Режимът на Ори Хофмеклер 14

• 36 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
добър вечер и лека нощ от мен  Laughing
Написах си прилежно писането и нещо се прецака форума  Confused
Аелис, да ти е честита рожденичката, много да ви радва и да е много щастлива   bouquet Hug

# 676
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Момичета, благодаря ви за пожеланията и милите думи за голямото ми вече момиче Flutter.

margita , аз си го запържвам праза и въобще не ми става тежка баницата - доказателство за това е, че сама изяждам половината тава Embarassed.Е, има подробности - не слагам мазнина между корите, само на плънката разчитам Wink.Много я обичам тази баница Heart Eyes.А зелник никога не съм яла Sad.Казват, че било много вкусно нещо, ама аз кисело зеле не обичам много- много, не знам дали ще ми хареса newsm78.Моята талия не си я знам, ама аз талия си имам, тъничка ми е, други са ми заоблените места Joy.Поздравления за дъщеря ти - и друг път съм ти го казвала, хем хубава, хем умничка е, да ти е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet.

Jerry F ,първо каката ги духна, после малката - не може тя така да не помогне Joy.Сега прочетох как я правиш ти баницата с праз, лесно и вкусно звучи Hug.Моята става една такава червеничка, ох, дояде ми се Embarassed.Ще взема и твоята да пробвам Hug.

sivila , много обичам броколи, и Ори ги обича Heart Eyes.При нас имаше топъл вятър, но не беше много силен.

viv-miv , и на мен ми се е случвало - пиша, пиша, дам "Публикувай" и ми запецне компа, или пък с форума стане нещо - много е неприятно Sad.Благодаря ти за пожеланията Hug.

Мери,, в новата къща ли сте вече?Йоанка радва ли се?

velvetvoice ,ника ти нещо като "кадифен глас" ли означава?Мноооого хубаво си го измислила, да качиш нещо във ютуб или вибокс , та да те чуем Hug Hug Hug.Ау, сигурно е много студено там ooooh!.

Дънди, как е при теб?

Добре си прекарахме снощи, хапнахме си, ама голям купон става у нас, като има празник - отвсякъде / свекърви, бащи , майки , супрузи и деца/ ми викат : снимай това, снимай онова, да напишеш как правиш това, че да не го забравиш ooooh!.Превърнах се в семейният готвач- снимач Joy.Ама много ядох Embarassed.Трябваше повече да снимам и по- малко да ям Embarassed.

Та кантарчето ми показва небивалици, не му обръщам внимание, утре ще му обърна и ако не си е променило отношението - наказвам го Crossing Arms.

Мтака, до Коледа не се очертават празници, само гостита, та смятам да бъда послушна и по празниците да съм мацка Flutter.

Някой да е бил до Лидл?Голяма лудница било, ще изчакам поне седмица да мине, че не ми се блъска Rolling Eyes.Ама много съм любопитна, няма да мирясам, докато не разгледам Crazy.

Много чистене ме чака след вчерашният купон, ще я започвам след малко.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 677
Добро утро и от мен  Hug

Аелис, а, видях я твоята версия  Hug Ще взема да я пробвам, че съсипах един праз от майка ми, поизчистих го и сега само за толкова остана  Hug
Ти ще се вталиш, ама аз на 11 и 12 съм в Благоевград и ми е ясно какво ще стане  Crazy
Ми как няма да даваш рецепти, като са толкова хубави и вкусни  Hug
Май Лилд няма да има честа да бъде посетен от мен  Thinking Едно, като видях какво меле е там, друго, че няма наблизо до нас  Crossing Arms
Да, обаче са открили нова Билла до работата ми (никога не съм влизала в Билла). Към обяд ще ходя да купувам пуловер на скъпия и ще я разгледам, и ще й бъда клиент, със сигурност.

Днес е вторник, значи много събирания, и общо събрания, леле, то ни закриха, ние ще си се събираме де  Joy
Кантарът за сега е добре, даже с Били се видях сутринта

Хубав ден  Hug

# 678
Здравейте сладуранки  Hug

Аелис да ти е жива и здрава голямата принцеса   bouquet много успехи и късмет в живота да има  bouquet
Тук съм си, чета ви, но не ми се пише  Whistling няма какво да споделя. килограмите при мен няма как да мръднат - варират от 58 до 60 просто това е положението #2gunfire ще се раздвижат, ама явно хормона в организма трябва да намалее - има два варианта  единия да сменят хапмето с друго, което няма как да стане, щото пия най-добрия продукт, а втория вариант да увеличат дозата и третия, който е най-желан от мене да намалее сам  Joy
Джери Hug
Момичета  bouquet

# 679
Здравейте, сладурани  Hug
Аелис, мернах ти снимките, няма начин да не си хапне човек от тези вкусотии  Hug Моята дребосъчка днес, докато бъркахме крема за тортата, отиде да вземе апарата и да снима  Laughing Голямо желание има да готви, само да ме види, че се мотам покрай кухнята и си бута стола да се качва и да помага  Laughing
И у наше село ще отварят Лидл, едва ли ще е нещо по-различно от останалите вериги. Джери, Билла беше първият голям хранителен магазин в Бургас, много народ го посещаваше, сега потока е пренасочен  Laughing
Момичета, пожелавм на всички ни да посрещнем празниците като страхотни мацки и да си облечем по една рокля ала Велветвойс  Hug
Моят кантар нещо не ме хареса сутринта, ще се направя, че не съм видяла какво е показал  Blush
Днес ще сме на заведение. Гласях се да готвя дробчета, но отпаднаха.
Да ви питам нещо - хранителни добвки само вечер ли разрешава Ори да се пият, по време на вечерята? Имам едни, които ги пия 2 пъти на ден и сутринта с плодчето на закуска гълтам първата доза, правилно ли е така или да ги оставя само вечер?

# 680
  • в колонките
Здравейте  Hug Hug.До сега четох какво сте писали. Grinning.Аелис,хич не съжалявай за Lidl-а.Не е нещо особено като верига супермаркети.Знаеш,че е предназначен за по-бедните и съответно качеството на продуктите не е на добро ниво.Аз тук от 10 год.ходя само за консерви за котките и тоалетна и готварска хартия Heart Eyes.Ха сега да ми обясните като на по-глупава:тези баници с праз дето коментирате как ги папите? Първо изяждате праза като салата,после някоя мръвка за протеин и най-накрая корите на баницата за въглехидрат ли? Joy.А онзи ден Джери ми казва да не ям по 30гр.сурови бадеми след храна newsm78.Сега сериозно-италианеца/кантара/ показа добри резултати тази сутрин. Heart EyesЦяла седмица сме в мир и обич,но като се зададе weekend-а и се оплескват нещата #2gunfire.Един кг.мандарини съм изяла днес-много ми се хапваше.Ще пека на грил-тигана пилешки кебапчета-мое производство.И салатка с моцарела.Отивам да си приготвям вечерята.Приятно изкарване на вечерта желая на всички. newsm10

# 681
Най-обичам този период, след вечерята  Wink
И щото до утре ще съм забравила  Blush да взема сега да напиша  Crazy

Дънди, отборно ще стискаме палци сам да намалее  Hug Много  Heart Eyes

Вив, пий си ги и сутрин, от моя личен опит, като пия карнитин и през деня, нямах някакви разлика, с това ако пиех само вечер (то от тях ми се разхлопваше сърцето, и ми се гадеше, ама това е за другата тема).  То да не би антихистамините и за кръвно вечер да ги пия  Hug
Не ми хареса Била  newsm78 Не знам, в тази нарочно ли бяха изложили само скъпи плодове и зеленчуци, ябълки от 2 лв. нагоре, нямаше щанд за прясно месо, за риба, за млечни  Crossing Arms
Весело изкарване  Hug

sivila
, похапваме първо салатка, после някакъв протеин, кисело мляко, нискомаслено сирене, аз напоследък пия по чаша кефир, и накрая баницата  Hug
Може на сутринта малко положението да е  badscale  Но си с успокоението, че вечерта ще наблегнеш повече на протеините този път  Hug

Два дни вечерям чушки с телешка кайма и кафяв ориз, но не чоплих да отделям каймата първо  newsm78
Ще се замъквам с Джером към леглото  Hug

Хубава вечер  Hug

# 682
  • GYM
Момичета Hug
Минавам набързо да ви се покажа
утре ще я махна Crazy
махнах я Wink

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 19:43 от velvetvoice

# 683
velvetvoice,супер си си! Hug
Аелис,честит празник със закъснение и от мен!да бъде много щастлива и вие по край нея. Hug
Jerry F, Аелис,страхотни баници творите.надявам се да се отдам на изкушението им по празниците.
viv-miv,приятно прекарване! Hug
sivila,както винаги си сериозна и точна в менюто! Hug
Dundy Sladurska, Hugоще не съм се наканила да ги проверя тези хормони,а цикля..пожелавам ти положителна промяна в тях!
и аз само ви чета,за да не развалям пейзажа..
лека вече и слънчев ден утре!

# 684
Добро утро  Hug
Едно ми е морско  Crazy, лятно: Слънчевобрягско  Joy

Вив, Ори е написал, че не е желателно да натоварваме организма през деня със синтетични продукти. Ако искаш, взимаш си на добра фирма и може да се натоварваш  Joy А, аз любопиткото, какво взимаш  Wink

Аелис, ти си отпускарче, щях да кажа, че благородно ти завиждам, но то нали половината седмица не работя и имам време за всичко  Hug
Не мога да изчакам кафенцето  Heart Eyes Понеже трябва да се приготвям, скъпият ме пришпорва само, облечен, готов   Naughty

velvetvoice
, чудесна си, аз не разбирам все пак защо искаш да отслабваш  Hug Много хубава рокличка, а ти я правиш хубава  Hug

Ина, заслужава си да ги пробваш  Hug Ако си се изкушила тези дни е позволено, пък и четеш за изпити, мозъкът изисква енергия Hug

Ще ходя да митингувам, от там нататък ще видим какво ще става с новия ни закон  newsm78
После съм на курс, сигурно пак ще си домъквам някоя глава броколи и карфиол  Joy
Моето кантарче е било южнокорейче  Joy В добри взаимоотношения сме  Crazy

Хубав ден, момичета  Hug

# 685
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , е, ще поразпуснеш малко на 11 и 12-ти , а после до 24 имаш достатъчно време, ти много скоростно оправяш пораженията, не като мен, да си ги носиш с месеци Rolling Eyes.На мен Лидл ми е сравнително близо, на 20-тина минути пеша, на отиване лесно, ама като се знам каква съм - доста ще съм натоварена на връщане, ще ми трябва жълта кола Joy.Купи ли пуловер на скъпият ти?Какво четеш от Джером?Аз много искам "Трима мъже в една лодка, ако не броим кучето", ама не мога да я открия newsm78.И на мен Била не ми харесва Rolling Eyes.

Dundy Sladurska , по мое мнение ти си си перфектна - теглото ти е екстра за височината, само поддържане ти трябва Hug.Е, ти си знаеш най- добре де, ама аз да си кажа Wink.

viv-miv , аз чакам разрез в онази темичка Wink.Много ми хареса кръглото нещо  bouquet.Мда, много хубавко нещо си ни пожелала, сега и до Стокхолм за роклички ще трябва да ходим Joy.За хранителните добавки не съм сигурна, затова ще изчакам Джери да се изкаже Flutter.Поправка, тя вече ти е разяснила Wink.

sivila , то е ясно, че е отвсякъде нережимна баницата, ама си я хапвам в края на вечерята, цялостно, без да деля кори от плънка Joy.Ех, права си да намекваш, че така не се отслабва Hug.Е как няма да те радва кантарчето, виж само как му гукаш - "италианеца това, италианеца онова", как да не те обича.Аз моя с разни обикновени имена го наричам, затова сигурно се мръщи newsm78.Ще трябва нещо по- сладурско да му измисля, та да ме хареса Joy.

velvetvoice
, страхотна си Hug Hug Hug.Ако пееш както изглеждаш - ще станеш звезда , да знаеш   bouquet.

ina15 ,благодаря ти Hug.Не можеш да развалиш пейзажа и да искаш - пиши ни, говори ни, споделяй - виж аз как почти ежедневно се срамувам, бъди ми подкрепа Joy.

Ох, ще се стягам вече пък Crossing Arms.То довечера сме на гости, ще гледам да не посягам към забранени неща Rolling Eyes.

Кантарчето е на 65.100 вече втори ден, ще рече, че не е случайно Sad.Нищо, ще се оправи Wink.

Скъпият почива днес, следобед ще излизаме - то аз още му се цупя, ама взе да ми минава вече Joy.

Катето е на градинка, каката на у-ще, скъпият излезе до клуба - мноооого е тихичко у нас Party.

Ще свърша това , онова и ще се приготвям за излизане Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

П.П. Да ви поздравя с нещо любимо : http://www.youtube.com/watch?v=UrcxoYkYO4E

# 686
  • София
Здравейте момичета  Hug
Как сте, аз съм си на работа, днес е Камен Донев  Flutter
Джери, така е в Била, аз си ходя до Фантастико за месо , плодовете също са им малко, но ми направи впечатление, че помелото го свалиха, преди четири дни беше 4"80 лв, а онзи ден 2"40 лв  Flutter наполовина  Rolling Eyes
velvetvoice, супер си си, с една съученичка на щерката много си приличате, само че тя е каратистка, има черен пояс,а е много слабичка  Hug
viv-miv сама ли си решила да пиеш добавките, защото моята лекарка ми забрани да си купувам сама  Thinking
Аелис, нежна песничка  Hug
Пожелавам на всички приятен ден, отивам да репетираме  Hug

# 687
здравейте,сладурки! Hug
Jerry F,нямам право да съм нережимна.отдавна приключих с изпитите,сега се нервя за диплома и бавенето й..а и 2 седмици само се тъпках,раздвижих го този метаболизъм за години напред.. Embarassed
резултатен митинг-дано има чуваемост!
Аелис, Hugок,ще пиша ,за да се срамуваме заедно.но ако спомена менюто си,ти никога повече не би изпитала срам..
margita,приятна репетиция! Hug
хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 688
  • в колонките
Девойки, Hug Hug Hug.З а втори път пиша тоя пост.И ако пак стане нещо се отказвам.Как е хавата в Родината?Тук всеки ден само вятър,омръзна ми вече.И топло.Добре,че снощи не ни пуснаха парното,че ми идваше с чаршаф да се завия вече.Ами 27град.у дома е множко.И завита с юрган? Joy.Аз първо да ви се оплача-значи ставам сутринта и като се погледнах на огледалото Sick.Ами отекло лявото око,зачервено,също и цялото ми лице отекло като на тромпетист newsm45.Вдигнал се е някакъв ечемик и болиии.А и тялото ми подуто.Хем снощи бях толкова стриктна с храната.Пък и сбъркания италианец ми показва +100гр. #Cussing out.И от какъв зор е тоя + newsm78.До сега съм на 1 зелена ябълка и няколко мандарини.Пече се картоф във фурната,че нали е диуретичен.Салата домати и корнишонки и малко мръвка ще пекна.И спирам за сега,че когато съм гладна и мозъкът прави пауза и не ми идва какво още исках да пиша.По-късно може пак да се включа.Ако някоя знае от какво е това отичане днес да казва.Сол не употребявам.Оставям ви и припкам до кухнята.За всички newsm51 newsm51

# 689
 sivila, Hug
и аз отичам, и тези дни съм ужасна,въпреки че сол изобщо не използвам..но аз имам хормонални дефекти и урологични,явно нещо е активно..
и аз  като теб хапнах картофи със същата цел,тиква.оризът също намалява отоците.
да не би да си пред мц?
пия и диуретични чайове,от понеделник започнах един с бреза,копър..и не знам от него ли или нещо друго,ми прилошава..
дано утре всички сме ок. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт