Режимът на Ори Хофмеклер 14

• 36 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • в колонките
 Hug HugЗдравейте чаровнициии.Как е в Родината? Тук сутринта един топъл южен вятър .23гр.беше на обяд.Коледа май по бански ще я караме  Grinning.Кантарев се опита сутринта да ми е приятелче-пак отчете 200гр.на долу,но утре едва ли,щото много нережимности ще има довечера.Но пък все пак е събота вечер и Ори ще ме извини.Желая на всички приятно изкарване на вечерта. newsm51 newsm51 newsm51

# 661
Здравейте и от мен  Hug
Лаптопа ми се повреди нещо и сега ще го преинсталират, за пореден път  ooooh! Пиша от комп-а в детската. Нищо ново при мен , продължавам напред и ще свивам колана  Laughing Praynig
Лека вечер  Hug

# 662
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

sivila , вчера беше приятно времето,днес не съм излизала още, след малко ще ходя да пазарувам - от прозореца изглежда добре Joy.А така, да те слуша Кантарев, че лошо му се пише Joy.

viv-miv
,мда, няма за кога да го протакаме, трябва да се стягаме Hug.Ей къде е Коледа Flutter.

То аз днес нережимност ще правя, за утре ще е, така че се надявам довечера да съм послушна Rolling Eyes.

Снощи не бях, че скъпият ме ядоса, пък той като я направи тази глупост и аз почвам много да ям - та няма да има мацка до себе си на Коледа, ако продължава в същият дух Joy.

Кантарчето 63.900 показва, не ме наказва много Wink.

Ще пазарувам, до после.

Пожелавам ви приятен ден  Hug  bouquet Hug!

# 663
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

Вив
, бързо ще се се справите  Hug То у нас постоянно едно от двете се преинсталира и не ми прави впечатление  newsm78 Изглежда това му е номерът на скъпия, като нещо не му харесва и веднага тръгне да преинстира  Joy
Днес аз ще съм в почивка от тренировките, нещо вчера по Витоша си усещах умора на краката  newsm78 От Деби в петък и от тричасов митинг  newsm78

Аелис, аз ще проуча каква нережимност ще е  Hug, то и аз ще правя днес една, пак кръгла, ама навита  Joy Но май ще се разделя на две и ще ходя да купувам еднократни тавички  newsm78
Иначе аз нямам избор да не протестирам, че преди беше никаква заплата, а сега половината  ooooh!, че то 300 лв. на месец си е под подигравката  ooooh!
Хладничко е навън, студен вятър има, и аз сега ще правя това упражнение  Crazy

Казвам си, отивам до Фантастико само за кайма и тавички  Joy за нищо друго  Joy Кой знае как ще се върна. Поне шарана другата неделя ще го купувам  Crazy
И хиляда неща ме чакат днес  Thinking Кантарчето нещо не ме обича много, но ще видим тази работа  Crossing Arms

Хубав ден  Hug

# 664
  • в колонките
 Hug Hug HugДобро утро на всички.Хем е добро,хем пък има + Grinning Heart Eyes.Кантарев е мнооого чувствителен,сигурно е от водна зодия Heart Eyes-при най-малкото прегрешение и си отмъщава.Е,не може да се яде патешко със сини сливи и мед и за въглехидрат после-кестенова торта newsm78,нали? И после друг да ми е виновен.На вас обаче не го желая.Всички девойчета днес да сте режимни и отслабващи Naughty.Аз ще си помисля,че пак ще се излиза по някое време. newsm78.Лек,успешен,разтоварващ ден и положителни емоции,ей,момичета  Grinningbouquet  bouquet  bouquet

# 665
  • GYM
Похвал, похвал, голям похвал Party
Снощи един колега ми каза, че отслабвам с всеки изминал ден newsm44 А и аз си го виждам... Благодарение на вашата подкрепа и режимчето  bouquet
Сивила, това патешко звучи невероятно вкусно...Само тортата дето...такова, бърка пейзажа Crazy
Джери, аз не съм много по тези кръгли неща, но понякога правя за домашните любимци newsm78 стана ми интересно, може ли да споделиш рецептата? Аз правя една по стара еврейска рецепта - с кайма и патладжани, от баба си я знам, но мнооого врътлива, бе, то  бива половин ден около печката и после се изяжда за минимум време Crossing Arms
Аелис, най-неприятното нещо е емоционалното ядене...Да ти кажа, аз често злоупотребявах със себе си така.. Ама вече  Naughty когато съм ядосана, уморена или разтревожена, не слагам нищо в уста, защото става страшно. #2gunfire Само, когато съм гладна Sunglasses
Аз съм с МЦ и смятам да си мързелувам днес на топличко Mr. Green може една каланетичка да спретна Laughing така де, да не излизам от форма Whistling
Усмихнат и режимен ден Hug Hug Hug

# 666
Здравейте, сладурани! Днес ми е мързеливо, леко гладно  Blush
Велвет, браво, момиче, ама ти си сериозна мацка, не се даваш на изкушенията, браво   bouquet Hug
Сивила, аз моя г-н Кантарев упорито го избягвам, подозирам, че с твоя са от една зодия  Laughing
Аелис, само режмни нещица си напазари, нали  Laughing Hug И аз  все се моля да не ме ядосват, че всичко на моето Д се лепва после  Laughing
Джери, ние пък като си нямаме Витоша, ще се поразходим до МОЛ-а  Laughing И у нас имаше кръгло вито вчера  Simple Smile
Маргита, Мери, Ина,   Hug
Лек ден!

# 667
  • София
Здравейте момичета  Hug
Тези дни съм на работа по 12, 13 часа и не ми остава време да пиша, но си карам по режимчето.
Даже донесох и на колегите помело, много им хареса  Grinning Мисля няколко дни и да постя, но се качват килограми  Rolling Eyes
velvetvoice , поздравявам те  Hug и при нас стана студено, един вятър, мирише на зима  Flutter
Джери, и аз съм същата, отивам за две неща и познай как се връщам  Mr. Green
Снощи имахме много приятен концерт, поздравявам ви всички  с едно негово изпълнение  Hug
http://vbox7.com/play:c54b06bd
Да ви покажа и една снимка на щерката, връчиха им дипломите  Flutter В дясно  Wink

Приятна вечер  Hug

# 668
  • в колонките
 Hug HugДобро утро,чаровници.Не желая да коментирам решението на кантарев от тази сутрин smile3505.Но обещавам на себе си и на всички вас,че от утре ще си оправим отношението с този италианец(кантара).Тук се очертава една гореща седмица с 25-26градуса Laughing.Вчера на Крит е било 30.9гр топло.Ще си ходим на плаж JoyИмам малко излизане сутринта,после ще се трудя от дома.Браво   bouquetна щерката наМаргита.Желая на всички успешна седмица и мнооого минусчета. smile3525 smile3525 smile3525

# 669
Добро утро  Hug

sivila, спокойно,  ще се поправи момчето, ако не ще ти кажа как да го наказваш  Joy И тук ще е жега, 19 градуса  Crazy лека и приятна работа ти пожелавам  Hug

velvetvoice, поздравление, ти си упорито момиче, как няма да се справиш  Hug Иначе правих баница с праз, само за мене си  Blush Запържвам праза, редя ред кори, ред праз и сирене. Накрая нарязвам на ромбове, заливам с разбити яйца с газирана вода.   Лесно, бързо   и веднага изядено  Blush

Аелис
, на работа ли се днес  Hug Безпроблемно дежурство  Hug, или сега като си на редовна смяна не са казва дежурство  Hug

Вив
, то и обикалянето Мол-а  си е достойна за уважение тренировка  Hug На мен на д-то не се лепва, ама на коремчето и паласките  ooooh! Whistling ooooh!

margita
, честито на цялото ви семейство  Hug Много още да ви радва щерката  Heart Eyes Hug

Ще бягам на профилактични прегледи  ooooh! Кой знае до кога ще се мотаем в клиниката  ooooh! Поне всичко да извършат, не за удобство някои изследвания да ги прескачат  Tired

Пожелавам ви хубава нова седмица  Hug

# 670
  • GYM
Привет и от мен Heart Eyes Тук нищо ново. Като изключим, че морето почна да замръзва Mr. Green Де ги вашите 19 градуса Rolling Eyes Благодаря за милите ви думи  bouquet
Марги, поздравления, да ти е жива и здрава щерката, много да те радва и за напред  bouquet
Вив, обичам на фитнес в МОЛ-а, а мъжа ми как се поти там, не е истина Joy
Джери, стискам палци, бързо и леко да мине всичко и чудесни резултати пожелавам Hug
От мен хубав, усмихнат ден и успешна седмица Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 671
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Нашата кака става на 15 днес, заповядайте :

Снимката на тортата е от блога на Вероника, това кръгло нещо направих за тази вечер, само че не мога да го снимам така красиво, а и не ми се получи така висока newsm78.Както и да е, добре изглежда, само е малко нисичка Joy.Ще я опитаме довечера Wink.

Много задачки имам, сутринта рано ходихме до докторката, добре е Катето, от утре може  да ходи на градина Wink.

Напазарувах, сега ще поразчистя и по- късно се захващам - то само нашите и свеки ще дойдат, но пак трябва да се подготвя Wink.

Кантарчето е на 63.900, също като вчера, ще видим утре как ще е Rolling Eyes.

Не можах хубавко да ви прочета, ще го направя утре, тогава и ще пиша повечко Embarassed.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 672
  • София
Аелис, честит рожден ден на дъщеря ти   bouquet
Да ви е жива и здрава, много весели усмивки  nbirthday и късмет в живота и пожелавам
  bouquet
Джери, аз само го претривам със сол праза, иначе ми става много тежка баницата, пробвай  Hug
Като бях малка баба ми правеше зелник, една кора, запържено зеле и пак кора, е аз само от кората опитвах  Grinning
Гледах по тв-то предаване и там казаха, че ако талията ти е над 80 трябва да сваляш, премерих се и съм точно 80  Embarassed  Joy а вие  Wink
Приятен ден  Hug

# 673
И аз най-накрая да дойда, след пазаруване и курс  Hug

Аелис, много голяма хубавица и умница да вие,  безкрайно да сте щастливи всички  Heart Eyes Hug

Весело изкарване, то сигурно вече каката е духнала свещичките върху онова   Heart Eyes

margita
, на мен баба ми правеше зелник  newsm78 Но това чудо беше само с праз и сирене  newsm78  Joy В средата на тавата има запържен праз, купчина с диаметър 10 см и височина 3-4 сми. Oколо него са навити кори със сирене и всичкото това се покрива с няколко  кори, и се пече   eat
То моята е 73, ама я виж колко съм по-ниска от теб  Blush

Хубава вечер, приятни сънища, ей аз много рано се засилих за леглото  Kissing Heart lovekiss

# 674
  • в колонките
Привет  Hug Hug Hug.На голямата щерка на Аелис bdbaloni.Желая здраве и късмет в живота и да радва родителите си.Аз пека сардела във фурната,сварила съм броколи с лимон и 1с.л. зехтин.Утре ще се отчета,но по-късно,че ще си правя разходки сабахлен на 130км.от Атина.Ама какъв вятър днес момичетааа Grinning.Но пък аз не се уплаших,че си имам килцата Joy.Хайде стига толкоз за днес.Отивам да си видя сарделката,че ми стърже нещо.До сега съм на 1 грейпфрут и 3 мандаринки.Много цунки на всички ви.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт