Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 117
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!Добавям в черния списък-салон Грети Ник на ул.Цар.Петър в София.Днес за малко да ослепея по време на боядисване, спаси ме единствено контактната ми леща, която буквално пожълтя и се скъса на парченца след като я свалих.Днес, докато ме боядисваше, фризьорката"обучаваше"едно момиченце как се смесва боя и то и държеше купата с боята.Докато си говореха, тя ми плисна боя в окото, за мига помислих, че ослепявам, толкова беше силна болката.Госпожата симулира припадък и собственичката на салона и учениците и и се притекоха на помощ, докато тя си седеше в стола, мериха и кръвното и т.н., а мен ме зарязаха да с оправям безпомощна със ситуацията, едва си свалих лещата, започнах да си мия очите и звъннах на мъжа ми да ми помогне да се прибера.Аз съм с две малки деца, които няма на кой да оставя, не знам как преживях днешния ден със силни болки, ужасно зачервено и течащо око, утре ще ходя по доктори..

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 17:28 от maria3253

# 346
Включвам се с две неща:

препоръка - фризьорка Зори, квартал Банишора, на гърбицата (има светофар с улицата Охрид). Салонът се казва Ревю и не е тип "модерен", но обслужването и материалите са им перфектни!   bouquet

Моля, някой да ми препоръча добър фризьор в град Гоце Делчев - ще бъда булка май месец, в село Лещен и ще отида в същия ден за прическа. Не видях в списъка на първа страница града Гоце Делчев и затова, ако имате някой добър, дайте ми координати Simple Smile Мерси предварително!

# 347
Някоя от вас да ходи при Боби Донкова в Дима Стил?

# 348
Много добра фризьорка в София. Казва се Ади, работи в салон "New Imige" на ул.Осогово 53. Много съм доволна от както отидох не съм спряла да се хваля.

Здравейте, искам да Ви попитам, случайно дали сте правили второ посещение там и съответно дали сте натрупали допълнителни впечатления, понеже студиото е до нас, а имам безкрайно голяма нужда от добър фризьор а защо не и под носа ми Simple Smile

# 349
Момичета, срещали ли сте някъде клипове с подстригване на български фризьори? В you tube е пълно с какви ли не клипове как разни фризьори подстригват в какви ли не прически, но всички са чуждоземни. А така лесно бихме могли да добием представа кой как се справя, ако го видим в действие първо. Вместо да разпитваме насам-натам  за този и онзи фризьор гледаме негово клипче и готово Simple Smile но май няма такава практика в БГ.

# 350
Момичета, срещали ли сте някъде клипове с подстригване на български фризьори? В you tube е пълно с какви ли не клипове как разни фризьори подстригват в какви ли не прически, но всички са чуждоземни. А така лесно бихме могли да добием представа кой как се справя, ако го видим в действие първо. Вместо да разпитваме насам-натам  за този и онзи фризьор гледаме негово клипче и готово Simple Smile но май няма такава практика в БГ.

по-скоро това може би е валидно за фризьорите, които ходят на фестивали, шоуварианти на изложби...  (не знам дали така се наричат Simple Smile))) - снимки и материали със сигурност има - ще потърся и ще пусна пример  Peace

# 351
aladinka, дано намериш нещо. Аз търсех с гугъл, но не знам как точно да си формулирам питанката към него Simple Smile

# 352
aladinka, дано намериш нещо. Аз търсех с гугъл, но не знам как точно да си формулирам питанката към него Simple Smile

Аз също не намирам... попитах една моя другарка, която е фризьорка и ходи по такъв тип фестивали и чакам да ми сподели. Между другото, като се замислих, не съм сигурна, че това е меродавен източник - по принцип е доста нагласено цялото нещо, когато е видео - аз съм снимала доста минипродукции и зная, че всичко е преценено предварително...

# 353
  • София
Да питам и тук - издирвам наистина добър фризьор за боядисване в София, който може да определи какъв цвят е подходящ за мен и да го направи. Ако подстригва добре ще е перфектно. От мненията ви се насочвам към Мърфи и Васил Атанасов, но все пак някоя да каже от личен опит  Praynig

# 354
Да питам и тук - издирвам наистина добър фризьор за боядисване в София, който може да определи какъв цвят е подходящ за мен и да го направи. Ако подстригва добре ще е перфектно. От мненията ви се насочвам към Мърфи и Васил Атанасов, но все пак някоя да каже от личен опит  Praynig

За боя специално - много добре са ме правили в салон на Митко Дамов (на Солунска), но поради финансови причини там не е моето място Simple Smile. Другото, което мога да препоръчам е една дама със собствен салон - работи с продукти на големи марки и е доста вниамтелна - Жули - тя ходи непрекъснато на фестивали и е в час с последните тенденции. Мога да пусна тел   Hug

# 355
  • София

[/quote]

За боя специално - много добре са ме правили в салон на Митко Дамов (на Солунска), но поради финансови причини там не е моето място Simple Smile. Другото, което мога да препоръчам е една дама със собствен салон - работи с продукти на големи марки и е доста вниамтелна - Жули - тя ходи непрекъснато на фестивали и е в час с последните тенденции. Мога да пусна тел   Hug
[/quote]

Какво означава фантастични цени - например боя, подстригване, сешоар...

# 356

[/quote]

Какво означава фантастични цени - например боя, подстригване, сешоар...
[/quote]

за Митко Дамов - около 140 лева ми струваше удоволствието в три стъпки, както си писала, но това не е актуална цена -да кажем, че съм ходила преди четири години. А при въпросната мацка - не зная към момента какви са ѝ цените, но едно подстригване беше 30 лева преди - за актуални цени мога да питам Simple Smile

# 357
Аз съм много доволна от Биляна от студио Ексес до Съдебната палата. Вече две години ходя при нея, тя ми направи и прическата за бала. Страхотна е  Peace

# 358
 Здравейте аз съм от Стара Загора ,случимисе едно мн. интересно посещение  на фризиор,таи като брат ми живее в София той ми препорача да отида при Тони неговият далгогодишен фризиор обадих се бях посрещната с огромно внимание и ме направи страхотно. Имаше също една жена там която пиеше кафе,явно тяхна позната и докато чаках ми гледа на кафе и после ми направи бърз хороскоп по дните и датата на раждане ,направо ме разби всичко ми позна къде и какво работя направо ми говори по имена описа ми хора от колегите ми,кога щте се омъжа и дори за плануваното ми пътуване до Италия ми каза!!! Само едно нещо ме стресна като ми каза че няма да се омъжа за сегащният ми приятел и дори ми каза името на бадетият съпруг ,каза че ще имам блиснаци момче и момиче Simple Smile и позна че аз сам близначка сащо.За бадещето незнам ,но за миналото и настояштето всичко! Мога да оставя телефонът и 0886729148,но ме предупреди минимум 1-2 дена по-рано да и званкам понеже работи савем друго и пари неизка  колкото реша толкова и оставих!!!  Надявам се да съм била полезна ,но това ми беше най-интересното ходине на фризиор! Поздрави Иванна Simple Smile

# 359
  • UK
Здравейте аз съм от Стара Загора ,случимисе едно мн. интересно посещение  на фризиор,таи като брат ми живее в София той ми препорача да отида при Тони неговият далгогодишен фризиор обадих се бях посрещната с огромно внимание и ме направи страхотно. Имаше също една жена там която пиеше кафе,явно тяхна позната и докато чаках ми гледа на кафе и после ми направи бърз хороскоп по дните и датата на раждане ,направо ме разби всичко ми позна къде и какво работя направо ми говори по имена описа ми хора от колегите ми,кога щте се омъжа и дори за плануваното ми пътуване до Италия ми каза!!! Само едно нещо ме стресна като ми каза че няма да се омъжа за сегащният ми приятел и дори ми каза името на бадетият съпруг ,каза че ще имам блиснаци момче и момиче Simple Smile и позна че аз сам близначка сащо.За бадещето незнам ,но за миналото и настояштето всичко! Мога да оставя телефонът и 0886729148,но ме предупреди минимум 1-2 дена по-рано да и званкам понеже работи савем друго и пари неизка  колкото реша толкова и оставих!!!  Надявам се да съм била полезна ,но това ми беше най-интересното ходине на фризиор! Поздрави Иванна Simple Smile

O Боже.... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт