Черен и бял списък на фризьорите - 2

• 447 993
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,

Искам и аз да споделя впечатления за Горян Стоянов - салон в Гео Милев. За мое съжаление ще са негативни, въпреки че се надявах искрено на отзивите за него. Бях с златно рус цвят и исках да направя промяна към светло кестеняв топъл оттенък. Отидох в салона, бях подготвена и със снимка на цвета, който целях. За мое съжаление, резултата бе тъмен, биещ на черно цвят на косата Sad, разбирам от тъмен цвят да исках светъл....разбирам да не уцели...но....

Много съм разочарована, да не говорим за цената на това ''удоволствие''. Наложи се да махам този оттенък с римувери.

Поздрави и хубав ден!

# 646
Здравейте пиша с малко закъснение,
искам да споделя с Вас щастието си   bouquet
Ако някои е следял проблемната ми история с радост тя приключи  Grinning
Преборих се с мита, че ако не отида на "професионален" фризьор не мога да постигна желания професионален резултат. (сложила съм професионален в кавички, защото според мен, тази дума трябва да се заслужи, а не да разчита на салона)
Това което направих след дълго мислене беше, че си купих сама боя Иноа,
в два нюанса - за корена 6 а за дължината 6.13 с 6% оксидант.
По препоръка на Sahasrara на която и БЛАГОДАРЯ, отидох в фризьорския салон "Куклите" в Младост 1 при фризьорката Маги. Много съм доволна от момичето, любезна, мила, най-важното ме изслуша много внимателно и ме посъветва за това какво да направиме. След което ме боядиса и стана перфектно. От 19 октомври до сега цвета е наситен, еднакъв по цялата дължина и с никакво чувствително увреждане на косата. Още не мога да повярвам, че излязох от салона с по малко от 20 лева и изглеждах по този начин, по които не можаха да постигнат уж елитните както ги споменах в миналите си постове фризьори в центъра на София.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Решила съм и аз следващият път да се боядисам сама. Ще ми помогнете ли с избора на цвят и оксидант на ИНОА. Благодаря. Последният път в салона ме разочароваха не с вида на работата си, а с цената.....и не знам как на коса, която не и стига дължината и до раменете са ми да сложили две бои....както и да е. Ще съм благодарна за помощта.

# 647
здравейте и от мен  Simple Smile искам да споделя опита си и безкраййййното си разочарование от HairStylist и конкретно от Ивайло Колев! 1-ВО закъсня с 30 мин от часа 2-РО след дългото чакане дойде погледна ми косата аз му казах че искам да ме боядиса светло кестеняво и ....това беше,повери ме в ръцете на друго момиче а той излезе да си пие кафето отвън с другите си колеги и накрая дойде когато аз бях готова и момичето ми издухваше косата.ДА НЕ ГОВОРЯ ЧЕ ОТ МОЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА СЪМ СВЕТЛО КЕСТЕНЯВА СТАНАХ ТЪМНО ЗЕЛЕНО РУСА(а извинявам се забравих да кажа че аз бях руса и исках с 2 тона да стана по тъмна)

# 648
Почти изчетох темата. Аз съм фризьор. Нито ще рекламирам, нито ще се оплаквам, нито ще хваля.
Ще си напиша мнението просто.
Винаги ще има клиенти, които ще са доволни от един фризьор, и такива, които ще са недоволни от него. Понякога е въпрос на комуникация да бъдете разбрани.
Косата е много важно нещо, забелязва се от далече, и когато нещо не е наред, нормално е да се сърдите и да вините фризьора.
Аз съм на мнение, благодарение на дългогодишната си практика, че резултатът от услугата пряко зависи от настроението и на фризьора и на клиента.
Когато един от двамата е напрегнат, няма как да се получат нещата.
Атмосферата в салона трябва да е изключително позитивна и приятна.
Персоналът да бъде чист, усмихнат и добре подготвен.
Няма да повдигам темета за познанията. Обучавала съм колеги, на които като им заговориш за колористика гледат като облъчени. За съжаление има такива...
Относно цените на услугите - всеки си калкулира сам, както прочетох в постовете ви, зависи от много неща. Но има фризьори, които не жалят време и средства, които влагат в обучение. А то, когато е качествено, не е никак евтино. От там и по- високата цена на услугата. Освен всички останали разходи.
Та така мили дами! Пожелавам ви топли и уютни празници с близките до сърцата ви хора. Бъдете позитивни, усмихнати, и когато намерите вашият фризьор, не го сменяйте само заради това, че някой ви е препоръчал " по- кадърен". За вас може да не е точният човек.
Поздрави!  Hug

# 649
  • София
О да, аз след много търсене накрая си намерих "моя" фризьор и много съм доволна. И не ми пречи, че пътувам прилично време, за да отида при него.

# 650
О да, аз след много търсене накрая си намерих "моя" фризьор и много съм доволна. И не ми пречи, че пътувам прилично време, за да отида при него.

Аглея, сподели кой е той и къде се намира?Simple Smile

# 651
ТУТИ, прекрасен пост - позитивен, добронамерен и в същото време обективен. Абсолютно съм съгласна с всичко! Точно атмосферата е нещото, което ме направи постоянен посетител на настоящата ми фризьорка. Simple Smile

# 652
  • София
Още един глас за Любо от Мърфи. Страхотен! Моята коса е много трудна, за първи път излязох от салон с истинска прическа и безкрайно доволна.

# 653
И аз намерих моя фризьор, невероятен Heart Eyes!

Една мърла с вързани ръце така ми филира косата до корен, че има да расте още поне 6 месеца Twisted Evil. Казва се Гергана, салонът й е на Раковска, срещу районното, пълна некадърница!

# 654
Да живее свободата на словато.
Благодаря на модератора че изтри постовете ни!
Иначе имахме право на мнение.

# 655
Искам и аз да споделя лошите изживявания от салоните за красота. Последно ходих в мола на Стамболийски "Gossip Hair and Beauty".
 Момичето, което ме подстрига, ми взе само връхчетата и ми направи нещо като бретон. Изобщо не използваше никаква техника. Подстригването беше най-обикновено, все едно съм отишла в кварталния салон. Даже там щях да остана по-доволна.  След това ми изсуши косата и изобщо не взе четка да я изправи. Пусна ме така да си ходя. Дори не я среса, след като я изсуши да провери дали е равномерно подстригана, нещо което всеки фризьор  проверява. За първи път ми се случва дори да не погледне дали е равно. Направо съм потресена и ми писна да си давам парите, които не бяха никак малко на разни хора, които идея си нямат как се подстригва.
Много  съм разочарована и нямам думи, с които да изкажа колко съм ядосана и НИКОГА не бих посетила това място отново. По скоро ще се подстрижа сама.

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:32 от La_Klerre

# 656
Здравейте. Ще Ви помоля да споделите дали имате актуални впечатления от трима фризьори, които ми похвалиха...

Наско Папазов- работи в собствено студио на ул. Одрин, близо до МОЛ София.

Димо от '"Acid house'' на Позитано...

И Мишо от един салон също на Позитано, но не се сещам името.

А някой има ли нови впечатлени от екипа в салона на Капанов на Борово? Той е близо до вкъщи, но много персонал се смени...Преди имаше добри, сега не знам какви са...

# 657
За белия списък: Криси от Кристис Бюти в Стрелбище.
Косата ми стига малко под кръста. Мечтата ми беше да се видя на къдрици, които след час да не са станали на езерни вълни. Е, видях се. Направи ме с конусовидна преса. Прическата ми направи в сряда, поводът беше фирменото събиране. В четвъртък бях на коледен коктеил. Снощи на дискотека. Чак днес си измих косата. Обемът се беше задържал. Къдриците стояха и днес. Бих качила и снимки, но не знам как става номерът. Направи ми впечатление, че ползва скъпи продукти (не казвам марки, за да не ме изтрият модераторите) и през цялото време ми обясняваше какво ми прави и какво слага.

# 658
  • София-Младост
И аз намерих моя фризьор, невероятен Heart Eyes!

Сподели го, моля Simple Smile
Да попитам някой посещавал ли е едно малко салонче Ви Ем на ул.Дойран?

# 659
  • София
Звучи ми много познато. Къде точно на Дойран?

Общи условия

Активация на акаунт