Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 450 922
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
да,да визитка ми дадоха с неговото име и телефон за контакт,а и е доста симпатичен Blush Grinning Laughing

# 586
да,да визитка ми дадоха с неговото име и телефон за контакт,а и е доста симпатичен Blush Grinning Laughing

Ориентировъчно какви са цените в този салон?

Държат ли се на ниво с клиентите си или се надуват?

# 587
Искам да попитам дали има отзиви за едно ново студио ''Evolution'', намира се на Скобелев 12?

Работят две момчета- Христан и Владислав.

Ако някои е ходил и има мнение- нека да сподели- качество на услугите, цени, отношение...?

Благодаря!

# 588
Здравейте,

Аз искам да попитам някой има ли впечатления от салона на "Капанов", който се намира в кв. Стрелбище - Хайдушка гора?
Също така да ми препоръчате козметик в този квартал или салон също ще съм благодарна Simple Smile

# 589
Здравейте,

Аз искам да попитам някой има ли впечатления от салона на "Капанов", който се намира в кв. Стрелбище - Хайдушка гора?
Също така да ми препоръчате козметик в този квартал или салон също ще съм благодарна Simple Smile
Ходех редовно при Цеци. Бях много доволна! Имам намерение скоро пак да ходя, стига още да работи там.

# 590
Искам и аз да оставя добри отзиви за момчетата от новият салон на  булевард Патриарх Евтимий,мисля ,че Arthair се казва.Случайно попаднах в салона за подстригване.Подстрига ме стилист на име Ангел Ганев,страхтно внимание,прецизност,професионализъм Hug.Със сигурност ще повторя.и салона е чудесен

и аз да питам колко ти взеха?

вече не се доверявам на кой да е, след като ревах 3 дни за косата си. Бях на почивка и бретона ми беше стигнал до врата, не се траеше и отидох в един лъскав, скъп салон с надеждата да са добри. Докато се усетя фризьорката ми среса бретона на една страна, гледайки В ОГЛЕДАЛОТО и храс с ножицата. нали се сещате, че в огледалото ми го отряза на другата страна, не на която трябваше, та после чаках с месеци да порасне дълъг, за да го пусна пак на дясно. Бих я написала в черния списък, но е от курортно градче и няма смисъл.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 17:37 от potrebitel22

# 591
Черен списък Gossip hair and nails специално за Ангел, подстрига ме първият път по-късо отколкото исках, със предпоставка, че косата ми е много изтощена, и ми предложи кератинова терапия. Речено-сторено, отивам след месец за терапията, която е доста скъпа като услуга, но това бих го преглътнала ако имаше смисъл. Пресата с която ми минаваше косата, докато бях с желе беше явно стара защото ми скубеше косата и въпреки че му казах, нямало друга, след 3 часа мъка косата ми беше наполовина от скубането и той ми обясни че е уникално здрава и другия месец пак, и да помисля дали не искам да ми обръсне бакенбардите, а такива нямам  #2gunfire

# 592
Цветина Димитрова, съчувствам ти.  Hug

# 593
Някакви отзиви за салоните в Софарма кулите?

# 594
Някакви отзиви за салоните в Софарма кулите?
И аз се интересувам как са?

# 595
  • София
Здравейте!

С голямо удоволствие се присъединявам към темата, за да допълня белия списък. Салонът се казва "Куклите" и се намира в Младост 1 - София. Момичето се каза Маги Ранкова - изключителен професионалист, супер мила и с голямо въображение. Винаги когато съм отивала за прическа тя веднага ми е измисляла нещо, дори когато не съм имала и най-беглата идея какво искам. И в 100% от случаите съм оставала изключително доволна. А и там ако имаш нужда, се чувстваш и като при терапевт - без да се натрапва, може да те изслуша и да ти изтърпи настроението, като не прави тъпи коментари или неадекватни подмятания.
И на всичкото отгоре не е скъпо! Simple Smile Искрено го препоръчвам това момиче! Simple Smile
Някакъв телефон имаш ли?

# 596
След минутка ти пращам номера на ЛС. Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте!

С голямо удоволствие се присъединявам към темата, за да допълня белия списък. Салонът се казва "Куклите" и се намира в Младост 1 - София. Момичето се каза Маги Ранкова - изключителен професионалист, супер мила и с голямо въображение. Винаги когато съм отивала за прическа тя веднага ми е измисляла нещо, дори когато не съм имала и най-беглата идея какво искам. И в 100% от случаите съм оставала изключително доволна.А и там ако имаш нужда, се чувстваш и като при терапевт - без да се натрапва, може да те изслуша и да ти изтърпи настроението, като не прави тъпи коментари или неадекватни подмятания.
И на всичкото отгоре не е скъпо! Simple Smile Искрено го препоръчвам това момиче! Simple Smile

Е, това не мога да го разбера. Да отидеш на фризьор и да почнеш да си разказваш живота и проблемите. Аз, ако бях фризьорка, отдавна да съм попаднала в черния списък.  Laughing

# 598
Да, различни са хората. На мен определено ми е по-комфортно да мога да си говоря с човека, особено като съм там за боядисване, например, и вися 2-3 часа. Но съм ставала свидетел и на мълчаливо подстригване, няма лошо. Simple Smile Аз точно това имах предвид, че момичето много бързо се нагажда към клиента. Simple Smile

# 599
Моля, включете в белият списък фризьрката Тони, за жалост не и знам фамилията.

Винаги е любезна, внимателна и прави точно това, което искам. Поправяла и грешки на колеги от известни салони по центъра, но за тях не ми се пише.
Салонът е в ж.к. "Младост" 3; бл. 374. В момента е сама и си търси и колежка. Ако четат фризьори, които не разполагат със салон, могат да се обадят.

Не ограденият блок, а до него:

Общи условия

Активация на акаунт