Пол, нарочно ли не ме отрази или отиде да поспиш?
Лично на мен повече от 1000 лв. за 5 дни почивка ми се виждат много, виж в нашия случай пак са 1000 лв. всичко, ама е за 15 дни.Наистина разликата е огромна във вида почивка, но аз такава си я харесвам и от нищо не се лишаваме. На олинклузив в хотел трудно бих отишла
Теб пък в Крапец и да те вържа пак ще избягаш
! Ама ме мързи да напиша всичко отново
.
. В оня хотел, дето се опитвах да резервирам, поискаха да си пусна мейла с СМС, пък те щели да ми пратят платежно нареждане с банковата информация. Питам - А туристическия ваучер, нещо туй-онуй? Отговарят ми - Ооо, няма нужда! Е, как няма нужда! 
Не ми ли е банята и тоалетната в стаята само за мене си не ме търси
Моята златна среда е всички удобства и глезотийки на спокойно място
Там където ходим си имаме хубава стая с баня и тоалетна,кухня със всички екстри, басейн, шезлонги, хамаци, барбекюта, камини
Няма бетон, всичко е дърво, камък, цветя и зеленина, берем си доматите от градината и си режем салатка. Аз не готвя, най-много да асистирам на собственика, като ни глези с морски деликатеси, ядем главно пържена риба, раци яко, рибени чорби, цър-пър на скарата и такива неща
.
.
. Сега, ако бях на тебе, щях да им звънна до офисчето, софийското, и да ги попитам какви са тези техни невъзпитани служители
.
. Няма как да стане
. Да - въпрос на избор къде искаш, но и въпрос на възможности. Ние чак такива нямаме.
.
Което колкото и странно да ви звучи е по - доброто зло.
Гудзи, напълно си права
и вие много ми липсвате, но в последно време, не мога да се усмихна, камо ли нещо повече.