НЕКА ИМЕТО ВИ, БЛАГОСЛОВЕНО, ДАРЯВА СЪС СВЕТЛИНА, ТОПЛИНА И МНОГО ЛЮБОВ
Елфи, аз моята количка се опитвам да я продам от половин година вече за 50 лева и никой не я ще

Диде, ужасно те разбирам
НЕКА ИМЕТО ВИ, БЛАГОСЛОВЕНО, ДАРЯВА СЪС СВЕТЛИНА, ТОПЛИНА И МНОГО ЛЮБОВ

но поне малчовците се натичаха по центъра на Банско. Хвърлих и едно ухо на феста ама с нашата хуна не се застояхме дълго.
. Постоянно иска да сме около него и двамата и ако някой излезе пищи все едно го колят. Баба му и дядо му само челни стойки дето не правеха да го разсеят но не би.
, зимата е стуууд 

, и проблема май е сериозен, което значи, че ремонта ще отнеме време и ми е супер криво. 

Много ни е удобно да си спим с децата! Алекс беше до 2 г. 2 м. в нашата спалня, когато беше готов с голямо желание се пренесе в самостоятелна стая. Доскоро обаче го приспивах- лягах и го гушках, но пак сам показа че вече е готов и лесно го научихме да заспива сам. Дими от раждането си спи при нас и ще го преместим когато си покаже че е готов
Т.е. когато започне да спи по цяла нощ без да се буди, като се събуди сутрин да не плаче а да става и да идва да ни търси, да може с разкази да му въздействаме и да го убедим колко е хубаво да е голям 
Като я оправдавам,че е малка и не разбира, все се чудя как разбра за палеца
Важното е,че си знаят и когато дойде време за ам-ам си сядат по местата и чакат търпеливо 

, извинявам се че честитя с известно закъснение 

Лошото е,че другите са скъпи ама нали все пак за дребсън става въпрос...

дано акушерката да е познала
Макар,че от събота съм спряла всички хапове и нямам пукната контракция,а докато ги пиех имах,луда работа.

А ако са в една група ще е супер, дай Боже
Препоръчани теми