къде да отиде! Как да не пускат ваучери, като трябва поне наема да си покрият за месеца- кой им е виновен- хората, че ги купуват ли? Освен да им се молим да ни приемат в салона...

Както се вижда, за белия списък не искам да избързвам, защото това, което е най-отблъскващо за мен, е отношението, или по-скоро липсата на такова...

# 532
ПРепоръчайте ми добър фризьор в Русе.Някой ми беше казал Ася, сестра ми отиде при нея и въобще не ми хареса как се върна  Confused
Пробвай с Валентина Симеонова салонът и е до Пантеона зад Нотариус Цвятко Миланов

# 533
Здравейте , и аз да разкажа за некоректното отношение в Център за красота СУЕТА ( ул. Деян Белишки 62) .Закупих си ваучер за трайно изправяне на коса на стойност 40 лв.(намалено от 100)  Обаждам се да си запазя час по възможност за събота или неделя (че няма кой да гледа детето ) при което от отсрещната страна ми се отговаря ( Въпросния Жоро) че такива като  мен с ваучери много трудно ще си запазят час за събота или неделя понеже с ваучари запълвали дупките през седмицата . НОО за мен щели да направят изключение . Отивам аз в събота и се почна процедурата , но по едно време препарата за изпрявяне свърши и трябваше да изчакам в неподвижно положение 30 мин докато донесат още препарат от другия салон .Дотук всичко уж е ОК . Но накрая отивам да си платя ( понеже 6 лв. плащам на сайта , а  на място трябваше да си доплатя 34 лв. ) и ми сервират че понеже косата ми била много дълга .?!?!?!? са използвали повече препарат за изправяне и трябва да доплатя освен 34 лв още 24 лв .?!?!?
Косата ми е съвсем средна дължина  малко под раменете . Къде я видяха " много дълга" незнам .....
Никой не ме предупреди че определената " доза " няма да стигне и ще трябва да си доплатя . Нали все пак преди да почнат процедурата ме виждат с каква коса съм . Никъде във ваучера или в офертата не е опоменато, че ако не стигне така наречената им доза ще се плаща допълнително .А да не говорим че докато ми правеха процедурата ми казаха че за да стои все пак косата изправена и с блясък трябва да си закупя козметика за над 50 лв ( от тях разбира се ) . иначе нямала да изглежда хубава и свежа и т.н.
С 2 думи съм толкова разочарована от некоректното отношение ...

По принцип е така- ако са написали в ценоразписа изправяне -100лв (без посочване на при 1 бр препарат или химикал) значи тярбва да те напарвят за 100 лв ако ще и 10 да са използвали. Ако пише-изправяне с 1 бр препрата-100лв тогава не,но е трябвало да ти кажат преди да започнат че ще отидат 2 дали си съгласна.

може да се оплачеш в комисията за защита на потребителите- направи скан на ценоразписа,опиши всичко и готово.успех Hug
Оооо за Жоро от Суета не се и съмнявам

# 534
А можете ли да дадете мнение за салон за красота Style, работилница за коси Калипсо или за M&M Blush Beauty? Всички се намират в София : )

здравейте,
закупих си ваучер за салон M&M Blush Beauty,който  включваше масажно измиване, арганова терапия и подстригване.След обаждане по тел за записване на час ми беше казано,че няма нужда да закупувам ваучера , а да заповядам, цените се запазват.Арганова терапия не получих, тъй като след запитване отговора беше ,че е скъпо и реално не я правят, а след подстригването ходя вързана вече два месеца,косата ми е неравна и доста филирана неравномерно".

# 535
А можете ли да дадете мнение за салон за красота Style, работилница за коси Калипсо или за M&M Blush Beauty? Всички се намират в София : )

здравейте,
закупих си ваучер за салон M&M Blush Beauty,който  включваше масажно измиване, арганова терапия и подстригване.....
интересно какво е масажно измиване? - моят фризьор като ми мие косата ми прави леки масажни движения по тила, нещо такова ли се има предвид? защото при мен това влиза в цената за подстригване.

# 536
Хайде и аз да "похваля" двама видни коафьори в Пловдив!

Hair zone Miro - Бях един-единствен път преди доста време (не знам дали още работи, но салонът му се намираше в уличката срещу пл.Съединение) и определено не останах доволна. Трябваше да ме боядиса в два различни цвята, накрая излязох с близък до естествения ми цвят.

Другото "величие" е Пепа на ул.Иван Вазов, салон Шик - много хвалби, дипломи, високи цени и нулев резултат. За изсветляване и подстригване платих 130 лв.

Разбира се и за двамата съм разказвала на всичките си познати, та да не направят грешката да ги посетят.

# 537
  • Berlin
От салон Stephan кой ще ми препоръчате?
Зависи от кой салон. Simple Smile Аз съм ходила в Изток и съм била при Лили, Виктор и Силвия, като най-доволна съм от Лили. Simple Smile
За Ямбол препоръчвам Краси от салон Face, до църквата, много е готина, съобразява с теб, дава идеи, съвети, абе много е отзивчива и разбрана.

# 538
От известно време се каня да пиша, че ми стана интересна темата. Искам в белия списък да включа Ивайло Илиев от Шумен. От много години си ходя при него и съм страшно доволна - на друг не бих си дала косата. Нагледала съм се на окепазени приятелки, които са решили да експериментират и после ми се оплакват с месеци - не мерси. От както си посещавам Ивайло не ми се е случило да не ме направи както аз искам. Даже последните няколко пъти отивам с идеята че искам нещо различно, но не мога да му обясня какво точно - и той я прави даже по-добре от това което съм се опитала да му обясня. Препоръчвам Simple Smile

# 539
  • На зелено
Здравейте,

Предварително се извинявам, ако тук, не е подходящата тема за моят въпрос   Blush
Във фр.салон Belize на пл.Славейков, София, дълго време работеше едно момиче на име Рали. Доста фризьори се смениха, от както ходя, но тя се задържа по-дълго. Но последният път, когато ходих, около м.Септември (мин.г.) ми казаха, че е напуснала скоро. До колкото знам, живееше в кв.Надежда. Моля, ако някой знае, къде работи сега или има др.координати, да ми помогне  Praynig
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт