Режимът на Ори Хофмеклер 14

• 36 470
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Привет сладурки Hug
Вече сме в новия апартамент,поизморих се тези дни,но си струваше,супер стана,и малката е много щастлива тук.Долу в мазата има хубава стая,направихме я като детски кът с всичките й играчки,с моите уреди за гимнастика и всеки ден по час сме там Wink
С храната съм добре,не се изкушавам,хапвам разумно Laughing
Лека нощ,отивам да разпускам пред тв-то. Hug

# 691
Добро утро, сладурки  Hug
Джери, пия и аз наред с децата  Laughing Ескимо 3 и Биогайа и вит.С, когато се сетя, уж хубави ги дават, че са.
Аелис, резнахме го кръглото снощи, че и по 2 парчета хапнахме  Embarassed. Благодарение на теб го направих това, след като видях твоето, е, малко по-различно стана, че нямах точните продукти, но е страхотно и така  Hug
Велветвойс, ихххх, сега да се ядосвам цял ден, че изтървах да видя една секси мацка  Hug Ако ти се занимава пусни на лични  Blush
Мери, честита ви нова къща, завидях ти малко за отделната стая за тренировки, че аз се бутам я в дивана, я в някой стол  ooooh!
сивила, лошо това с подуването, дано по-бързо ти мине  Hug Моята малката е с ечемици от доста време, снощи се будеше и плачеше, окото и почти затворено, изтича и секрет. Каката и тя на нейната възраст беше така  Tired
Ина, не е лесно с тези хормонални проблеми,  Hug дано и при теб всичко се нареди по-скоро.
Дънди, маргитаGrinning
Вчера не успях да ви нагледам, малко ми беше натоварен деня. Децата кашлят, малката с ечемици, аз ходих на лекар за контролен преглед, като си мисля, че всичко е наред. Е, отхвърли поликистозните яйчници, но едно съотношения между два хормона било доста по-високо от нормалното и ми даде направление за ендокринолог. Днес следобед ще ходя. Вероятно имам някакви проблеми с инсулина  Tired Извинявам се, че пак се оплаквам,  Embarassed
Лек ден и много положителни емоции  Hug Hug Hug

# 692
  • GYM
Кафе?
Благодаря за милите думи, момичета, аз тия дни само прелитам из темата набързо, че подготвям терена - една от шефките идва тук, хем да ни нагледа, хем да изпразнуваме моето помъдряване утре...
Мери, честито  bouquet С много обич и щастие да напълните новата къща Hug
Сивила, Ина, много неприятно това с подуването, аз често подпухвам, но тук е така, непрекъснато сме на климатици и затова...Пожелавам бързо да минава Hug
Аелис, Джери, Марги, Дънди Hug
Вив, пиша ти лично Wink
На  всички ви - прекрасен ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 693
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

margita , много харесвах Найтуиш в  периода, когато солистка им беше Таря , още съм им фен де Wink.

ina15 ,едва ли ще ме изненадаш, аз тактично отказвам да давам подробни отчети за вечерята ми, че много ще се срамувам Embarassed.Добре че през деня съм режимна , че иначе .... Rolling Eyes.

sivila , дано бързичко се оправиш Hug.Нямам идея откъде може да е това подуване, не съм достатъчно компетентна, но трябва да си има някаква причина newsm78.Не вярвам да има нещо общо с храната - ти си много стриктна в това отношение Hug.Дано вече да си по- добре Hug.

mery_79
, и мен ме гризе благородна завист Hug.Много се радвам, че с Йоанка си имате местенце за разпускане Hug.

viv-miv , видях аз разреза, дояде ми се Embarassed.Ама няма, и няма да правя десерти до понеделник пък / тогава ще имаме гости Wink/.Ох, и у нас един оздравее, друг се разболее, връткаме си вирусите, да не скучаят Joy.Дано вече са по- добре дечицата Hug.

velvetvoice , много я обичам аз тази песничка Hug.Изпълва ме с настроение Flutter.

Днес каката отново е у нас - не е станала още, гърло я боли, гласът й пада, хремава е - следобед ще отидем до личната, от две седмици се виждаме най - редовно ooooh!.Май няма да й мине без АБ Sad.

Имам много задачки за днес, ама времето напредна, ще направя само най - необходимото.

Скъпият и днес почива, и утре - ама много ме разсейва така, никаква не мога да я свърша у дома - все иска да излизаме, пък като излезем забравяме да се приберем и всичко вкъщи е с главата надолу.

И друго да ви питам - как се справяте с " времето за компютър"? Много ме разтоварва, ама и по два часа седя на него, а работата кой ще я свърши Joy.

Кантарчето е на 64.400, добре е в сравнение с вчера.

Ставам, че ме досрамя Embarassed.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 694
  • в колонките
Девойки,къде забегнахте  Hug Hug.До сега ви четох,но днес малко лабаво е писането. Grinningina15,аз съм правила литотрипсия на десен бъбрек преди години,но за сега нямам някакъв сериозен проблем с бъбреците.Но тези дни не пих достатъчно вода.Ами то нали и инсулинът е хормон,при мен не е в достатъчно количество-диабетик съм. Naughty.mery 79,благородно ти завиждам за релакс-спортната стая Hug.Аз пък моята пътека съм я пльоснала в хола,близо до ТВ-то. Joy.viv-miv,това,което днес разбрах за ечемика е,че или е отслабнала имунната система,или високи стойности на кръвна захар,т.е -диабет.Без да се плашиш,но направи изследвания на детето.Аз пак забравих да си измеря кр.захар и хапнах мандаринки.Довечера ще я измеря.Италианеца беше добър днес-отчете- 400гр.Доволна съм.Аелис  Hug,да си изкараш добре отпуската.Иска ми се да си ида за празниците до Пловдив,но не ми се отваря парашута за сега.Jerry,Dundy Sladurska,Velvetvoice,margita,момичета-за всички  smile3525 txtloves

# 695
Май и при мен зачезна постът от вчера  newsm78

sivila
, неприятни са тези ечемици  Hug Аз се подувам от алергията ми или на око, или на устни  ooooh! Поздравления за кантарчето  Hug

Мери
, да ви е честито, а следващият да си е лично ваш  Hug Въпреки, че май само тук в България имаме манията за собствено жилище newsm78

velvetvoice
,  успех с шефката    Hug  И аз съм си забелязала, че подпухвам от парното и климатика  Hug

Аелис
, то и моят все ме замъква в толкова многото почивни дни, но неговите намерения все целят някое кръчме, и без ядене не се разминаваме  ooooh! И все му казвам привечер да излизаме  Hug
Моята работа е на комп и въпреки това вечер като се върна не мога да се отлепя от него. Иначе голям бой става за компютъра у нас, то има и още един, но няма нет на него и никой не го ще  Joy

Вив
, то от една лъжичка нищо няма да ти стане, аз помислих нещо синтетични протеини да не пиеш  Hug

Ина,   за дипломната ми работа нямам спомени  newsm78 но си спомням на финала на дисертацията ми скъпият редовно слизаше до магазина за нережимности  Joy После лесно ги свалих килограмите  Hug

Сега съм в едно голямо задълбочение, дали да почвам гимнастика, или да отида днес по Витоша, нали утре щяло да свалих, днес не  newsm78

Хубав ден, след някой друг час пак ще се чуем  Hug

# 696
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila , то и аз рядко ходя до Пловдив, а ми е съвсем близо Rolling Eyes.Те нашите ме помолиха да се организирам и да отидем на гости , докато съм в отпуска, ама не ми се занимава - много багажи помъкваме, става дядовата ръкавичка у нашите, Катето се прави на интересна  , че има много публика - голяма лудница настава Party.И аз съм си приготвила мандаринки, много ги обичам Wink.

Jerry F , и аз имам един древен лаптоп, ама няма нет на него и е тотално пренебрегнат Rolling Eyes.Ние си имаме нещо като споразумение - сутрин аз съм на компа, той - през останалото време Joy.Това ме устройва, иначе цял ден ще съм във форума и никаква няма да я свърша Rolling Eyes.

Кантарчето ме харесва тази сутрин, 63.900 показа, толкова беше преди рожденият ден на каката, оправих пораженията Flutter.Сега остава и да се постарая да видя да показва 62  Wink.

Пийнах кафе, за по- късно имам круши и мандарини, и ябълки май newsm78.

И мен май няма да ме подмине вируса - скъпият се оправи, Катето също, от вчера обаче каката е на АБ, а аз съм хремава и с драскащо гърло Rolling Eyes.Пия разни фервекси и смуча таблетки за гърло, а те имат захар, така че няма да съм много режимна през деня Sad.Ще се опитам да компенсирам с по- малко калории на вечеря.

Каката е много обидена , че до понеделник няма да правя десерти - да видим дали ще издържа на атаката Rolling Eyes.

Ставам, да свърша това - онова - вече пети ден съм в отпуска, а нищо от планираното не съм свършила Embarassed.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 697
Вчера гледах череши, 69 лв. ли бяха  newsm78, 79 ли  newsm78 Като и да е на мен ми звучи по еднакъв начин  newsm78

Аелис, стискам палци бързо да ти мине  Hug Дънди   Heart Eyes Hug ми каза да си взема едно имуностимулиращо  Hug
Сега ще се опитвам да си спомня как се казваше, много е ефикасно и не е скъпо.
То и ние сме така, от 8 до към 10-11 съм аз на компа, после скъпият и завършвам аз накрая  Hug

Аз днес ще се  Embarassed Blush Имам ДРМ  Blush Сутринта ходих да взема банички за любимците и ненадейно не знам как  Joy и аз се обзаведох с една със спанак и сирене. Нищо не тренирах, общо взето ограничавам движението за сметка на яденето  Joy
Ще ми се за Никулден да направя салата с рулца от раци, но ме е страх от толкова химия в тях  newsm78 и рискувам да съм на варени картофи и ориз за Нова година

Да ви пожелая хубав ден  Hug

# 698
  • в колонките
Красавици,добър ден от мен. Hug Hug.Ходих да оправям седмичните отчети на 2 магазина в центъра и повече от час не мога да се прибера. Mr. GreenАми един трафик,затворили булеварда пред министерския съвет,едни обиколки...Аелис,ще си взема от кафето,имам нужда.Лилавият цвят е един от любимите ми. Hug.Thenks.Тя,щерката мрънка да си ида за празниците,щото и тя не може да дойде-по това време има клиенти.А пък не смее да си остави работничките сами newsm78.Jerry F,ами в никакъв случай няма да дам толкоз пари за череши.Изплащам заем от 30хил.евро за единия магазин на дъщеря ми.Взех го за 5 год.Свършва през март 2011г.Та след заема ще си помисля за такива череши Joy.Девойки,италианеца и днес ме обичаше-300гр.Но наближава weekend-а и #Cussing outужас-пак ще се трупне нещо отгоре.На няколко мандаринки съм,портокали още не купувам,че не са още добри.След 20 декември почват узрелите.Ще търся рецепти за някои дребни сладки за Коледа да изпратя на щерката,въпреки,че тя харесва гръцките сладки.Може по-късно пак да се включа,щото съм у дома.А,ечемикът се пооправи.За всички вас  newsm51 newsm51  newsm10

# 699
  • GYM

Почерпете се за мое здраве, днес ставам с 1 година по-млада, по-красива и по-успешна!
Прегръщам ви всички, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug изчезвам, че днес нета е мъчение Crazy

# 700
Здравейте, момичета  Simple Smile
Велвет, да ти е честита годинката, още по-красива и успешна и през нея да си  Hug   bouquet
Аелис, така е с тези вируси, всички се изреждат. Моите двете и те са на сиропи за пореден път, кашлица, сополи, гърло. Бързо оздравяване ви пожелавам  Hug
Джери, банички те изкушиха, нищо, от утре пак сериозна  Hug Не смея да пия разни протеини, фетбърнъри и прочие, че да не си сбъркам нещо организма, не, че не знам и имената на всичките хапчета за отслабване, де, но за там пък хич не смея  Laughing
Сивила, Ина, Маргита, Мери, ДъндиHug
Мисля да почина малко, че дребната взе рано да се събужда и ей сега ще изреве  Crazy
Нищо ново около кантара, не ще да мърда надолу за сега, а до Коледа не остана много  Confused
Приятен ден  Hug

# 701
  • Пазарджик/Лондон
velvetvoice ,честит рожден ден!!!

Да си жива и здрава и много , много щастлива!!!

# 702
  • София
velvetvoice , честит рожден ден   bouquet
Желая ти здраве, щастие и късмет Hug
Мери, честито  ново жилище, много щастие ви пожелавам в него  Hug
viv-miv , твоят кантар е по добър от моя  Peace, аз днес се качих, едно отгоре съм  Crossing Arms
Знам и причината, не се движа през деня, а и вечер, лошото е, че ще съм така до 21 декември  Thinking
sivila, те всички деца са с по слаба имунна система, като малка често имах ечемик  Rolling Eyes
Аелис, да оздравявате по бързо, че наближават празници  Hug
Леле, Джери, позлатени ли са тези череши  Shocked
 В супера срещу нас всяка вечер след 8 и половина намаляват цените на плодовете, бананите по 60 стотинки, портокали по левче и  т.н.  Wink
Как ще правите рибата за Никулден  Flutter
Приятен ден на всички  Hug

# 703
velvetvoice, честит рожден ден  Hug Много усмивки по пътя на щастливия ти живот !!!

margita
, аз тази си избрах
http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=977
Шаран ще ходя да купувам от Фантастико в неделя, да се покисне в марината малко. Орехи току що ми харизаха, един голям плик  Joy Дано не им се случи случка до понеделник  Joy
Далеко ми е този супер за след 8, аз си купувам евтини плодове от Плиска, от другата страна на хотела, зад една банка, което беше голям супермаркет навремето.

# 704
velvetvoice Честит рожден ден и от мен,всичко най-хубаво ти желая nbirthday
Весело прекарване и наздраве Hug
Егати и черешите,направо не е за вярване,а още повече,че ще се намери някой да ги купи Grinning
И тук по празниците пускат скъпички плодове,но не вземам,не ми харесват,когато са извън сезона си Wink
Аз днес релаксирам,и филмче гледах,новия на Бен Афлек- The Town,хареса ми.
СЕга чакам скъпия от работа.От утре е 3 дена в къщи,ще сме си заедно.
Той в понеделник е именник,тук не правят риба,то ние гости ще имаме,не знам още какво ще замезваме.
Момичета лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт