ЖЕНАТА ЛЪВ 33 част - Наближава Лъвското царство!

• 16 792
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
ЕЕЕЕЕЕ Пол, ми така е с приятели майстори. Поръчваш и мислиш , че най-накрая всичко е ОК, а кво стана: няма плоскостите който толкова мн си избирала и кво си мислиш: егати, толкова исках най-хубавото, най-да си отива, а то кво стана....................въобще имало ли е смисъл от въодушевлението........../боже защо използвах тази дума  Shocked newsm78 , а дали има такава?  Mr. Green Joy)

Норче, затъпявам прогресивно в последно време Mr. Green

Не е точно така: това е заболяване Wink на майката която си седи у дома с бебето. Представи си мен: цели 6 години   tooth Имах чувството, че бях асоцилна  tooth tooth tooth

Вени
браво на татко, дребният сигурно мн се кефи на топката, ама твоят мъж как е успял и на раб и по магазините   Wink Laughing

# 616
Венче, чак моите очички светнаха, а си представям Марти Laughing! Дай да я видим тая прелест Crazy. Да му е честита на сладура  bouquet!

Норче, а бе така е, ама......абе затъпях Mr. Green.

# 617
За приятелите-майстори - знам, патила съм ooooh!

# 618
Я кажи за пилето с доматите  Flutter

Иначе тази вечер пропуснах готвенето (пълнени чушки с яйца и сирене ) Има храна и реших за утре да оставя готвенето......... Rolling Eyes

Оффффф какможе да няма нищо интересно по ТВ-то бе? Толкова програми и кво - нищо.......... Crossing Arms

# 619
Пилето с доматите става много, много вкусно. Днес дори не си играх да запържвам лука и ориза. Направо изсипах почистеният ориз в тавата, настъргах отгоре два домата, залях с бульона от месото, наредих отгоре бутчетата и загънах с фолио. Пекох около час и половина. Става леко воднисто, като манджа, ако бульона е повече. Абе много ни харесва Crazy.
Направо нищо не ми се гледа. Не ми се ангажира нито с новини, нито с филми... Rolling Eyes

# 620
Пол, новини НЕ гледам, щото мн ме натоварват - само гадости пускат там ooooh!
Ще пробам пилето.......аз  като правя ориз в тава незапръжвам никога, всъщност аз май незапръжвам нищо , нали не е полезно........

# 621
Не е полезно пърженото, но специално за ориз съм пробвала, но по-добре става като се запържи предварително лука.
Гледам Планета в момента Crazy. По-точно ми е фон като сърфирам bowuu.
Отивам да приспивам. И да си сипя едно Crazy

# 622

Какво? Наздраве  Simple Smile

# 623
Аз пък днес купих хавер с черни перли , много е вкусен и сега препичам по никое време филии ( че нямам сухар) и гризем с моят...........

# 624
  • София
Венче, чак моите очички светнаха, а си представям Марти Laughing! Дай да я видим тая прелест Crazy. Да му е честита на сладура  bouquet!
Мерси, Пол  Hug. Тя топката не е нищо особено, ама нали детето е страхотен фен на въпросния футболен клуб и на футбола като цяло, та много се зарадва! Не мога и да я снимам, защото замина батерията на апаратчето. Мъжът ми снимал плажа в Сплит - бетон, моля ви се  Shocked! Имало много малко пясък!

# 625
Аз пък не щем да ходим у Монако Crossing Arms. Цялата им плажна ивица - камъчки ooooh!.

Венче, когато можеш Peace.
Норче, сладко е, не е по твойта част Wink.

Кажете ми, моля ви се, как си съхранявате снимките Rolling Eyes. Инфаркт щях да получа преди малко, щото помислих, че днес са ми затрили и малкото останали ooooh!. Даже се разревах ooooh!. Тук са си, но направо не знам. Дори и на дискове не ми е сигурно, защото половината ми от прехвърлените не излизат на компа ooooh! Sad. На хартия - много скъпо и коя по-напред да вадя така ooooh!. Къде да ги пращам, да ги качвам някъде всичките ли, и само аз да си знам.........Дайте идея Rolling Eyes.

# 626
Пол никва идея немам Rolling Eyes

# 627

Твоите в компютъра ли стоят?

# 628
  • София
Моите си стоят на компа. На диск Д задължително, но на компа... не е много умно, ама аз съм мързел. Сестра ми си взе външен хард-диск, например, тя си ги съхранява на него.

# 629
Твоите в компютъра ли стоят?
Моите си стоят на компа. На диск Д задължително, но на компа... не е много умно, ама аз съм мързел.

И аз така Embarassed По едно време слагах на дискове, ама много трудоемко бе Embarassed Joy

Общи условия

Активация на акаунт