Отговори
# 540
Спретнахме си страхотна срещичка днес с Цвети, Гея и Елфита. Децата поиграха, ние поклюкарствахме - беше супер. Елфи беше фотографа, но едва ли ще се включи скоро.

Мечи, леко раждане и от мен. Като ти видях линийката, та то не останало. Явно следващата седмица ще е събитието  Thinking

За плажа - Ванеса е с обикновен памперс и цял бански. Тя към водата не проявява интерес, даже се ядосва ако някой я намокри. С часове си седи на хавлията и играе с пясъка все едно я няма. Последния път като бяхме на плажа коментирахме с милото, че поне не яде от него и докато се бях загледала по Гого как плува, една жена се приближава към хавлиите и ми казва "Извинявайте госпожо, но детето ви яде пясък". Обръщам се и какво да видя - бузите и подути като на хамстер, едва я измихме после  Crazy

# 541
Спретнахме си страхотна срещичка днес с Цвети, Гея и Елфита. Децата поиграха, ние поклюкарствахме - беше супер. Елфи беше фотографа, но едва ли ще се включи скоро.

Е,стига дееееее..И аз искаммммм Laughing

# 542

Е,стига дееееее..И аз искаммммм Laughing

Е, хайде де, чакаме те  Laughing

# 543
Зари, слава Богу  Hug че е малкият дявол. Сега остава една силна програма след АБ да приложиш - много фрешове, плодове, зеленчуци и пробиотици. Щом инфекцията е била в чревцата, добре е да има пробиотик (ако не истинско кисело мляко, поне биогая или нещо от сорта).
А за моя случай, аз хич не държа да ме харесват и да им правя добро впечатление на моите съседи, просто все още ми става криво като разбера някакви неща за себе си и семейството ми, които не са истина, пък после тегля една дълга и махам с ръка  Laughing даже напоследък се опитвам да се смея  Mr. Green

# 544

Аз от два дни съм с цистит, ама днес на обяд болките бяха страшни, та се престраших да звънна на новата си лична лекарка (от две години съм при нея, а никога не съм я виждала) - изписа ми някакво лекарство, много силно, ама се пие вечер преди сън и сега стискам,че вече не се издържа.
Помага ми  . Поне на мен ми действа доста добре и бързо се усеща подобрение. Билкови таблетки са Peace

# 545
Добро утро!

Мятам набързо един въпрос..Имам слънцезащитен крем за децата от миналата година и е пълен.Срока му на годност е 9 месеца,а е купуван преди 12 месеца..Дали да го използвам? Той си стои пълен от миналата година,защото тогава го изпозвахме 3-4 пъти,а пък не ми се купува нов,при положение,че детските слънцезащитни продукти са си скъпи....

# 546

Добро утро и от мен!!!

Добро утро!

Мятам набързо един въпрос..Имам слънцезащитен крем за децата от миналата година и е пълен.Срока му на годност е 9 месеца,а е купуван преди 12 месеца..Дали да го използвам? Той си стои пълен от миналата година,защото тогава го изпозвахме 3-4 пъти,а пък не ми се купува нов,при положение,че детските слънцезащитни продукти са си скъпи....

Фокси, ако си го държала в хладилника през това време, няма проблем според мен да го ползвате и тази година Peace

# 547
Фокси, единият вариант е да мацнеш на ръчичката малък участък и да видиш до утре реакция ще има ли. Ако няма, значи е наред. Другият вариант е да се огледаш наоколо сред познатите ти, които вече са били на море тази година, ако им е останало мазилото - вземи го. Аз например моето веднага го дадох на едно детенце, защото така и така пари съм давала за него, защо да го хвърлям като няма да ми трябва тази година повече. Сега като се върне момчето, ще си го взема и може и още някое дете да изкара с него  Wink Кога заминавате? Аз ще си го взема тази неделя или понеделник, мога да ти го пратя веднага. То е на Гарние 30 фактор

# 548
Фокси, единият вариант е да мацнеш на ръчичката малък участък и да видиш до утре реакция ще има ли. Ако няма, значи е наред. Другият вариант е да се огледаш наоколо сред познатите ти, които вече са били на море тази година, ако им е останало мазилото - вземи го. Аз например моето веднага го дадох на едно детенце, защото така и така пари съм давала за него, защо да го хвърлям като няма да ми трябва тази година повече. Сега като се върне момчето, ще си го взема и може и още някое дете да изкара с него  Wink Кога заминавате? Аз ще си го взема тази неделя или понеделник, мога да ти го пратя веднага. То е на Гарние 30 фактор

Аз мислех да пробвам на мен да видя дали ще има реакция,но май е по-добре на децата,защото кожите ни са различни Thinking Но пък ме е страх да не им стане нещо...
Ако случайно нашия крем вече не става,много ще ти бъда благодарна ако ми пратиш вашия Hug

Ками,не съм го държала в хладилника,беше си на стайна температура..Аз затова се чудя..

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 15:55 от Vache

# 549
  • София
Мечи, радвам се, че датата е която ти искаш! Леко да мине всичко!
Креми, представих си малкото хамстерче Simple Smile
Фокси, май не става вашия крем - дори да не е развален, няма гаранция, че ще пази от слънцето.
Зари, радвам се, че Бобчо е по-добре!

Мерси за подстрекателствата за бракуване. Прави сте, че по-зле няма накъде, но пък аз имам някаква представа каква сватба искам, а сега няма да се получи точно такава... А иначе не ми се занимава заради единия подпис...Но пък Евгени така миличко ме помоли и заврънка, като видя, че се дърпам...
А да ви се оплача вчера щях инфаркт да получа на женската консултация. Те нали пестят от ехограф и слушат тоновете в поликлиниката - е търси акушерката бебе, търси пулс - няма. А аз си представях моя мисед в 6-тия месец и направо бях пред припадък. Викнаха лекар по телефона и най-накрая ме погледнаха на ехограф! И всичко е ок, само че малкото така се е завъртяло, че само главата му е към корема ми - затова не се хваща пулс, нито усещам ритници. Такова облекчение изпитах..., но едвам се прибрах до нас, цялата треперех.

# 550
Фокси, май не става вашия крем - дори да не е развален, няма гаранция, че ще пази от слънцето.
.......

А да ви се оплача вчера щях инфаркт да получа на женската консултация. Те нали пестят от ехограф и слушат тоновете в поликлиниката - е търси акушерката бебе, търси пулс - няма. А аз си представях моя мисед в 6-тия месец и направо бях пред припадък. Викнаха лекар по телефона и най-накрая ме погледнаха на ехограф! И всичко е ок, само че малкото така се е завъртяло, че само главата му е към корема ми - затова не се хваща пулс, нито усещам ритници. Такова облекчение изпитах..., но едвам се прибрах до нас, цялата треперех.

Ех,значиии...Ами тогава ще разчитам на "подаянието" на Галчето   Rolling Eyes Или ще се купува нов....Честно казано хич не ми се дават пак пари за слънцезащитен крем... Аз и по принцип взимам само за Боян,че той много лесно изгаря.А аз си карам без кремове...

Оф,ама и аз като те прочетох ми се преобърна всичко докато стигна до края....Недей така да стряскаш,бе ,жена.... ooooh! Представям си ти в какво състояние си била..Добре че всичко е наред Hug

# 551
  • София
Мечи, пожелавам ти леко раждане и едно сладко вързопче в розово Simple Smile

Мрм, ужас... чак на мен ми се сви сърцето хем още от първата дума беше ясно че все пак е с хепи енд историята  Hug

Деси, самолекувам се от гъбички, че не можах да се опазя в тия жеги  Confused

Маринче, пий мнооооого течности. Непрекъснато да ти е пълен мехура и дано бързо дойде момента за лекарството!

Гал, не му казахме на док. за дрискането, защото сутринта решихме че е нормално, а при мен се прояви чак на другия ден.. Абе дано всичко да е наред

# 552
Ларакрофт, Краси още ревнува и не виждам признаци да спре, дори сега като пак го пуснахме на ясла е още по-силна, но аз мисля, че винаги ще има ревност - кога по-силна, кога не толкова, но и Чавдар като порасне и той ще ревнува - теса малки и искат постоянно внимание(поне Краси е такъв - той не обича да е сам, да си играе сам - трябва да съм с него). Като .взема Чавдар Краси иска точно в този момент да пие вода, да яде, да го гушна и т.н, а когато има някой друг отива при него, протяга ръце и като го вземат се обръща към мен и ми прави някаква физиономия от типа "Ти като не ме искаш, другите ме искат". Звучи много нереално за вас и вероятно си мислите, че преувеличавам, но Красимир е много странно дете в това отношение, много раним и много тежко преживява такива неща. За жалост доста му се насъбра наведнъж и още му предстои, но се опитвам да му давам цялото си внимание и обич когато имам тази възможност.

# 553
Гал,ми аз сега се сетих,че няма да има време да ми пратиш кремчето...Не е занимавай.Ти ще го вземеш в неделя,ще го пуснеш в понеделник,а аз ще го получа в сряда,а ние рано сутринта ще заминаваме...Не го пращай.Благодаря ти все пак... Hug

# 554
foxy, ние ще пътуваме сега в неделя за морето и ще минем по магистралата, мога да взема кремчето и да ти го "метнем", тя галл живее близо до нас, може да се разберем нещо ...

МечиHug, жива и здраво момиченце да се появи и да топли сърцата ви!!!
Миме - мрм, голям ужас, ама ти защо се вкарваш в такива филми? Слава Богу всичко е наред!!!
Миме, алхимикова - благодаря, Михел не е със скъсан, а със скъсЕн ахилес /по диагноза/, но и двете не са верни, вече си ходи почти на цяло стъпалце - всичко е от обувките явно.  Завидях ви за срещата със сватята и с децата. Чакам снимки.
И за пловдивската среща завидях, искааааммммм

четох, четох, има и още за писане, ама имам работа и после ще довърша ...

Общи условия

Активация на акаунт