Отговори
# 555
Пате, зщо да не ти вярваме, има си такива дечица... На мен Алекс ми е вдигал температура от стрес- когато ходех на работа, дори понякога знаех точно заради коя реплика се разболява. Та нищо чудно че и Краси реагира така... Но с времето ще види и хубавите страни на това да си имаш братче- приятелче и партньор в игрите, пък и някой който те обича и готов да те гушка по всяко време. И ще се увери че любовта на мама стига за всички Simple Smile

В подписа на една съфорумка пише:

Любовта на мама не е пита, да се дели на парчета за отделните мечета.
Тъй както пътят през Балкана по-широк и по-хубав става, тъй и любовта на мама става само по-голяма

# 556
Фокси, недей да спестяваш откъм крема! Той е най - важния от всичките ти приготовления за морето, особено за толкова малки бебоци с толкова нежна и бяла кожичка! Взимаш хубав, скъп с максимален фактор, по - добре да е за сметка на храна или нещо такова, от колкото да пренебрегнеш защитата.
 Peace

mrm , радвам се, че всичко е наред! Hug

# 557
Бисе,мерси,миличка,но реших че ще купим нов.Както казва Зари по-добре да се лишим от друго ,вместо от крема Peace И без това ще ни трябва по-голяма доза,че нали двама ще мажем  Laughing Мен ме притеснява повече Жорето,защото той е взел кожата на баща си...Бял като сняг,ама от розово-бялото..незнам как да го обясня...Боян изгаря адски бързо и предполагам,че и при Жорето ще е така.А Наско пък има моята кожа-бяла,но по-матова.А аз мнооого трудно изгарям.Почти никога не се мажа...

Както и да е..Аз пак започнах много да се обяснявам ooooh! Ще купим ново кремче Peace

Бисе,а вие къде ще ходите? И докога?

# 558
Ее,пак бомба е паднала...

Явно всички гледаме Незабравима или Двама завинаги /въпреки ,че знам втория как ще свърши  Sad / Laughing И едновременно с това и сготвих за час и половина супа,мусака и сутляш    chef

Кажете нещо деее,сама не е нормално да си говоря Rolling Eyes

# 559
Каква ти е супата? Grinning
Днес се запознах с акушерката която ще ме изражда,на прима виста много приятна женица,ще видим как ще бъде.Според нея до 20.08 ще съм родила Rolling Eyesне знам как го видя сигурно звездите и го говорят JoyПрегледа ме жената,на дълго и широко поговорихме,моите претенции техните виждания и сега остава да намерим златната среда и всичко ще е наред. Praynig

Бисе, нещо не съм прочела както трябва,извинявай.Важното е ,че диагнозата не вярна. Hug
Мечи, радвам се,че си се преборила за датата и сега си по-спокойна.Аз залагам на 15 или 16 Mr. Green

# 560
Каква ти е супата? Grinning
Днес се запознах с акушерката която ще ме изражда,на прима виста много приятна женица,ще видим как ще бъде.Според нея до 20.08 ще съм родила Rolling Eyesне знам как го видя сигурно звездите и го говорят JoyПрегледа ме жената,на дълго и широко поговорихме,моите претенции техните виждания и сега остава да намерим златната среда и всичко ще е наред. Praynig

Миме
,ми то не останало бе Shocked
Мечи..и на теб...
...и на нежното цвете...

въййййй,кога стана време да раждате ooooh!

Супата ми е картофенка,че най-бързо става Laughing

# 561
  • София
Миме, вие с Мечи май се наговаряте да сте на една дата ми се струва.  Hug Успех и леко раждане ако не се чуем до тогава  Heart Eyes

# 562
  • София
Сега докато си зяпам във фейса видях-Маринче,Лори , май имаме общи познати-Таня Мирчева е жена на мой колега Боби Мирчев.Аз лично не я познавам обаче, загледах се в неговите снимки и така.

# 563
Ааааа, аз датата не си я давам, предупредила съм и Алхимикова да внимава... Не че знае кога ще раждам, ама да внимава да не роди и тя тогава  Joy

Айде на залаганията, Петя като букмейкърски кадър ще следи за законността им и като му дойде времето ще раздадем джакпота - който познае датата ще бъде поканен да гледа бебето за един ден, докато мама Мечи си почива  Joy Joy Joy
Така като се замисля, вече има 3 предвиждания за една и съща дата от 3 залога, много са се разговорили тия звезди напоследък  Thinking

Тотално изтращях, ще взема да си лягам, пък дано заспя....

Лекичка и мекичка на всички

# 564
Добро утро!!! kaffeetrmker_2

По- внимателно днес, че е  smile3558 13-ти  Laughing
Успя ли снощи някой да види падаща звезда Mr. Green? Аз се събудих в 1 без 10 , ама в тези последни 10 мин. нито една не видях Sad

# 565
Добро ви утро и от мен,

Мечи, Миме, когато и да раждате дано е леко и бързо. И да не ни забравите  Wink

Ками, ами звездите са тази нощ май, май затова нищо не си видяла  newsm78

Момичета, кажете как върви при вас махането на памперса. Йоан категорично отказва да свърши каквото и да е в гърнето. Преди пак имаше някакви попадения, но сега е някакъв ад. Или стиска по няколко часа или пишка и ака , където свари. Почти не остана немаркирана територия.
А не иска памперс, сърди се като го слагаме. Памперс слагам само докато спи и на разходка през останалото време е с гащички.

# 566
И аз не видях ни една звездичка да пада, тюх, заспах преди метеоритния дъжд  Embarassed
Фокси, ще сме на Приморско в хотел Перла бийч 1, от 15 до 22-ри. Това ни е любимият курорт, но от 8 години не сме ходили там - от първото ни гаджешко море с любимия  Laughing
Миме, радвам се, че вече имаш план за раждането, сега успокои ли се?
Вярвам, че всичко ще е наред и при теб и при Мечи!!! Може ли да те проверявам по телефона от морето, че няма да мога да влизам тук? Колкото до диагнозата на Михел - тя за щастие вече няма значение.
Мечи, ти тая дата дето аз я предвиждам няма как да си я избрала, нея може да я избере само неродената снахичка  Laughing
Ками, чудесна трапеза, радвам се че сте приключили с този "ръб" бившия ви хазяин, дано сега да сте по-добре на новото място!!! Сияна е прекрасна, пу-пу!!!

Пате, наистина има по-чувствителни деца, според мен трябва да насочиш много повече вниманието си към Красунчо и да го приобщаваш полека в отглеждането на Чавдарчо, за да се намали ревността. Майка ми така е правела с брат ми когато аз съм била бебе - чела му е приказки, пяла му е, гушкане ... присъствал е на къпането ми като награда и всяка минута, в която съм спяла е била до него, винаги ни е гушкала заедно с думите - "мойте двете дечица". Така наистина той не е усетил много моето присъствие в негативен план, а ние също сме със сравнително малка разлика - 2год. Съвет в тази ситуация няма ...

Деска, Михел от 9-месечен си ходи по голяма нужда само в гърнето, но сега на морето ще се пробваме и с пишкането, преди месец опитвахме, но не беше готов за махане на пампа - ревеше и се чувстваше направо обиден, че се налага да се напишква другаде освен в памперса. ooooh!

# 567
Момичета здравейте Hug
Миме,Мечи,я вземете да родите в един ден,много ще е интересно и за вас  и за нас Heart Eyes...това в кръга на шегата Wink
Желая и на двете леко раждане и датата не е от значение Laughing
Искам да ви покажа две снимки от Ивко който е в Бг....

# 568
Здравейте и от мен Hug

Леко съм откачила затова няма да пиша много,че ще ви надуя главите.Накратко казано-от две стаи,в които съм оставила диваците да лудуват,те стоят залепени до мен,а аз съм се свила в единия ъгъл,за да сложа малко грим на лицето си.Взимат ми гримовете,хвърлят ги наляво-надясно,крещят,катерят се по прозореца.... ooooh! Ей в такива дни направо ми идва да им перна по един шамар..И на всичкото отгоре бързам,че трябва да излизаме за кухнята... smile3511 Ей,едвам се сдържам..казвам ви....

Както и да е.След 20 минути,когато излезем, всичко ще свърши ooooh!

Бисе,ми може да сформираме в един и същ ден среща във Варна,ако нямате проблем да отидете до там...
Деси,Ивко много е пораснал и е станал още по-голям сладур Heart Eyes
Десика,аз за гърнето вече съм писала.Посочваме го след като свършим работа в памперса Laughing

Връщам се при диванетата,защото ще изпочупят всичко ooooh!

# 569
˙·٠•●kremucka●•٠·˙ и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Май с бонбончета трябва да се запасим  Mr. Green

Фокси, на бисерчета малко далечко ще и дойде Варна. Иначе с удоволствие ви чакаме за варненска среща.
За гримовете - и Ванеса е наредена винаги до мен, когато се гримирам. Изважда всичко от несесера ми и ме имитира пред огледалото. Голяма скица е.

Деси, много е сладък Ивко и колко щасткив изглежда. Явно супер му се отразява престоя в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт