ЖЕНАТА ЛЪВ 33 част - Наближава Лъвското царство!

• 16 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аз винаги, особено лятото, гледам да го раздавам секси, ама не го правя с цел, а защото така ми харесва на мен. А, че бачкам много пак е вярно, защото в момента осъвместявам 4 длъжности. Имаме и обекти. Края на месеца е, трябва да се отчитам.

Пол, нарочно ли не ме отрази или отиде да поспиш?

# 661
Пол, сега като се замислих стигнах до извода, че не е въпрос на финансови възможности толкова, колкото на това къде искаш да отидеш  newsm78 Лично на мен повече от 1000 лв. за 5 дни почивка ми се виждат много, виж в нашия случай пак са 1000 лв. всичко, ама е за 15 дни.Наистина разликата е огромна във вида почивка, но аз такава си я харесвам и от нищо не се лишаваме. На олинклузив в хотел трудно бих отишла  Crazy Теб пък в Крапец и да те вържа пак ще избягаш  Joy

# 662
  • София
Писах, писах, и на финала - форума нищо не е публикувал  ooooh!! Ама ме мързи да напиша всичко отново  Blush.
С други думи - Реа, стискам палци!
Абе, хора, каква е тая глупост на СМС-и да разпращат информация  ooooh!. В оня хотел, дето се опитвах да резервирам, поискаха да си пусна мейла с СМС, пък те щели да ми пратят платежно нареждане с банковата информация. Питам - А туристическия ваучер, нещо туй-онуй? Отговарят ми - Ооо, няма нужда! Е, как няма нужда!

# 663
Пол звънях на Парайзо бийч, баси тъжкарите там бе. Звъня и казвам колко човека сме а оня на развален БГ: 170лв оуинклузив. Питам нещо по евтино няма ли? а той: о, обадете се на еди кой си номер ( Софиски) там ще се занимават с вас  Shocked
Егати тъжкарите  Crossing Arms

# 664
# 665
  • Пловдив
Гудзи, и аз не бих отишла в хотел, с хлапетата, в тълпите хора.... ooooh!

Ама ние си ходим от години само на палатки, на диво...така я разбирам аз почивката... Mr. Green

# 666
Ето, Бенджи, пък друго обича  Hug
Аз лично на палатка не мож ме накара да отида Crazy Не ми ли е банята и тоалетната в стаята само за мене си не ме търси  Blush Моята златна среда е всички удобства и глезотийки на спокойно място Peace Там където ходим си имаме хубава стая с баня и тоалетна,кухня със всички екстри, басейн, шезлонги, хамаци, барбекюта, камини Peace Няма бетон, всичко е дърво, камък, цветя и зеленина, берем си доматите от градината и си режем салатка. Аз не готвя, най-много да асистирам на собственика, като ни глези с морски деликатеси, ядем главно пържена риба, раци яко, рибени чорби, цър-пър на скарата и такива неща  Peace

# 667
Спах bowuu.

Джуджи, просто се удивих от снимките ти и затова питах за фотото. И моят е Никон, но от 50 кадъра трудно изкарвам 2-3 подобни на твойте Thinking.

Норче, случила си на прости служителки ooooh!. Сега, ако бях на тебе, щях да им звънна до офисчето, софийското, и да ги попитам какви са тези техни невъзпитани служители Crossing Arms.

Гудзи, аз пък 1000лв. за почивка не съм давала никога Crazy. Няма как да стане Naughty. Да - въпрос на избор къде искаш, но и въпрос на възможности. Ние чак такива нямаме.
Спирам по темата, че почва да ми става леко неприятно Rolling Eyes.

# 668
Гудзи, пиша тук, че да не остана неразбрана и от другите Crazy.
Не сме се събрали да си мерим п...те, дет' се вика Laughing. Кой където може, и където му харесва, там да ходи. Важното е да се отиде някъде и да се почива, пък било то и за 3 дни. Факт е, че тази година е трудна за всички ни и някои от нас наистина може да се разминат с морето Rolling Eyes

# 669
Момичета, да ви кажа: Кали не е с мигрена, а настинала bowuu Което колкото и странно да ви звучи е по - доброто зло.

Пол аз си те разбрах много добре, предполагам и всички. Виж аз как си казвам кое ми е скъпо и кое евтино, без никой да ме пита  bowuu

Тук времето е мн хубаво- нито топло , нито студено, ще взема да се обадя за едно масажче  Heart Eyes

# 670
Пол, ето този е никон

Наистина прави страхотни снимки, ама си е скъп и хубав.

Утре е ПЕТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК!

# 671
  • София
И аз много се впечатлих от снимките на Джуджи-младша, страхотни са! Не помня дали го писах  Blush.

# 672
Хаясче всичките Никон ми изглеждат по един и същ начин - черни и големи  Embarassed

Вени не си го писала, ама и аз се присъединявам - снимите са суперски  Peace

# 673
Eeeeee, моят разбира се няма нищо общо с този Никон Crazy. Моят е тип "сапунерка", писала съм и друг път. Искам хубав и с такъв голям обектив, но това е в сферата на мечтите ми само Crazy.

# 674
Момичета, мерси за поздравите за майка ми. Hug Гудзи, напълно си права Rolling Eyes  Mr. Green

Вени  Hug и вие много ми липсвате, но в последно време, не мога да се усмихна, камо ли нещо повече.
Поли  Hug

Хаяси....  Mr. Green ах тоя петък.... сигурно е първия от доста време, който не чакам с нетърпение  Laughing  А снимките на мъничката са страхотни.... много пораснала ми се струва  Hug
Рейски - и аз искам  Flutter

Иначе почивка за мен тази година... тя мойта беше Май. И май с нея ще си остана Rolling Eyes

Нагушквам ви всички и отивам на фас почивка, че иначе ........... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт