Отговори
# 120
# 121
Томелисе,благодаря за отговора.И доктора каза да не  се притеснявам,ама...аз реших да попитам все пак.Одеве видях,че и миналия месец е била пак така.

Лека нощ на всички! smile3524

# 122
  • София
E.L., да ти е жива и здрава Лора!  newsm38

ilik123, Честит Имен Ден!  smile3525

На кратко да споделя - за сега няма да мра. Задухът и учестеният ми пулс вървят в комплект с бременността. Кардиограмата и всичко останало е О.К. Може да пия Валидол, ако искам.
В ЖК в Шейново днес попаднах на готиния екип, бяха много внимателни и мили. Казаха ми, че госпожицата се развива точно според нормите и тежи 1,680 кг., плацентата и водите са идеални.
Попитах и за болките, отговориха ми, че така ще е, даже все повече ще боли, защото бебето расте е си прави място.

Исках още нещо да ви кажа и да ви питам, но бременния ми мозък не може да възстанови нужния файл.  #Crazy

Време е за :  1countingsheep   

# 123
жега...задух...комари...киселини...  smile3516 smile3511

благодаря на всички за честитките   bouquet

# 124
Добро утро!

Hug Hug Hug

# 125
Добро утро!!! Heart Eyes

# 126
Добро утро  Hug

# 127
Добро утро на всички!
Sweet maniche ti pri koj doktor si w Selenata?

# 128
  • София
Добро утро и от мене!

Направих закуска, хапнахме и изпратих мъжо на работа.....сега е време на кафенцето.... Mr. Green
Тая нощ нещо бебчо все ме притискаше и място неможах да си намеря, но като се разхлади се наместихме и дружно поспахме....е поне ще има време и за следобедна дрямка... Laughing

# 129
  • Варна
 Добро утро,пак е голяма жега сигурно пак ще вали следобед.Аз днес ще оправям харизаните дрешки да видим какво имам и да си приготвя за болницата някакви боденца. newsm78

# 130
  • у нас
добро утро  Peace и аз тук Peace

днес ще е мързееееел- един ден ми се полага Crazy и от утре тропически болести Rolling Eyes вече нямам търпение да започвам да подреждам дрешките за бебето, да гладя и т.н. Flutter сигурно ще дойде и момент в който ще ми писне, но на този етап Heart Eyes

аз нощес спах като заклана Crazy само няква разгонена котка към полунощ леееекичко по мяука, но се намериха комшии които не знам кво направиха, но я изгониха Laughing ние с половинката вече спим отделно Crossing Armsтака аз не му преча и да се шири спокойно и той не ми пречи като похърква и си мята дългите крака Laughing сега 160/200 само за мен  sleepuu

приятен ден на всички lovekiss

# 131
  • София
Добро утро и от мен. Моята колежка се е погрижила за закуската днес.
Днес ми е последен ден на работа, и нямам търпение да свърши. Но преди това имам сто неща да свърша. А уж съм заприключвала от седмица насам ...
УТре съм на преглед и болничен. Дано всичко е наред и имам зелена светлина за морето. Много ми се пътува вече  Crazy Тази София ми поомръзна.
Нощес и аз не спах почти, то не бе въртене, то не бе чудо. Нещо ми натежава корема ... ама знам че не съм единствена.

Преди време бях питала, ама никой не се включи - има ли и други в Правителствена болница да раждат?

Хубав прохладен ден ви желая

# 132
Добро утро,

явно всички сме в кюпа с жегата, безсънието, тежестта ,умората и т.н.  Laughing
та и аз така,но съм толкова изнервена вече, че искам да убия някой.

писах ви вчера за хубавите пеленки- явно само за мен ще си поръчвам, аз даже си взимам и тази за път.

но пък нещо не мога да си намеря тъничко одеалце и порт -бебе ,които да ми харесат - споделете дали сте гледали някъде интересни модели.

# 133
Здравейте, мами!  bouquet
Някой ме попита при кой ще раждам в Токуда - Димитров. Със сигурност е тук целия август, ако някой се интересува.

Да попитам по-запознатите като си взема болничния какво точно трябва да го правя? Embarassed

Чували ли сте за някакви постелки за повиване за еднократна употреба? Казаха ми, че били много практични.
Хубав ден на всички! Hug

# 134
 Добро утро и от мен  Simple Smile

Снощи сме си легнали с децата в 22 часа и станахме тази сутрин в 9,30  Rolling Eyes Е, аз че си ставам и 20 пъти до тоалетна не го броя. Сега ги пратих до магазина и тепърва ще си правим закуска. Вчера се престраших за първи път да ги пусна вечерта сами около блока, добре че има идеален изглед и от двете страни, покараха си скейта и тротинетката и накрая с още едно дете играха с топката. Та не скучаха все пак. Wink

gala9, не знам какво тъничко одеялце искаш, аз си взех една тънка плюшена пелена, по принцип обичам всичко плюшено  Peace А одеялце няма да взимам, имам едно по-дебеличко от дъщеря ми и ми е предостатъчно. Обикновено ползвам олекотена завивка или плюшените пелени, много рядко стигам до одеяло само зимата.

Marina_Marinela, болничния го даваш в счетоводството на фирмата, където работиш, заедно с банковата си сметка, да ти изплащат после там паричките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт