Отговори
# 315
  • София
fata_morgana, да, тази книга ми е основния наръчник през бременността. И курсът ми по йога е базиран на много практики от нея.
А предишния ми пост беше извадка от книгата "Лунна пътека във водата" на изд. Кибеа. http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=5598, също препоръчана ми на този курс.
И като заговорих за книги, не мога да не ви препоръчам книгата, която в момента си препрочитам - "Изкуството да бъдеш родител" на д-р Фицху Додсън  http://www.book.store.bg/p4588/izkustvoto-da-bydesh-roditel-d-r-fichu-dodsyn.html - страхотно помагало за възпитанието на детето. Тук я има в електронен вариант:
http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=40&LangID=0&Letter=%C4

# 316
  • у нас
какво става с десиюник newsm78

# 317
  • София
Момичета, искам да ви попитам нещо - знам, че го обсъждахме вече, но нямам време да се връщам назад. Днес цял ден имам някакво воднисто течение - в малки количества е, но на бельото ми постоянно има мокро петно. Някой знае ли постепенното изтичане на околоплодните води какво представлява и как и къде мога веднага да си направя тест дали са наистина околоплодни води.

# 318
Бебчо мисля,че във всяка болница може да провериш.Дано не е това за което си мислиш,но иначе сложи лигнин и отиди до провериш.Ще се успокоиш Hugиначе все ще го мислиш. Peace

# 319
beb4o_fb, във всяка болница имат от това вещество за проверка, казва се бром-тимол, не знам в поликлиниката дали имат. Звънни на лекаря си, той ще ти каже къде е най-добре да идеш, проверката става за 1 минута точно. Peace

# 320
Да капват на мокрото и ако са води петното става зелено.Става за минутка.

# 321
bebcho_fb, и аз бях така миналия месец, постоянно имах някакво бяло воднисто течение и реших,че може би са гъбички (тогава беше рано за теорията "изтичат ми водите") и ми направиха изследване и се оказа,че нищо нямам. Просто по време на бременността при някои жени се появява по-силно такова течение, заради хормоните, но то не съсдъра нищо и не означава нищо, освен че тези хормони се опитват да ти разкажат играта отвсякъде  Grinning. Е, разбира се, ако ти тече много, отиди да провериш за по-сигурно.

# 322
  • София
Благодаря ви, момичета. При мен също си имаше бяло течение, но днес е по-различно - имам чувството че тече по малко, но постоянно. Сложих си лигнин, ще изчакам още малко и ако продължава да тече ще отида до болницата - на 1 минутка разстояние ми е

# 323
  • София
Бебчо,понеже съм прясна....
Значи на мен ми текваха по малко на няколко пъти абсолютно безцветно,без мирис,без цвят няма някаква лепкавост като течение!
Отиди в която и да е АГ болница но най добре МД и ще ти направят тест става за секунди!
Успех и дано не е това!  Praynig Hug

# 324
И аз бях много "протекла" наскоро, нали ви писах и тук. А тези дни почти нямам такива проблеми, явно има такива периоди и минава от само себе си.

beb4o_fb, най-вероятно е фалшива тревога, но иди, особено пък щом ти е наблизо Peace

♥Димяни ♥, ти как се досети, че са водите, тест ли ти направиха?

# 325
  • София
Данна,ми точно по това че хич не ми преличаше на течение  Rolling Eyes
Беше съвсем различно и отидох в МД и ми направиха тест моментално це оцвети в зелено!

# 326
♥Димяни ♥, какво ли си изживяла в този момент  Hug Важното е само оттук нататък всичко да е наред с бебенцата и да оставите тревогите зад гърба си!

# 327
  • София
Беше ужасно наистина!  Cry
Дано бог е стях и им дава силички да се борят! Praynig Praynig Praynig

# 328
  • София
Димяни, прегръщам те силно - аз се притеснявям без да знам дали със сигурност е това, а да научиш че ти изтичат водите без време - това е ужасно...но важното е, че ти и принцеските сте добре. Аз ще почакам още малко и за мое успокоение ще отида до Тина Киркова - ще бъда сама прези уикенда и е по-добре да съм спокойна

# 329
  • у нас
някой може ли да ми каже кой е изпълнител и коя е песента в рекламата на новото шоу "истината за нас " нова newsm78

Общи условия

Активация на акаунт