Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 448 714
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Пожелавам ти успех! Дано да стане хубаво. Пиши после как е минало.

# 181
Скарлет, много хубаво, че си успяла да си извоюваш правата. Не можах обаче да схвана ролята на мъжа ти каква беше в цялата схема - за сплашване ли?

Познавах страхотна фризьорка, Казва се Снежи.Последно работеше в салон КРЕАТИВ,зад Мола на Стамболийски.Ако някой знае къде е в момента да ми пише.

# 182
Здравейте на всички! Съвсем скоро открих тази тема и я изчетох с удоволствие цялата, както и предната. Преди да напиша своя пост, който няма да бъде много кратък, искам да помоля да ми препоръчате (ако знаете) добър фризьор в района на Кр. село, Борово или в центъра...За Марин и Мишо, който са на бул. Дойран вече знам.

Аз от години се стремя да ходя винаги при добри фризьори, тъй като косата ми е с особена дължина и доста трвърда и не всеки може да я направи добре. Все още не съм открила своя фризьор, макар че по-надолу ще изброя някои имена, от които съм доволна. Проблемът при мен, че много фризьори ме правят няколко пъти много добре и изведнъж ме осакатяват...и повече не стъпвам при тях. Имала съм такива шест-седем случая. Отделно са рядкост по-функционалните фризьори, както според мен е нормално да са...а те едни добри в сешоара, други в подстригването, трети в боята и т.н., разбирате какво имам в предвид. Или пък могат да ме правят добре, но само по един начин, поискам ли лека промяна се прецакват.

Аз съм малко педант и съм маниак на тема професионално отношение. Не ми е приятно да давам немалко пари и да ми се отяждат...или да ги гледам как си допиват кафетата и си допушват, докато ме правят. Искам да ми е уютно и да се чувствам обгрижвана...и фризьорът ми да ми предлага уместни идеи за косата ми занапред...

А сега ще спомена няколко имена...

Първо за Марти от "Фетиш"...Мога да се подпиша, че жената казва истината и съжалявам, че е преживяла това в такъв ''реномиран'' салон. Ходила съм при Марти, преди много готини, когато започваше в един салон на Кр. село. Това момче е цигане( макар че го прикрива )- правя това уточнение, защото има хора всякакви. Марти е много талантлив фризьор, може би един от най-талантливите, на които съм попадала, обаче притежава много особен характер. И когато не е в настроение се държи дръпнато с клиентите си и им съсипва косите. Била съм и потърпевша, и свидетел. Откакто се премести във ''Фетиш'' съм чувала общо взето само нагативни отзиви за него, много се е надул и повярвал и това осезаемо рефлектира върху работата му.

Косьо- работеше в един салон близо до Военна болница, който вече не съществува, а след това се премести в Лозенец и приема в дома си- ходила съм там веднъж. Той е много разбран и старателен, добър е в боядисването, но е малко скучен откъм прически и много обича да филира.

Методи- работи в салон ''Интрига'', на ул.''Неофит Рилски''. Той също е много особен, ако го хванеш в настроение, може да те направи много добре. Добър е в подстригванията, сешоарите са му слаби. Цените му са много прилични.

Мърфи- всички знаят къде е. Два пъти ме е подстригвал. Първият път беше съвършено, а вторият бях буквално претупана.

Мони Ведев, който беше преди в салона на Мърфи, а сега си има собствен на бул. България. Той е много добър. Един от малкото фризьори, на които съм попадала, които имат собствено виждане и прави невероятни прически. От там съм излизала наистина с невероятно настроение. Това е единственият фризьор, при който спрях да ходя, не защото не съм доволна, а поради други причини.

Мартин Георгиев- салонът му се намира точно на 5-те кьошета в една кооперация. Има собствено мислене, но прекалено много филира...и където е нужно, и където не. Слагам го към средната категория, макар че той се има за спер голям специалист.

Ники- работи в студио ''Тиара'' на бул. Дойран- много възпитано момче, прави всичко, за да се почувстват клиентите комфортно. Първите два пъти ме подстрига супер, а след това два пъти беше под всякаква критика, като аз винаги обсойно му обяснявах какво искам. В сешоарите и стайлинга е много слаб.

Ще помоля пак някой, ако знае добър фризьор в райнона на Кр село, Борово...или центъра да ми пише тук или на лични.

Интересува ме дали някой е ходил при момчето, което работи в салона на ''Кало''- Кр. село, ул. Пирински проход.

И дали някой е посещавал студио ''Sunshine'' на бул. Ботев срещу пл. Възраждане.

Аз ходя само при мъже-фризьори, през годините съм се убедила, че са по-добри от жените.

Надявам се, че не съм ви отегчила с дългия си статус, но пиша за първи път.

Ще очаквам да прочета още интересни неща и отзиви.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 00:40 от allforone

# 183
...
Аз от години се стремя да ходя винаги при добри фризьори, тъй като косата ми е с особена дължина и доста трвърда и не всеки може да я направи добре. Все още не съм открила своя фризьор, макар че по-надолу ще изброя някои имена, от които съм доволна. Проблемът при мен, че много фризьори ме правят няколко пъти много добре и изведнъж ме осакатяват...и повече не стъпвам при тях. Имала съм такива шест-седем случая. Отделно са рядкост по-функционалните фризьори, както според мен е нормално да са...а те едни добри в сешоара, други в подстригването, трети в боята и т.н., разбирате какво имам в предвид. Или пък могат да ме правят добре, но само по един начин, поискам ли лека промяна се прецакват.

....
Мартин Георгиев- салонът му се намира точно на 5-те кьошета в една кооперация. Има собствено мислене, но прекалено много филира...и където е нужно, и където не. Слагам го към средната категория, макар че той се има за спер голям специалист.

...

Здравей, allforone, благодаря за мнението ти. Спести ми бъдещи посещения при някои от тези фриэьори  Peace Имам същата коса (поне доколкото се разбира от описанието) и аз все още не съм открила перфектния фризьор Tired Общо взето, имам сходен на твоя опит в търсенето.  Засега ходя в едно салонче на центъра, при жена фризьорка, която по моя преценка е опитна и се старае клиентът да остане доволен (което за мен означава да бъде изслушан и разбран ТОЧНО какво иска, да му бъде направена желаната от него прическа с необходимите професионални умения и да получи добро отношение). Добре подстригва и изсушава, но не е от ранга на споменатите от теб т.нар. "coiffeur-и"
Подкрепям мнението ти и за Мартин Георгиев (дано почитателите на метафората с космоса и ракетите да не охарактеризират и теб по техните методи Joy)

# 184
Аз също не съм попадала на фризьор, който да може да боядисва, подстригва и суши косата перфектно. Едни могат добре да боядисват, други подстригват добре, а трети боравят страхотно със сешоар. Според мен решението на този проблем е да се ходи при различни фризьори при различните нужди.
Аз съм ходила при евтини квартални фризьорки и резултатът е бил потресаващо грозен - то не е случайно, че е евтино....явно само по този начин могат да привлекат клиенти.  Rolling Eyes Боите с които разполагат, ако въобще разполагат с такива са ужасни. Ножиците, сешоарите и всичко останало имам чувството, че е от 2 световна война, а и уменията са им като на самоуки женички и крайният резултат е бил все едно аз сама съм се подстригвала.  Rolling Eyes
Предпочитах да посещавам по-скъпи фризьорски салони.....там нещата не изглеждаха като от 2 световна война и боите и продуктите за коса са много хубави, но за съжаление хубавите продукти не гарантират добър резултат. Когато плащам повече очаквам и добър резултат, както и професионално отношение, което за съжаление доста често липсва.
От доста време се боядисвам сама, а през последната година и половина и за подстригване не съм ходила при фризьор (майка ми ме подстригва)  Mr. Green Доста пари и нерви си спестих през това време, а и резултатът не е никак лош.  Grinning
Имам финансова възможност да посещавам скъпи фризьорски салони, но тези хора тотално ме отказаха и ме принудиха да поема нещата в свои ръце  Crossing Arms 

# 185
  • и тук и там :)
отново препоръчвам Fashion Studio Refresh - Вики  Надежда 1 бл. 173
вчера пак се подстригах при нея - все едно съм нов човек, страхотна прическа ми направи  Simple Smile

# 186
  • София
Има една Гого в една пресечка на Иван Асен близо до училището. Салона е неин, но не помня как се казва. Ей тази хубавица преди време как ми оклепези косата... Когато трябваше аз да я стилизирам, изпаднах в ужас! Крива работа, изглеждах като гъба. Да спомена, че знам как да си правя косата, но тази ми беше развалила цялата линия. Повече не повторих при нея, макар, че ходех на маникюр в нейния салон. Маникюристката беше наистина добра.
Мога да ви препоръчам едно момиче, ходя при нея от 2-3 години и нямам намерение да спирам. Прави страхотни прически, плитки, опашки и какво ли още не. Наскоро си направи неин си салон, в един от новите блокове до хотел Вега в посока Студентски. Приема само редовни клиентки, защото салона и още е в ремонт, но когато го отвори официално, мога да ви дам адреса на лични. Показател за работата й е, че си запазвам час около седмица предварително, защото всичко е заето.

# 187
Здравейте! Тази тема се превърна в една от любимите ми, жалко, че вече по-рядко се пише в нея.

Да споделя моите последни впечатления след последния си пост тук. Косата ми е много гъста и остра и искам малко по-специална прическа-средна дължина и да е податлива на стилизиране, което се получава не толкова трудно, но не и при фризьорите при които бях в рамките на десет дни.

Първо ходих при Дамян в студио ''Кало''- Красно село. Категорично съм НЕ за това момче. Изнесох му почти цяла лекция за това какво искам...След това по време на подстригването ме пита сигурно трийсет пъти дали е добре така или иначе...Естествено, че фризьорът трябва да се съобразява с мнението на клиента, но преди всичко той самият трябва да има достатъчно добър професионален поглед и да прецени кое е добре и кое не. Това момче така ме подстрига, че вместо да коригира орезилената ми от последния път коса- ме направи още по-зле. Самият стайлинг, който ми направи след подстригването беше средна работа.

Вчера ходих за подстригване-коригиране при Николай Бранков в неговия салон на ул. Неофит Рилски. Много награди, много нещо...но на практика...Първо не ми хареса, че имаше струпване на часове, взе ме със закъснение и като че ли малко ме попретупа. Изслуша ме с нетърпение какво искам и започна да действа. Крайният резултат е определено по-добър от при Дамян, но далеч не е това, което искам. Стайлингът, който ми направи беше много слаб и след 20мин. косата ми беше много сплескана. Почти по време на цялото ми подстригване бързо отговаряше на въпросите, които имах и все завърташе темата да ме агитира да си купя два стилизиращи продукти и един шампоан- това най-го обичам, когато започнат да си продават продуктите.

Много съм се форсирала и няма да мирясам, докато не си намеря нов качествен фризьор. След ровене във форуми и сайтове съм си набелязала няколко нови имена и ще се радвам, ако някой има мнение за тях да сподели тук или на ЛС

Атанас Зайков- Чочо- в новия салон на Капанов, на ул. Ами Буе

Денис- салон ''Енви'', срещу МОЛ-а на Стамболийски. (там цените са супер прилични)

Гого- студио ''Тринити'', близо до Софисйкия университет

Ники- ''Polly style''- бул. Левски

Фризьорките от Wave studio- Стамболийски (макар че попринцип предпочитам мъже-фризьори)

Ще се радвам, ако някой има мнение за някой от гореизброените да сподели. Благодаря предварително!

# 188
Аз ходя при Ина в Кало Младост. Последния път много се стара жената - час и половина си игра с косата ми. Подстригваме я по определен начин и даже обмисляме как да я подстрижем следващия път. Simple Smile

allforone, съжалявам, че продължаваш да търсиш ТВОЯ фризьор, но пък ми е много интересно това, което пишеш.  Hug

# 189
  • WonderLand
Искам да похвавя моята фризьорка от Димитровград за тези, които търсят там Peace
Димитрина - салон "Диагра" в блока на Енди до Близу Peace

Тя е единствената, която успява дс се справи с гривата ми за всичко - подстригване, прически.

# 190
А някой да сподели мнение конкретно относно добро подстригване? Аз хода при Петя в салона на Капанов срещу Операта и съм доволна, но последният път ми взе 40 лева за подстригване, а сега искам само да ми се подрежат връхчетата и малко да се придаде форма на косата, защото ще я пускам дълга и ми се иска да отида някъде на малко по-тънка цена, при положение, че няма да правя драстични промени, но все пак да е кадърен фризьор. Става въпрос за София, район Младост, Плиска, Орлов мост, центъра?

# 191
А някой да сподели мнение конкретно относно добро подстригване? Аз хода при Петя в салона на Капанов срещу Операта и съм доволна, но последният път ми взе 40 лева за подстригване, а сега искам само да ми се подрежат връхчетата и малко да се придаде форма на косата, защото ще я пускам дълга и ми се иска да отида някъде на малко по-тънка цена, при положение, че няма да правя драстични промени, но все пак да е кадърен фризьор. Става въпрос за София, район Младост, Плиска, Орлов мост, центъра?

В центъра съм доволна от Hair House. Може да разгледаш цени в сайта им Wink http://www.hairhouse.bg/prices

# 192
Аз се подстригвам при Деси от studio 723 и съм много доволна. Тя е мила, сладка и си разбира от работата, прави много добра черта.  Simple Smile

# 193
Аз се подстригвам при Деси от studio 723 и съм много доволна. Тя е мила, сладка и си разбира от работата, прави много добра черта.  Simple Smile

При коя Деси, защото гледам, че на сайта има две с това име? Като цена гледам, че е добре, мястото също ми е удобно.

# 194

При коя Деси, защото гледам, че на сайта има две с това име? Като цена гледам, че е добре, мястото също ми е удобно.
Деси Георгиева, червенокоса мацка е. Другата Деси мисля, че е собственичката на салона и преди половин година, като отидох за първи път, беше в отпуск по майчинство. И така и не съм питала повече за нея. Мисля, че ще си доволна. Цената вкюлчва измиване, подстригване и сешоар. Ползват Лореал Профешънъл и даже предлагат кафе или чай, докато чакаш. А за Деси не се съмнявам във възможностите й  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт