Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 449 082
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Анелия в кой салон работи - на бул. България или другия?

# 301
  • UK
На "България".

# 302
искам да ви питам
дали знаете нещо за един много добър фризьор - Стефан се казва ,
салонът му беше с/у бившето кино Петър Берон , в едно сравнително ново блокче ,

цените му са високи , но качеството изключително ...

# 303
    Венера Fashion Studio
Крайно съм разочарована от студиото в младост 1 на бул. Йерусалим. В сайта им откровенно лъжат за продължителността на масажите. Не ходете там!

# 304
  • София
искам да ви питам
дали знаете нещо за един много добър фризьор - Стефан се казва ,
салонът му беше с/у бившето кино Петър Берон , в едно сравнително ново блокче ,

цените му са високи , но качеството изключително ...

Да, преди години съм ходила при него, точно в салона - на последния етаж беше. Но от тогава нямам информация. Наистина беше много добър, но тогава цените ми бяха непосилни.

Дано някоя от редовните му клиентки се включи с нова информация.

# 305
allforoneАз ходя само за връхчета и от години си поддържам косата на черта. От там трудно някой да сбърка, макар че съм имала и такива случаи, примерно да не ми я подравнят като хората и при изправяне с преса да съм асиметрична. #2gunfire Но са рядкост, а и аз трудно сменям фризьор.

Aз с чертата имам огромен проблем.

До скоро прическата ми беше класическа, на етажи, отзад на триъгълник, дължината - почти до кръста.
Един ден ме осени идеята да я подстрижа до раменете или малко над тях, равна отдолу и нагоре етажирана.

Това се оказа непосилна задача за мойта фризьорка, от която бях доволна до тогава. Това ми беше последното стъпване там. Салонът се намира в Надежда до магазин СВА, салон ДЖЕЙН и фризьорката се казва Мартина. Уж младо момиче, но освен класика нищо друго не може да прави. След като ме окепази още 2 пъти ходих уж да ме корегира. Още не мога да повярвам каква съм мазохистка
В момента косата ми е на много крива черта и доста наръфана отдолу. Етажите са горе долу добре, след като се правих сама на фризьорка

Моля, препоръчайте ми фризьор в западна София, който да може да ме направи така Rolling Eyes

Аз да се похваля Simple Smile Постигнах мечтаната прическа. По съвет на момичетата във форума отидох при Краси в Wave studio в люлин.  Е отне му 10 мин и бях готова. Това момче наистина има златни ръце. Подстреигва перфектно. Стайлинга малко не му се отдава, но една добре подстригана прическа всеки може да си я оформи както си иска и в домашни условия.
Благодаря за съвета, момичета Hug  bouquet

# 306
Много добра фризьорка в София. Казва се Ади, работи в салон "New Imige" на ул.Осогово 53. Много съм доволна от както отидох не съм спряла да се хваля.

# 307
  • София
Някой има ли впечатления от George Martin Beauty Center?

# 308
  • Sofia
Здравейте! Изчетох цялата тема, но все пак реших да пиша. Моля ви, препоръчайте ми добър фризьор за руси кичури в София. Косата ми е тотално съсипана от последната ми фризьорка. Ясно ми е, че никой фризьор на света не може да хване абсолютно точно същия кичур и да нанесе само в корените, но това момиче мацаше където й падне. Сега косата ми е по-скоро изцяло руса и доста изгорена. Последният път я помолих да ми пусне тъмни кичури, но точно след 2 измивания те станаха оранжеви. Напълно съм отчаяна вече...

# 309
  • София

Малко по-напред в темата съм описала моя горчив опит с тях. Позволявам си да се самоцитирам  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511948.msg23138322#msg23138322

# 310
Помагайте  Praynig Praynig Praynig ,моля
Косата ми цъфти и то най-горния пласт. Преди време исках да направя етажирана прическа и така ме бяха подстригали грозно ,че една година само изравнявам и подстригвам отдолу. Обаче явно горната коса която не е освежавана започна да ми цъфти. Т.е. сега отново трябва да направя етажа да ми я подстригват отгоре. Коста ми е почти права  и тънка.Трябва ми наистина качествен фризьор. Моля предложете ми ! Който е с етажирана прическа , нека да ми помогне. Страхувам се да не ме накълцат пак.

# 311
  • София

Малко по-напред в темата съм описала моя горчив опит с тях. Позволявам си да се самоцитирам  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511948.msg23138322#msg23138322
Ау,доста неприятно.Не всеки става за гримьор и фризьор,трябва човек да има око и прецизна ръка.

# 312
Здравейте,
изчетох доста мнения тук и нека и аз да се включа с мнение за фризьорите. Имам доста богат опит с всякакви цветове, дължини и прически, така че дано да съм полезна...

Такаа....

За кичури с две ръце препоръчвам Данчо Майната от Hair Shop-при него си правех кичурите в продължение на 4 години и нито веднъж не съм била недоволна Grinning

За който иска да се изрусява, т.к. от кичури след това преминах на русо- препоръчвам Венци, салона е до бул.България, но не знам адреса, но ако някой се интересува ще дам телефона на ЛС  Grinning ...направи ме руса от раз и искам да подчертая,че съм с естествен цвят на косата 3-ка по каталог а и моята коса е доста упорита, нямам забележки за Венци  Grinning

За добър колорист препоръчвам Марин от салон "Салонъ", намира се на Дойран близо до училището...Марин ми е правил невероятни цветове, точно каквито съм му казвала и винаги без грешка, няма да съжалявате   Grinning

Който иска телефоните, давам на ЛС Wink

Успехи  Peace

# 313
  • София
Не съм чела темите назад много, но за Красно село, Борово, Бъкстон, този район, кажете някой добър фризьор.
Аз лично мога да сложа в черния списък салон Vergy's на ул. Борово в кв. Борово, София. Фризьорката закъсня с 40 мин., седях вътре и я чаках, маникюристката си приказваше разни празни приказки с някаква клиентка, обади се фризьорката, каза й, че ще закъснее явно, но тя не ми каза, и когато станах да си ходя вече, че не ми се чакаше повече, тогава ми каза, ами тя малко ще позакъснее. После се почна, аууу, кой те е подстригвал преди, много лошо си подстригана, аууу кой те е боядисвал, аууу с какъв шампоан се миеш, ауу това ауу онова. Никога повече няма да отида там. То и май и не ходят много, само аз и още едно момиче бяхме с часове за този ден.
В белия списък бих сложила Арлет, в Галакси център, както и Дими, салона е на ул.Триадица, зад ЦУМ, тя ми прави сватбената прическа, а и не само, и винаги съм била много доволна от нея.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 12:10 от Аглея

# 314
не знаех . че има такава тема. За Русе искам да похваля едно много старателно момиче, вече 4-5 пъти ходих там, страхотно доволна съм. Прави невероятен сешоар, който след сън не се смачква, прави ми косата и на букли, които станаха мнооого модерни Simple Smile.
тази седмица ме и подстрига - отново и това направи, както исках Simple Smile Салона се намирана На ул. Борисова на 1 етаж над ФотоГраф. Салона се казва NEW VISION.

Общи условия

Активация на акаунт