ЖЕНАТА ЛЪВ 33 част - Наближава Лъвското царство!

• 16 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Абе мързели ви сме и това е истината  Mr. Green! Ей, на, докато чатим тук, можем да си врътнем по един диск, нищо работа, ама... аз не го правя.

# 631
Че сме мързеливи, факт Mr. Green. Но както вече писах, имам много снимки и на дискове, но половината от тях все едно ги нямам Sad. Просто не се четат.
Някой ако измисли нещо умно по този повод, да свирка.
А този външен хард диск какво представлява? Сигурно е и скъпо Rolling Eyes.

# 632
Мъжа ми отдавна ми бил казвал за такова животно, пък аз къде съм бляла ooooh!.....СТрувало към 150лв. Confused

# 633
И аз си ги държах на компа, но като го сменяхме качих всичко в снимка.бг и кодирах  newsm78 Имам стари и на дискове, нови на компа, а отдавна се каня да събера всичко на едно място и да подредя, ама се чудя къде  newsm78 Мислех в снимка бг, ама сега се зачудих дали да не е в албум бг  newsm78 Дали е сигурно място  newsm78 Иначе аз имам едно на компа дето се вади и можеш да си го носиш някъде, ама дали е такова за което си говорите не знам  newsm78

# 634
ДобрЮтУ.

Полин, ама ти нали след онзи случай вика някакви да ти оправят компютъра? Аз съм забравила даже. Мислех, че тогава решихте проблема.

Аз години наред също си държа снимките в D дяла. Години най-буквално. Преинсталирали са ме. Не съм загубила нито една синмка. Отделно от това колко често сравнително се налага онова да го наречем "символично" преинсталиране с възстановяване първоначалното състояние на C (на програмките). Не знам, верно мързи ме да записвам на дискове, но не се налага просто.

Като сме на тема за хапаратурките да ви кажа много ми е тАрсенЕ като попитам брат ми в случаен разговор за нещо дребно, а той покрай обяснението за него ми изсипе три вагона информация. Щото през моята рядка цедка всичко бърже изтича и на другия ден пак се налага да питам. Сега нали съм се заиграла да си правя картички  Embarassed и какво си нямах работа снощи да питам нещо и... се почнаха някакви "текстури", "е тука с Alt вземаш инструмента..."
О! Thinking  ooooh!

После за word-а нещо питах и там ми наля резервоара до горе с информация и ако ви кажа, че цяла нощ са ми се въртяли насън "Insert field - Macro button - no macro..." дрън, дрън....ама при мене оти цедката рядка бие на кухо. И се събудих недоспала.  Tired

Ааа, момичета, трябвало е поЙче да се учи английски навремето.  smile3529  Хайде отивам да пия кафе  food010

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 07:45 от Stefka.b.k

# 635
Честит Рожден Ден на mai_mai

Добро утро на всички   bouquet
Стеф разприказвала си се рано-рано  Laughing
Ама ми е готино като знам , че някой е минал преди мен, значи има движение във форума  bowuu

Чоч, Стеф стЕгате ли се за утре  Wink

И аз ще пия кафе..............

# 636

Честит Рожден Ден на mai_mai!

Реа, кво да ти кажа.... Thinking-най-много мъж ми да ме изненада с някое цвете  newsm78! Като се замисля, миналата година май трябваше да се уговоря с доктора да родя Даниела на рождения си ден, че да намазвам и аз по нещичко.... Embarassed

# 637
Добро утро и честито на рожденничката  bouquet! Дано се включи да си я припомним Crazy.

Стеф, оправяха го. Ама изведнъж пак нещо му стана ooooh!. Абе знам аз, че иска нов, ама няма стотинки Mr. Green. Че май и за море няма да има Thinking.
Оказа се, че нещо вентилатора му не работел добре. Оттам постоянното вкл./изкл. Сега сложиха друг и преинсталираха пак.

# 638
Реа, ам приказвам щот' нЪли ти казвам - рано рипнах.
А инак дали се стягаме... Аз лично няма да празнувам. По никакъв начин. Не знам даже дали и ще черпя в работата. Мнооо народ там беее - нема изхранване с бАнбоньЕ и сокУвИ. Ще видим. Ще празнувам след като взема заплата. Whistling

Полинко, лоша работа. Ама вие нямахте ли и друг компютър? В смисъл настолен компютър? newsm78

Чочинкааа, аз съм с тебе  newsm68

# 639
ЧРД mai_mai!

Реа, получи ли съобщението ми?

# 640
Честит рожден ден на mai_mai!

Да почерпя и за майка ми, че и тя днешна лъвица.

# 641
Чочинкааа, аз съм с тебе  newsm68
smile3521 newsm10 smile3521
Джес, да е жива и здрава майка ти   bouquet

# 642
Хора ще се побъркам, ня можем да си намерим хотел на нормални цени в Обзор  newsm45

ППС: Вий да е жива и здрава майчето   bouquet Hug

# 643
Джес, да е жива и здрава майка ти!  bouquet Hug

А пък аз одеве погледнах... Мai_Mai, която е днешният рожденик не е влизала много отдавна във форума. И даже  Blush попрочетох последните ú публикации - май е някъде на море в Созопол. Леле, че съм клюкарка. Аз зат'ва току кисна в Клюкарника - нейчъръл ми е някак дет' сЪ вика. Joy

Не знам... обаче... да сменя музиката в слушалката дет' съм си я боднала в уШото ли... Thinking, че много меланхолична ми идва  и... ми се развали настроението.  Sad

Реа, какво означава нормални цени, Рейчо? Толкова ли пък е скъпо там?

# 644
  • София
Здрасти, сладурани!
Джес, липсваш ни  Hug! Честит празник на майка ти, да е жива и здрава и повече да те слуша  Wink   bouquet!
Реа, защо так? Какво стана с онзи хотел, който беше харесала?

Общи условия

Активация на акаунт