Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 451 098
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
В моите младежки години аз го правих този опит и действително кичурите не си личаха да са отделно, но аз така и исках. Обаче наистина започваха по-надолу (поне 1,5-2 см) от корена, докато тези със шапка ми почваха почти от самия корен и на мен лично повече ми допадаха. Но както вече писах, аз исках цялостно косата ми да изглежда руса, а не на кичури. Правех го с кичури, защото само така се получаваше цвета, който искам, без да ми изгори косата.

Благодаря за мнението - припокрива се с това на моята фризьорка. Но...виждала съм кичури, правени на фолио, които си стоят съвсем добре, от самата основа на корена...Явно си е до майсторлък, според мен.

# 406
В моите младежки години аз го правих този опит и действително кичурите не си личаха да са отделно, но аз така и исках. Обаче наистина започваха по-надолу (поне 1,5-2 см) от корена, докато тези със шапка ми почваха почти от самия корен и на мен лично повече ми допадаха. Но както вече писах, аз исках цялостно косата ми да изглежда руса, а не на кичури. Правех го с кичури, защото само така се получаваше цвета, който искам, без да ми изгори косата.

Благодаря за мнението - припокрива се с това на моята фризьорка. Но...виждала съм кичури, правени на фолио, които си стоят съвсем добре, от самата основа на корена...Явно си е до майсторлък, според мен.
Възможно е. Simple Smile  Ако толкова го искаш, питай в Магама - мисля, че там ще успеят да направят точно каквото искаш, но задължително питай и каква сума трябва да оставиш, защото няма да бъде малка. Аз там ходя само, ако искам нещо специално, което никъде другаде не могат да го направят добре. Магама никога не са ме разочаровали, но трябва да имаш и дълбок джоб. Аз кичури си правех в един квартален и бях доволна, не ми е по джоба да ходя толкова често в Магама.  Laughing

# 407
Здравейте! Simple Smile
Реших да споделя и аз опит и да дам един салон за черния списък и един салон - за белия.  Peace
За черния: преди година си взех ваучер за подстригване в салон J'adoore на Позитано 36. Фризьорът беше толкова нелюбезен, намръщен и намусен, че думи нямам. Но това не е важно. Подстригва ме сигурно един час, аз съм с много права коса и просто исках да ми вземе 2-3 пръста и пак да си остане на черта... Но не! Накрая ми вика, че е готово и аз гледам - тя от едната страна е видимо по-къса. Казах му да я оправи, "оправя" я още сума ти време. Накрая видях, че още е крива, но не ми се занимаваше повече с него и реших просто да отида при друг фризьор. На всичкото отгоре през цялото време се държеше ужасно, надменно и грубо. Жалко, че не му разбрах името, а после пътувах извън града и така и не се върнах да търся управител и да се разправям. Никога повече не бих се върнала там! Косата ми не само беше крива от едната страна, а долу чертата направо беше вълнообразна, пълна трагедия!  Joy
Съответно историята продължава, включвайки салона и фризьорката за белия списък: близка моя приятелка има приятелка фризьорка, която живееше във Варна, но се оказа, че точно по това време е дошла да работи в София. Е, отидох при нея и съм изключително доволна! Оправи безумието, което беше сътворил предния и оттогава през няколко месеца ходя при нея и я препоръчвам на всички! Казва се Станислава и работи в салон "Анатоли Велев" на ул. "Цар Асен" 103 (мацката с червената коса от заглавната страница на сайта им).  Peace

Първият салон, за който пишеш ''Жадор'' беше на Позитано 36, сега не е там, не знам къде е...Фризьорът е Марио Костовки. Писала съм преди време за него. Не съм и аз със супер впечатления, наистина е особняк.

И в салона на Анатоли Велев съм била (споделила съм с пост тук) и лично той ме направи за посмешище. Тогава обаче ми направи впечатление, че момичетата от екипа му бяха доста мили и любезни и се стараеха повече от него. Докато той се държеше доста високомерно и заядливо.

# 408
Моля за мнение за Любен Николов - салон Луксор, до Американското посолство. Имам час за боядисване, подстригване и сушоар, не прочетох някой да е писал за него Praynig

# 409
В салон Луксор съм ходила при Дима и е страхотна. Доколкото знам там всички са много добри професионалисти.

# 410
Доволна съм от Ивайло от фризьорско студио Ивайло Стоянов на ул. Иван Рилски. Много е талантлив, вслушва се внимателно в желанията на клиентите и ги изпълнява. Аз вече съм ходила около 5-6 пъти и не бих отишла на друго място. Когато отидох за първи път исках да ми подсриже дългата до раменете коса на каре. Той ми обясни, че ще трябва да я оформям с четка и сешоар, за да седи добре, но аз бях сигурна в решението си. Стана страхотно каре  Flutter сега ходя редовно да ме оформя.

# 411
  • София
Освен да ви пратя при нея във Фънки. Не, че е реклама, но умее и се старае.

И аз давам един глас за Фънки на Кърниградска,работят много старателно и са любезни,наистина си вършат перфектно работата.Вече експерименти с други салони избягвам.

# 412
Освен да ви пратя при нея във Фънки. Не, че е реклама, но умее и се старае.

И аз давам един глас за Фънки на Кърниградска,работят много старателно и са любезни,наистина си вършат перфектно работата.Вече експерименти с други салони избягвам.

Можете ли да ми препоръчате конкретен фризьор от този салон? Става дума за малко особена коса със собствено мнение Simple Smile

# 413
Някой може ли за ми каже при Мърфи, кои фризьори работят на бул България и кои в другия салон?
Или се сменят? newsm78

# 414
Момичета, за тези, които живеят по южните квартали на София, да не сте се излъгали да отидете в салона на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Костенски водопад". Няма такива нагли фризьорки! Отказаха да ми върнат ресто 5 лева, защото косата ми била много гъста. Касов бон - забравете. Няма такава наглост просто. През цялото време ми пипаха косата с погнуса и ми обясняваха какъв е ужас и колко е гъста. Била като за три коси (аз мисля, че това е чудесно, но очевидно за тях е ужас). Аз нямам нищо против да платя 20лв, вместо 15лв, но те имат ценоразпис и е много нелепо накрая просто да откажат да ти върнат ресто....и това шоу го спретнаха пред каката, която е на 13 и все пак разбира... 

# 415
Момичета, за тези, които живеят по южните квартали на София, да не сте се излъгали да отидете в салона на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Костенски водопад". Няма такива нагли фризьорки! Отказаха да ми върнат ресто 5 лева, защото косата ми била много гъста. Касов бон - забравете. Няма такава наглост просто. През цялото време ми пипаха косата с погнуса и ми обясняваха какъв е ужас и колко е гъста. Била като за три коси (аз мисля, че това е чудесно, но очевидно за тях е ужас). Аз нямам нищо против да платя 20лв, вместо 15лв, но те имат ценоразпис и е много нелепо накрая просто да откажат да ти върнат ресто....и това шоу го спретнаха пред каката, която е на 13 и все пак разбира... 

Такова поведение е просташко и недопустимо. ooooh!

# 416
е няма такова махленско поведение, що за фризьорски салон е това?!

# 417
  • UK
е няма такова махленско поведение, що за фризьорски салон е това?!

Това не е ли един доста соц изглеждащ салон? Ужасна простотия.

Някой може ли за ми каже при Мърфи, кои фризьори работят на бул България и кои в другия салон?
Или се сменят? newsm78

На България работят Мърфи, Анелия, Любо и още едно момче, на което не знам името. Те са си титуляри там.

# 418
За съжаление добавям досегашния ми фризьор Ангел Ганев от Капанов в черния списък. Досега само се бях подстригвала при него и не е имало проблеми, но преди 10тина дни си направих "трайно" изправяне при него. Резултатът е, че косата ми от чуплива стана една идея по-малко чуплива и олекнах със 100 лева. Но най-потресаващо беше изключително наглото му и просташко отношение, когато му показах резултата. Той не бил бог и естествено, че трябвало да си минавам косата с преса и да си я суша някак по-специално, а друга песен пееше, когато рекламираше процедурата...

# 419
Дами, моля препоръчайте ми салон, където да си направя официална прическа тип конска опашка с къдрици (няма да имам нужда от дабавяне на коса). Ще ходя на сватба и прическата трябва да издържи поне 6 часа! Ако имате препоръки за района на Младост/Дружба/Мусагеница/Дървеница/Студентски град ще съм много благодарна!
П.С Ако знаете и някое местенца където правят пакети тип прическа+грим+маникюр/педикюр (виждала съм такива оферти но за булки Sad )ще е още по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт