Отговори
# 570
Аз си четя,но не пиша,но поне не се крия,но ако има бонбонки и за мен минавам инкогнито  Whistling

В момента се изрусявам и познайте остатъчното червено каквъв щвят ще придобие ,но съм си решила да си ставам блонди,поне ще имам извинение за държанието си  Laughing.Само Валето да не се уплаши като се събуди.

В сряда си го прибрахме,че се обадиха на свеки да поработи малко и сме си двамката с него  Heart Eyes

Леко раждане на мамите и от мен  Hug

# 571
Раде,ама и ти не седна на д...то с тая твоя коса Laughing Направи си я зелена,пък поне тогава може да мирясаш  Mr. Green
Незнам Валето дали ще се уплаши,но сигурно ще те гледа странно Laughing Аз като се постригах,децата ме гледаха така,все едно съм непозната.А като си сложа очилата идват да ми ги махат Laughing
Креми,Ванеса поне те имитира пред огледалото,пък и все пак е момиче,а тия моите праскат всички сенки,червила,спирали и т.н. в земята,рисуват се по тялото и....абе луда работа Crazy

И след цялата тая лудница от сутринта,сега докато мъчих Жорето да заспи,Наско си изкара съня...Жорето така и не заспа и ще го видим след час-два какво мрънкане ще има ooooh! На всичкото отгоре с Боби имаме спешна работа и няма как да стоим вкъщи и да чакаме Георги да заспи,а и няма кой да ги гледа...Абе мъка ми е как ще обикаляме с две деца,едното недоспало,а другото изобщо не спало и мрънкащо.......... Crazy

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:30 от foxy81

# 572
Ах, тези палави деца Laughing Нашата г-ца, явно ме е гледала как си скубя веждите и почнала да си скубе миглите Joy Като чуе само скубене на вежди и си подкарва миглите детето. Не е догледало нещо кое, как става  Crazy
Пред нея никога не съм се лакирала, ама знае за какво се използва лака. Вчера сутринта докато още спеше се лакирах на терасата и оставих лака на перваза. Прибирам пране след обяда, тя с мен на терасата и зад гърба ми взела шишенцето и почнала да маже по ръцете, роклята, коляното #Crazy

Десика -"Метеорният поток е характерен за периода от 25 юли до 17 август, а максимумът е между 11-13 август.  От полунощ на 11 август до тази вечер е  пикът на падащи от небето звезди" Само дето информацията за  часа по сайтовете се разминава. Уж снощи м/д 00ч. и 01 ч. щяха да падат, днес четох за по- ранен час.
Все пак някои са ги видели  Laughing-"Над петкилометрово задръстване се образува снощи на Витоша от любителите на звездите, дошли да наблюдават метеорния поток."

Леко раждане на Мими и Мечи и от мен! Hug

# 573
И аз тъкмо за гърнето щях да питам..... При нас ситуацията е следната - акането се върши единствено в памперса, а ако го държа дълго време на гърнето се стиска и чака да му сложа пампата, за да ака. Пишкането - ако го сложа на гърне веднага след сън си пишка, в останалото време - понякога. Иначе пак пробвах днес да го оставя по слипчета. Преди това го държах на гърнето да се изпишка около 15 мин, но нищо не направи. Тръгнах да вземам слипчета от шкафа, той междувременно станал и се напишкал на пода. Сложихме гащите и до 5-10 минъти пак пишка в тях. Стана както миналият път и сега си мисля, че това моето дете си пишва така по малко през много кратки интервали. Какво да правя не знам. Не се ли усеща или това поведение е нормално в началото на ученето да свикне без памперс? Споделете опита си?

# 574
  • в гората
 Момичета, черпя за здравето на мъжлето - днес има рожден ден!

# 575
M@M@, да ви е жив, здрав, любящ и много помагащ татето! Laughing

4erveno6iika , според мен мн бавно ще станат нещата. Пак като вършите нещо в гърнето сте по- добре от нас. Малката не мога да я задържа седнала на него 2 минути. #Crazy
Сега в жегите я оставям по гащички като сме вкъщи. Първият ден като беше без памперс, явно се чудеше какво става и стиска повече от 2 ч. Тогава аз се притесних, че и причинявам дискомфорт Tired Днес слагам я на гърнето и и обяснявам да пишка, ама след 10 мин. се беше изпишкала естествено на пода Joy
Като почнат да си обаждат, ще е много по- лесно. Повечето ми познати са ми споделяли, че децата им са се научили да пишкат и акат,където трябва около 2- та си годинка.
Аз не си давам зор хич, когато тогава. Единствено ме е яд, че много я запарва този памперс в жегите и се изрива по дупето, сгъвките на ръцете, вратлето, челото...

# 576
M@M@, да ви е жив, здрав, любящ и много помагащ татето! Laughing

Това ми хареса Peace И моя поздрав  е такъв Hug

Неща ми е голяма скука...Жорето заспа рано-рано,Наско си бърбори нещо,но е кротък,затова го оставих да си приказва в спалнята и изпратих татито на мъжка сБИРКА.И сега се чудя какво да правя Thinking Май ще си пусна филмче..и без това тук никой нЕма Rolling Eyes

Предлагам Инчето да пусне малко снимки от морето,защото много ми се гледат морски снимки.. Mr. Green

# 577
  • София
Мама, и аз се включвам в общия поздрав!

С гърнето не става работата - не седи и 1 минута. Вкъщи с гащи или без си пишка и не и дреме, другото - само в памперса.

Кажте някой филм от нета. Аз последно дръпнах Генезис с малко гадно качество, но за който няма да стигне до киното става. Препоръчайте някой друг.

# 578

Кажте някой филм от нета. Аз последно дръпнах Генезис с малко гадно качество, но за който няма да стигне до киното става. Препоръчайте някой друг.

Зависи какво обичаш да гледаш..Аз по принцип обичам всичко,зависи от моментното ми настроение.В момента съм изтеглила и вече гледала някои от тях:

Remember me-леко сълзлив,най-вече на неочаквания /за мен/ край...
Everybody`s fine-доста сълзлив за мен,но адски поучителен...
The back-up plan-лек,простоват,но и забавен на моменти,за губене на времето (отново моя гледна точка) Simple Smile
Robin Hood-предстои да се гледа,но щом е с Ръсел Кроу ще ми хареса Mr. Green
Grown ups-.....Адам Сандлър ще разцепи от смях отново..сигурна съм Laughing
Salt-......Анджелина..няма какво да добавя Heart Eyes ще се гледа...
Prince of Persia The sands of time-гледам обаче,че е бил качен неправомерно и вече навсякъде са махнали линка

Ако се сетя за друг,който съм гледала наскоро и ми е харесал ще пиша....
Генезис и аз го чакам с хубаво качество Simple Smile

Сетих се за един страхотен филм,който гледах преди 3-4 месеца,но е много,много хубав:
The blind side

....и 5 Гости преглежда(т) тази тема.....
Яко съм се запасила с чипс ,локум и лимонада ..някой да желае? Laughing
...един избЕга...тъкмо да остане повече почерпка за другите Laughing

Ах, тези палави деца Laughing Нашата г-ца, явно ме е гледала как си скубя веждите и почнала да си скубе миглите Joy Като чуе само скубене на вежди и си подкарва миглите детето. Не е догледало нещо кое, как става  Crazy
Пред нея никога не съм се лакирала, ама знае за какво се използва лака. Вчера сутринта докато още спеше се лакирах на терасата и оставих лака на перваза. Прибирам пране след обяда, тя с мен на терасата и зад гърба ми взела шишенцето и почнала да маже по ръцете, роклята, коляното #Crazy

А аз днес засякох Жорето да взима гребена ми и да си реше косата Laughing А аз никога не съм му показвала умишлено какво се прави с гребена Laughing

Яна,верно,че Алекс е рожденник Hug Да ти е здрав,весел,игрив и много грижовен,както към мама и тате,така и към Дими Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 23:28 от foxy81

# 579
m@m@, Да ти е жив и здрав рожденика!!!   bouquet
Яна, Бъркам ли или Алекс днес е също рожденик? Ако е така да здрав, много щастлив, умен, послушен и да помага на мама с грижите за малкото си братче!   party023

# 580
  • София
М@м@ честит рожден ден на мъжлето ти!

Аз хубавите филми ги гледам на кино, по-добре не гледайте Генезис  вкъщи или най-малкото  го гледайте с хубаво качество.Все едно Аватар да гледате на телевизор.Агент Солт и аз го гледах, много ми хареса, много и отиват такива роли на Джоли.
За първите три филма споделям мнението на Фокси.
Аз мога да предложа сладолед.
Хайде лека нощ от мен , че утре сме на пикник и ще се става рано.

А да не забравя днес бяхме на оглед за апартамент, новот строителство аз не го разбирам.Искам да си имам голяма кухня, а те егати холчетата  Whistling
Иначе комлекса беше страхотен, ще видим сега започва обикалянето.

# 581
Аууу,един от гостите се оказа моя милост... Laughing  Фокси,локумът предлага ли се и на свои хора? Не знам как става,но понякога,явно при вкл и изкл на компютъра,излизам от регистрацията... newsm78

Лара,успех и бързо да попаднете на най-уютния бъдещ дом!

# 582
Аууу,един от гостите се оказа моя милост... Laughing  Фокси,локумът предлага ли се и на свои хора? Не знам как става,но понякога,явно при вкл и изкл на компютъра,излизам от регистрацията... newsm78

Днес извади късмет..Аз предложих на гостите,ама ако ми оставиш Раличка за един ден да я гушкам и целувам,ще има локум и за теб Mr. Green

Ларакрофт,най-искрено ти завиждам Hug Успех в търсенето!!!

# 583
  • Пловдив
Добър вечер,банда  Hug

за една седмица даже темата не сте изписали-тъкмо ще наваксам лесно

днес се върнахме от морето-времето беше хубаво.Добре изкарахме.Даже си направихме мини варненска среща-Цвети,Ганка,Креми и аз.Ще пусна и снимки

# 584
Елиии,добре си ни дошла Hug Пускай,пускай снимки..откога те чакам Hug

Общи условия

Активация на акаунт