ЖЕНАТА ЛЪВ 33 част - Наближава Лъвското царство!

• 16 784
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Вийче, честит празник на майка ти  bouquet! Повече разбирателство и любов да цари в отношенията ви Hug!

Норче, к'во стана бре? Shocked Нали беше намерила хотел? Thinking
Да ти пратя ли на ЛС пак името на онзи, където бяхме миналата година? Със закуска, обед и вечеря плащахме супер евтини цени. На плажа е. Само места да има. Ние на място си резервирахме. Ако се поразровиш, можеш да им намериш телефони, щото сайт нямат Thinking.

Стеф, стационарният ми върти номера, мамка му #2gunfire. Много са му годинките между другото Thinking. За лаптопа се бият двама, аз съм соло Mr. Green.

Венче, поляхте ли топката? Crazy

Гудзи, мина ли ти лошото Hug?

# 646
Джес, да ти е живо и здраво майчето Hug Не ти е лесно с майка лъвица сигурна съм, щото и моята е такава  Blush
Рейче, кажи си исканията и паричките, които даваш и всички дружно да търсим  Peace Не знам ние ли ходим на много евтино, ама почти всичко в нета ми се вижда безумно като цени  ooooh!
Абе момичета нямаме пари за море, не знам кво ще правим   Rolling Eyes
Пол, сдух съм поради горната причина Tired

# 647
Привет момичета!

Джес, да ти е жива и здрава майчето.

ЧРД на МАИ МАИ!

Аз снощи ходих да се видя с една приятелка и ми беше много приятно.

Стеф, смени я. Аз съм на радио Стар ФМ   superuu Много добре ми действа тая музика.

Днес взех, че си облякох една бяла туника, ама е разголенка и от сутринта само нек'ви мъже покрай мен и вече ме бъзикат, че имало трупове след мен  Embarassed Embarassed Embarassed

# 648
  • София
Ха ха ха, Хаяси  , нямаш милост към мъжката част от колегите, а Joy!?
ГудзиHug! А при нас все още има вероятност да се размине морето заради работа  Confused.
Стеф, подкрепям Хаяси за радиостанцията! Или виж линковете на Синеоч от вчера - малко са в стил Какао бийч, или поне на мен на такива ми приличат.

# 649
Охххх момичета , незнам, незнам, и незнам.........................обърках се нещо. Ще бъдам 7 дни.............от понеделник до неделя, а моята приятелка ще дойде с децата в срядата. Отказахме се от Обзор, че аз 70х7=490лв само за спане, ми се видя много , ама др- ядене, хойкане, и т.н...............ми то ще излезе много бе  Crossing Arms И понеже съм на морето ми се вижда така..................ми то и тук има хубави плажове колкото си иска човек...........
Ама ще ида де, то съм си го решила и това е  Crossing Arms

Пол пусни пак, моля  Praynig
Снеже на ЛС- то последното дето си ми го пуснала не излиза нищо, картинки ли са?
Хаясче, виж кви интересни работи разказваш като не споменаваш пустата работа  Heart Eyes

Аз пък слушам радио "РОК" bowuuю

Отивам да зяпам пак хотели  Sick

# 650
  • София
Пол, пусни го, моля те, тук, че ми стана любопитно  Hug! Помня хубавите ти снимки от миналата година и това, че беше останала доволна.

# 651
Джуджи, сигурно не умишлено, даже съм сигурна, че не умишлено, ама хич не ме отразяваш Twisted Evil Crazy

Гудзи, май всички сме така тая година Rolling Eyes. Ей сега ми сервираха цена за порт-мантото 500 кинта ooooh!. Все се надявах да се спрем до 400 маааааксимум #Cussing out. Ми предлагам бат' Бойко да ни вземе на работа всички Crazy. За плащането ш'са разберем Crazy.
Венче, даваш ли? Crazy Joy

Норче, ми нали включва закуска цената? Не е много, ама щото си си на морето. 7 дни са това все пак. Според мен е ок, но ти си знаеш. Ще пиша ЛС.

Ок. Пиша го тук. Парайзо бийч. На плажа е първа линия. Малък хотел, но с асансьор беше все пак. Рецепция, камериерки, всичко както си му е реда. На плажа чадъри и шезлонги към хотела безплатни. Има басейн, но водата беше студена. Анимация, детски кът, за друго не се сещам. Ще се опитам по стари публикации да видя какво сме плащали, че наистина не помня, но беше евтино. За децата не плащахме. Опитаха се последният ден да ни изнудят да доплатим нещо, но не случиха на хора Close. Ако някой знае начин да намерим телефони, да помага.

# 652
# 653
  • София
Давам, ми, как! За вас, винаги  Hug! Белким, докат вие работите, ние отидем на море  Joy  Hug!

# 654
Давам, ми, как! За вас, винаги  Hug! Белким, докат вие работите, ние отидем на море  Joy  Hug!

hahaha Joy Joy
Речено - сторено Crazy! Предупреди бат' да е хаберлия hahaha

Норче, този е, сега ще разгледам и аз. Виждам, че има и на бг.

# 655
Полинко, сигурно за фотоапарата ми говориш. Апарата е Никон, но не е наш, а на свекър ми. Ама одеве шефа влезе при мен и аз написала не написала и публикувах.

Вени, не че нямам милост, но тези които са отдавна във фирмата са ми свикнали, а новите явно още не и току някой вземе да заича и гледа странно Crazy Пък днес се изредиха и много външни и все при мен ги пращат (почвам да се чудя дали не е нарочно), защото много бързо се съгласяват с всичко, което поискам.

Пък туниката е малко по-затворена от оная черна рокличка, която съм ви показвала на снимки. Аз и нея обличам за работа.

# 656
Това евтино ли е   newsm78
Баях мама му, аз знам, че сме бедни, ама явно сме крайно бедни Rolling Eyes
Рейче, кажи кво да търсим де, аз нашето райско кътче, го намерих съвсем случайно като четях в туристическия подфорум Peace Виж и там има интересни предложения  Peace
Пол, някъде на по-евтино не можете ли да отидете   newsm78
Ние ходим почти без пари, като гледам цените в нета, ама вие сте  и не е за вас там  Hug
Вени, кога ще стане ясно ще я бъде ли отпуската или не   newsm78
п.п. нещо става с тоя форум, аз пиша едно,то излиза друго  newsm78

# 657
Норче, като гледам на руски бая изчерпателна информация, пък на бг - ню-ню Close. На формата за резервации можеш да направиш запитване за един възрастен и две деца по на еди колко си години колко ще ви струва двойната стая. Едното дете задължително ще е безплатно на допълнително легло. Не знам за другото обаче. Но все пак и това е Аll - всичко Peace. Мисля, че е доста изгодно.

Гудзи, при положение, че ходим за макс. 4-5 нощувки и се включва храната, еми нормално е. То най-хубаво без пари, ама няма Crazy.

# 658
Смених я мЮзикЪтЪ.
Венко, музиката ала Какао бийч не я любам много. Все пак имам тука в телефона си малко Тиесто. Но завъртях други парчета сега.
А аз казах ли ви, че мойто ми взе един нов телефон. Преподписал си договора с Вивател и взел на изплащане една Нокия за мен. Не съм искала, ама... няма да му чупя хатъра де. Та затова съм бочнала музика вътре.  Wink

Хаяси, секси ще го раздаваш, а? Wink Ама верно много работиш ти.

# 659
Финиширах на този и край вече

http://bghotelite.com/hotel-black-sea.2482_bg

Обаче има едно голямо, черно и гадно  НО, дали ще ми се обадят по телефона около 17ч ( да ми кажат , че няма свободни места ) или ще ми пратят СМС с банковата сметка  Crazy да пусна парите утре  Crazy ЩЪ ми стискате ли палци?  Flutter
Не се заблюждавайте с цената в сайта , не е актуална  bowuu
70лв за стаята + 3-те закуски и басейна  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт